fleamail Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 uerukamu!! 1965 Reissue Jazz Bass non Export Model!!! Σώμα Alder, παχύ τύπου precision μπράτσο, μαγνήτες USA vintage, spiral γέφυρα, τύπου gotoh κλειδιά και απίστευτο vintage white χρώμα με matching headstock! Ήρθε κατευθείαν από Ιαπωνία μέσω Αγγλίας όμως γιατί φίλος εκεί έκανε μαζική παραγγελία από ishibashi! Full σεταρισμένο και με d'addario χορδές και fender softbag! ¶ψογη κατασκευή! Μιλάμε έχω πάθει ζημιά. Aριστα βαλμένα τάστα, το binding στο μανίκι, σημάδια μηδέν, μπιμπελό που λέει και η γιαγιά μου! :lol: Σε σύγκριση δε με το USA precision που είχα πρόσφατα και ξεφορτώθηκα είναι μέρα με τη νύχτα! Το μόνο ελάττωμα του είναι τα μάπα κλειδιά που έχει πάνω αλλά μικρό το κακό! Από ήχο τώρα (στα γρήγορα που το είδα) έχει ακριβώς ότι χρειάζεται κάποιος από ένα jazz, GROWL!!!! clips to follow! yukai!!!!! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnny69 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα, Καλόπαιχτο και ..... καλοφαγωτο! Φαίνεται καταπληκτικό και είναι πανέμορφο. (Το χαλάκι όμως -περσικό από ότι φαίνεται- δινει άλλο τόνο στις φωτο :D :D :D ) Κeep on bluesing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Πανέμορφο. Και το matching headstock... ζημιά... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Κουκλα ειναι !!!! μεγεια για προχωρα και στο παρασυνθημα (χρηματα , κοπος , διπλωματικα επεισοδεια , υπουργεια εξωτερικων κλπ) ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 ΠΩΠΩΩΩΩΩ αυτά είναι!!! Τρελή ομορφιά!!! :D:D:D Ειδικά το binding είναι απίστευτο!! Αν είχε και block inlays θα ήταν ΥΠΕΡ-ΤΕΛΕΙΟ :D ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραίος 8) Καλές μπασογραμμές με τη σέξυ κουκλάρα απ'τη Nippon! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Πάλι τέτοιο πήρες ρε; Πότε θα πάρεις τίποτα της προκοπής; ¶ντε μεγειά σου, για να δεις τι ανώτερος άνθρωπας είμαι! :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Mε 'γειά και καλόπαιχτο, το binding είναι όλα τα λεφτά, πόσο ήταν τα μεταφορικά και εκτελωνισμός? www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Καλοπαιχτο δεν υπαρχει τιποτα πιο ωραιο μια non export Fender! Να δω πως θα κρατηθω την επομενη εβδομαδα που πρωτα ο θεος θα ειμαι εδω εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δεν θα παρω ΤΙΠΟΤΑ :lol: γιατι ΕΧΩ οτιδηποτε εχω πραγματικα αναγκη.... αλλα με τις Gretsch White Falcon στα 1200 ευρω & τις Fender non export στα 400 πως να κρατηθει κανεις?? :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Με γειές flea!!! Kαλά live να κάνεις με το κουκλί! (με την epiphone τι θα κάνεις? στείλε πμ) αλλα με τις Gretsch White Falcon στα 1200 ευρω & τις Fender non export στα 400 πως να κρατηθει κανεις?? :lol: 8O 8O 8O Μην τα λες έτσι αυτά, μας πέσαν τα σαγόνια... Πρωί πρωί.... να μας ξεκάνεις θες? The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση