iratus Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια Θελω να αγορασω ενα μικρο σχετικα midi controller και σκευτομε διαφορα μοντελα.Μου περναει σοβρα απο το μυαλο να εχει και καρτα ηχου πανω του.Τα μοντελα που μου αρεσουν ειναι Novation x station , M-audio Ozone , oxygen 8 , o2 και το Axiom αλλα παιζει να ειναι αρκετα μεγαλο αυτο.Γιατι ειμαι επαρχια δεν παιζει να μπορεσω να τα δω απο κοντα και θα ηθελα να μου πειτε εσεις γνωμες αμα τα εχετε δοκιμασει.Με ενδιαφερει να μην ειναι τεραστιο για να μπορει να εχει μια βασικη μεταφερσιμοτητα και να εχει και καποια κουμπια που να ειναι ευκολα αναθεσιμα.Επιπλεον θα ηθελα να ρωτησω αμα οι καρτες ηχου που ενσωματωνουν το ozone και το Χ station ειναι αρκετα καλες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Xςρίς να θέλω να κάνω διαφήμηση, πουλάω το midi controller/κάρτα ήχου Photon X25 Alesis. Κάνει ό,τι όλα τα παραπάνω και απλώς το δίνω επειδή ήδη έχω το M Audio και την Tascam PS122 και δεν έχω που να το χρησιμοποιήσω. Το δίνω 150 ευρώ, το πήρα από τον Thomman 280τόσα αυρώ πριν επτάμηνο...Αν σε ενδιαφέρει 6932670507 Γιάννης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iratus Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 κανενας :?: :?: :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Επιπλεον θα ηθελα να ρωτησω αμα οι καρτες ηχου που ενσωματωνουν το ozone και το Χ station ειναι αρκετα καλες ? μέτριες εώς κακές θα τις έλεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iratus Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω μια m-audio 24-96 .Σε σχεση με αυτη λογικα θα ειναι στην ιδια κατηγορια ??? :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iratus Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Καλα κανενας δεν εχει ενα απο τα midi contrller που ανεφερα ?!!! Περιεργο μου φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Κπίτα από κοντρολερ έχω το novation remote sl zero και μπορώ να πω ότι αν και ακριβούτσικο είναι αρκετά καλό. Αν δεν σε ενδιαφέρει η συνθ άποψη του x-station (που είναι καλό ως εισαγωγικό με καλούς ηλεκτρονικούς ήχους), ούτε η κάρτα ήχου του (που κακά τα ψέμματα βρίσκεις πολύ καλύτερες), γιατί δεν το κοιτάς; Ίσως το καλύτερο κοντρολερ. Τώρα αν θες λύση της μορφής όλα σε 1, τότε το x-station είναι αυτό που ζητάς "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagop Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν το έχω ψάξει για controller+καρτα ηχου μαζι, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι φθηνοτερο απο το να αγορασεις μια εξωτερικη καρτα ηχου με προενισχυτες στην κατηγορια των 200 ευρω (π.χ. emu 0404) και ενα midi controller (από 125 ευρώ και βιβλιοθηκες δωρο), δηλαδη ολα μαζι 350 ευρω περιπου. Αυτο εχω κανει εγω και μαλιστα απο το καθε ξεχωριστο προιον παιρνεις και πιο πολλα δωρεάν προγραμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nathanlyk Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 Πρόσφατα αγόρασα το Oxygen 8 v2. Δεν το μετάνιωσα αν και δεν ξέρω όλες τις λειτουργίες του. Συνεργάζεται άψογα με το FL STUDIO (αν το ξέρεις). Επίσης, είναι φθηνό και μικρό. Δεν είναι όμως audio interface. Η γνώμη μου είναι να πάρεις ξεχωριστά midi controller και κάρτα ήχου(audio interface)...Σκέψου το... www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση