marooned Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Γινεται συνεχεια λογος για καλης ποιοτητας ξυλα , ποιοτικους μαγνητες , καλο σεταρισμα , απιστευτες λαμπες με τρομερη χροια , πεταλια που κανουν παπαδες και διακους κλπ κλπ. Ξερω οτι οταν ακους ενα κρυσταλινο ηχο απο μια καλη κιθαρα σε ενα καλο ενισχυτη μπορεις να κατσεις ολη μερα να παιζεις την Ντο μινορε και να γουσταρεις . Το ιδιο και με ενα καλο πεταλι . Οι περισοτεροι ειχατε την εμπειρια σε καποιο live η καπου αλλου οπου ο ηχος ηταν για κλωτσιες και ομως οταν παιξατε εκεινο ριφακι-μελωδια κοντεψατε να χασεται τις νοτες απο την πορωση. Φυσικα και ενας καλος και καταλληλος ανα την περισταση ηχος μπορει να εκτοξευσει αυτο που παιζουμε σε αλλους γαλαξιες.Η μουσικη-μελωδια ομως απο μονη της δεν εχει αρκετη δυναμη απο μονη της? Μηπως δεν θα επρεπε να τελικα να μην μας ανησυχει τοσο πολυ το hardware οσο τελικα το τι παιζουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 εγω θα απαντησω με μια παροιμια: καλυτερα να εισαι πλουσιος και υγιης παρα φτωχος και αρρωστος.......... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Να διαβάσεις τους "Θορύβους" του Ζάκ Αταλί... Πολιτικό δοκίμιο για τη μουσική αλλά προσωπικά πιστεύω ότι τη προσεγγίζει κυρίως κοινωνιολογικά. Ουδέν ευθύνη φέρω για τις επιπτώσεις μετά το τέλος της ανάγνωσης... 8) Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marooned Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδη για να καταλαβω αν τα λες καλα , αυτος που εχει custom Prs και ενα γαιδουρι Mesa boogie αλλα παιζει τα στρουμφακια ειναι πιο υγιης απο τον Rory που ειχε μια μεταματιαπεταγμεναεξω strato? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Εδώ μέσα πιο πολύ ασχολούνται με "τι κιθάρες έχεις, τι κιθάρα θα πάρεις, τι κιθάρες έχεις παίξει, τί ξέρεις από κιθάρες (που συνεπάγεται να έχεις παίξει)" και λιγότερο με το τί παίζουμε σε αυτές. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 γιατι αναλωνεστε με τα πιο αυτονοητα πραγματα που θα μπορουσαν να ειπωθουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Εδώ μέσα πιο πολύ ασχολούνται με "τι κιθάρες έχεις' date=' τι κιθάρα θα πάρεις, τι κιθάρες έχεις παίξει, τί ξέρεις από κιθάρες (που συνεπάγεται να έχεις παίξει)" και λιγότερο με το τί παίζουμε σε αυτές.[/quote'] δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο... για να εξηγηθω οριστε η αποψη μου : 1. η αισθητικη μου μου προσταζει να την ακολουθω σε καθε πτυχη της ζωης μου, ακομα και στο τι κιθαρα κραταω στα χερια μου. στην περιπτωση μου η τελε ηταν και τετοιου ειδους επιλογη. 2. το τι παιζεις ειναι αμεση συναρτηση και του ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ..υποθετω οτι αν το ΟΚ computer ειχε παιχτει με τσιταρισμενους engl με jackson κιθαρες δεν θα μου αρεσε τοσο.. 3. καλος εξοπλισμος και "πολυς"(στην περιπτωση μου ιδιαιτερα σε effects) σημαινει και εμπνευση σε πολλες περιπτωσεις. δεν νομιζω οτι ειμαι ο μονος που ενα ωραιο κ περιεργο delay με οδηγησε σε ενα κομματι η ενα ζεστο drive σε ενα riff. 4.το "ποσα" παιζεις και "πως" ειναι εντελος υποκειμενικο θεμα. δηλαδη ειναι πιθανο να με δεις με 100 πεταλια και 3 κιθαρες να παιζω κατ εσε απαραδεκτα πραγματα, αλλα τι να κανουμε που αυτα ηθελα να παιξω?? 5. καθεις κανει τις επιλογες του. αλλοι τα σκανε σε αμαξια, αλλοι στις πο$%^^^&ς, αλλοι σε ρολογια και αλλοι σε κιθαρες.και δεν μας πεφτει και λογος :) αυτα τα ολιγα απο μενα :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Συμφωνώ μαζί σου, αλλα δεν έιναι ανάγκη να δίνουμε τόση βάση σε αυτά. Πολλά εφέ έχει και το guitar rig για παράδειγμα. Ο καθένας μπορεί να δώσει ΜΙΑ ΦΟΡΑ στη ζωή του να παρει μια κιθάρα 300-400 ευρώ max, να βάλει το guitar rig στο pc του και να κανει ό,τι γουστάρει. Για μένα ειναι η καλύτερη λυση για τον καθένα μας. Δεν μιλάω για τους επαγγελματιες, άυτούς που έχουν στούντιο, είναι ηχολήπτες κλπ. Το θεωρώ ανούσιο να αλλάζεις κιθάρα και πεταλάκια κάθε μήνα. Αλλα αυτο συνδέεται άμεσα με το ότι είμαστε αγοράκια και πρέπει να έχουμε καινούρια παιχνιδάκια να ασχολούμαστε. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 το guitar rig κανει τη δουλεια του μια χαρα, αλλα εχει φτιαχτει για αλλο πραγμα. ακομα και τον controller του να εχεις, δεν αντικαθιστα πεταλια και πεταλιερες.. συμφωνω στο οτι ειμαστε αγορακια και θελουμε καινουρια παιχνιδια. αυτο εχει 2 οψεις : 1. που το κακο να εχουμε συχνα νεα παιχνιδια??? :D 2. ειναι γνωστο οτι , οχι μονο εμεις, αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια των "εχοντων" , πασχουμε απο μια υπερκαταναλωτικη μανια. ετσι 4 στρατ δικαιολογουνται οσο 10 ζευγαρια παπουτσια, ακομα μια αναβαθμιση στο πισι, τηλεοραση για το αυτοκινητο κλπ κλπ. προσωπικα θελω να πιστευω οτι πλεον εχω ξεφυγει απ αυτο, αλλα δεν το κατηγορω σε καμια περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Συμφωνώ μαζί σου' date=' αλλα δεν έιναι ανάγκη να δίνουμε τόση βάση σε αυτά. Πολλά εφέ έχει και το guitar rig για παράδειγμα. Ο καθένας μπορεί να δώσει ΜΙΑ ΦΟΡΑ στη ζωή του να παρει μια κιθάρα 300-400 ευρώ max, να βάλει το guitar rig στο pc του και να κανει ό,τι γουστάρει. Για μένα ειναι η καλύτερη λυση για τον καθένα μας. Δεν μιλάω για τους επαγγελματιες, άυτούς που έχουν στούντιο, είναι ηχολήπτες κλπ. Το θεωρώ ανούσιο να αλλάζεις κιθάρα και πεταλάκια κάθε μήνα. Αλλα αυτο συνδέεται άμεσα με το ότι είμαστε αγοράκια και πρέπει να έχουμε καινούρια παιχνιδάκια να ασχολούμαστε.[/quote'] το gear κανει τον καλο τον παιχτη και οχι τα δαχτυλα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση