Προς το περιεχόμενο

Αγορά Νέου Πλήκτρου! Ιδέες κ πρότάσεις;;

kerkiras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας, ιδέες και προτάσεις.....

Θέλω να πάρώ κάποιο πλήκτρο, μεταχειρισμένο το οποίο να έχει από τα preset του καλούς ήχους πιάνου και ορχηστρικών οργάνων, αξιοπρεπή sample μνήμη (ακόμα και μετά απο κάποια επέκταση), κατα προτίμηση 76 πλήκτρων....

Το μυαλό μου πάει σε Roland Fantom X7, Yamaha Motif XS7... Το κακό είναι όμως ότι:

-Κανένα από τα δύο δε διαβάζει ΑΚΑΙ Samples.

-Είναι απλησίαστα στην τιμή, ειδικά το 2ο που είναι και πολύ καινούριο στην αγορά και θα είναι αδύνατον να το βρω μεταχειρισμένο.

Τα προηγούμενα τους (Roland Fantom-S και Yamaha Motif ES7) τι λένε; Ξέρει κάποιος;

¶λλη μια ιδέα, μιλώντας για τα ίδια πλαίσια, είναι η Kurzweill όμως το Κ2600 που έχει αυτά που ζητάω κοστίζει μια περιουσία... Γυρω στα 3000Ε!!!!

Κάποια καλή εναλλακτική λύση που δεν έχω αναφέρει παραπάνω;;;

Δεν αναφέρω συγκεκριμένο budget.... Εξαρτάται από το τι θα βρω! Όμως... Δύσκολα να ξεπερνά τα 2000Ε αυτή η αγορά...

Ευχαριστώ Προκαταβολικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με 2000 euro απο thomman παιρνεις το Κ2661.Πετας πανω μια μνημουλα 128mb(μεχρι τοσο παιρνει) και χωρις τον προαιρετικο sampler μπορεις να φορτωσεις οποιοδηποτε ηχο(kurzweil,akai,roland,emu κτλ.) και να τον επεξεργαστεις.

Αρκει και βρεις ενα scsi cd rom.

Α,το Κ2661 εχει 61 πληκτρα....

Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ,

Θέλω ν'αλλάξω image...

Αμάν ρε UnderGround, πάλι Kurzweil προτείνεις; Έλεος! :lol: :lol: :lol:

Σοβαρά τώρα, το K2661 είναι όντως φοβερό μηχάνημα παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει χρόνια από το λανσάρισμά του.

Για τα υπόλοιπα, το Yamaha Motif ES θεωρείται ακόμα από τα καλύτερα της αγοράς για όσους θέλουν φυσικούς ήχους. Φυσικά το XS θα είναι ακόμη καλύτερο αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία του ES.

Και το Fantom X είναι πολύ καλό, λίγο πιο all-around νομίζω σε σχέση με το Yamaha και κάπου θα το βρεις μεταχειρισμένο. Δεν ξέρω πόσο έυκολα θα βρεις Fantom S, έχω δει ελάχιστα να κυκλοφορούν.

Να σε ρωτήσω και κάτι. Γιατί θέλεις απαραίτητα να διαβάζει AKAI samples;

Yes it is!!!

Να πας να διαβασεις γρηγορα γιατι διαφορετικα θα σε παρω τηλεφωνο. 8O

Θέλω ν'αλλάξω image...

Ασε,εσυ το εχεις ριξει στον κοκορα....

Αν δεν καταλαβατε,το καναμε κωλος το θεμα...γι'αυρο σοβαροτητα. :D

Θέλω ν'αλλάξω image...

Εγώ στη θέση σου όπως το έθεσες θα έπαιρνα ένα motif μεταχειρισμένο και για τα samples akai , που μάλλον θα έχεις cd που θελεις να αξιοποιήσεις , μπορείς νομίζω να ασχοληθείς με την μετατροπή τους τουλάχιστον σε όποια χρειάζεσαι πραγματικά μέσα στο όργανο με κάποιο πρόγραμμα που θα τα φέρει έτσι ώστε να τα διαβάζει το motif,

Το πώς θα το βρείς , δεν μπορώ να βοηθήσω γιατι δεν ξέρω να προγραμματίζω και πολύ τα motif, αν και δεν είναι δύσκολο.

Θα μάθεις, έχει πολλές δυνατίτητες.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Motif ES . Δυνατό όργανο και φορτώνει ΑΚΑΙ δείγματα.

Πάντως και στο XS μπορείς να φορτώσεις ΑΚΑΙ αν τα μετατρέψεις στο PC με ένα πρόγραμμα σαν το AWAVE STUDIO ή το CHICKENSYS TRANSLATOR σε αρχεία σε ES format.

Ρε Νικόλα...μην σε νοιάζει για το format των samples. Όπως σου είπε και ο macron το format το αλλάζεις σε ότι θες απο το Awave Studio.

Σου έχω μια καλή ευκαιρία για Fantom X6 με 512 MB Sample Ram το Αudio Expansion και Flash Card. Eλαφρώς μεταχειρισμένο σε studio μόνο. Δεν έχει παίξει ποτέ σε πίστα. Βρες με στο msn να σου πω τιμή και σε ποιον ανήκει για να μην κατηγορηθώ οτι πουλάω απο εδώ. Δεν είναι δικό μου αλλά θωρώ οτι είναι ευκαιρία. Μην το ψάξεις στις αγγελίες του noiz. Δεν υπάρχει.

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας......

Με βλέπω να καταλήγω σε Fantom X ή Motif ES, θα εξαρτηθεί από το τι ευκαιρία σε μεταχειρισμένα θα μου παρουσιαστεί...

Alchemist, όλες οι βιβλιοθήκες με δείγματα που έχω είναι σε ΑΚΑΙ μορφή άλλα αν παίζει converter όλα καλά...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου