Προς το περιεχόμενο

Καρτα ηχου με κονσολα ή κονσολα + καρτα ηχου?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια και χαρα παιδια!

Ειμαι κατοχος μιας Soundblaster audigy 4 και σκεφτομαι να παρς μια πιο επαγγελματικη (να μπορω να γραφω τουλαχιστον απο 2 πηγες την ιδια στιγμη)

Επειδη ειχα κ στα αμεσα σχεδια μου την αγορα μιας κονσολας (καθαρα για homestudio φαση), θετω το εξης ερωτημα:

Να κοιταξω ξεχωριστα για μια κονσολιτσα κ μια καρτα ηχου?

Η να προτιμησω λυσεις σαν αυτη πχ:

http://www.thomann.de/gr/tascam_fw1082.htm

Τελος, οι καρτες firewire πως συνδεονται στο pc??

www.myspace.com/alexiguitar

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή κάρτα. Μπορεί να κοιτάξεις και κονσόλες με έξοδο firewire, αλλά αυτές δεν θα μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και ως κοντρολερ, για να ελέγχεις τον μίκτη του DAW μετά την ηχογράφηση των καναλιών, όπως η τασκαμ. Βέβαια δεν αποκλείεται να λέω μπούρδα, καθώς δεν έχω δει κάποιον από αυτούς τους μίκτες σε δράση, για να δω αν μπορούν ή όχι να δράσουν ως κοντρολερ.

Τώρα οι κάρτες firewire συνδέονται μέσω firewire στον υπολογιστή. Αν ο δικός σου δεν έχει, μπορείς πολύ εύκολα να του βάλεις

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Απίστευτο . Ετοιμαζόμουν να ανοίξω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θέμα και με πρόλαβε ο Alex-is.

Mε ενδιαφέρει λοιπόν κι εμένα που ψάχνω μείκτη για 3 synth που έχω αλλά να μπορώ και να τον χρησιμοποιήσω για ταυτόχρονη εγγραφή των μουσικών ενός συγκροτήματος πολυκάναλα σε υπολογιστή μέσω firewire.

Aυτά εδώ τι σας λένε ;

http://www.thomann.de/gr/maudio_nrv10.htm

http://www.thomann.de/gr/mackie_onyx_1220_bundle.htm

Παιδιά και είχα καιρό αυτή την απορία.Αυ΄τες οι κονσόλες που λειτουργούν για τον έλεγχο ενός daw λειτουργούν και αυτόνομες ή μόνο με υπολογιστή?

Εξαρταται. Εαν ειναι ψηφιακες κονσολες ( αρκετα ακριβες πιστεψε με ), λειτουργουν και σαν midi controller σε οποιοδηποτε αντιστοιχο προγραμμα, αλλα συγχρονως εναι και κονσολες.

Εαν ειναι ενα απλο midi controller, τοτε δεν μπορει να λαβει σημα audio και να το διαχειριστει.

Υπ'οψην οτι η Tascam 1082 φιλε Alex-is(ειμαι κατοχος της) δουλευει και αυτονομα σαν μικτης χωρις να συνδεθει με το pc.Εχει λειτουργια ''computer'' και ''Μοn Μιx'' και οπως ειπε ο μπακαου δουλευει σαν κοντρολερ στο Daw σου,και με το πατημα ενος μονο κομπιου κανεις πολυ πιο γρηγορα και ευκολα τη δουλεια σου και ειδικα εαν γραφεις φωνητικα μονος σου (π.χ undo-redo,dublicate το σκοτωσα?) Βεβαια καποιες εντολες γινονται και με το πληκτρολογιο αλλα βλεπεις...αλλη μαγεια :lol: :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου