wasted Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Σώπα ρε μεγάλε! Είδες κιθάρα κρεμασμένη σε τοίχο ΤΑΒΕΡΝΑΣ!!!! και είχε σκευρώσει έτσι; Απίστευτο! Τουλάχιστον το φαϊ ήταν καλό; :lol: :lol: Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Τουλάχιστον το φαϊ ήταν καλό; :lol: :lol: axaxaxaxaaa για κατι τετοια εχω αρχική σελίδα το νοιζ! :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Μάγκες, επαναφέρω αυτό το θέμα γιατί πλέον είμαι κάτοχος νιτρο-κίθαρου. Αντιγράφω λοιπόν από το site της Gibson: What is “stand damage”? Stand damage occurs when the chemicals in the rubber used on guitar stands react with the nitrocellulose lacquer used to finish our instruments. It can range from a slight discoloration to the finish to actually "eating away" the lacquer topcoat. Unfortunately, this situation is not covered under your warranty. The safest way to prevent this from happening is to cover the rubber parts of your stand with a soft cotton cloth (use guitar polishing cloths). Guitar stands should only be used to 'temporarily' store your instrument, such as on a gig. The safest place to store your instrument is in its case. Και δεδομένου ότι οι περισσότερες βάσεις του εμπορίου γράφουν ότι δεν κάνουν για κιθάρες βαμμένες με νίτρο, τι κάνουμε ?? ::) ΥΓ: Τι τα ήθελα να νίτρα στα γεράματα?? Μια χαρά "ήμανε" με τις πλαστικούρες της Fender που δεν μασάνε μία...Τις πετάω όπου να'ναι και δε μου καίγεται καρφί... ::) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 μη φοβαστε χαρειτε 'αλητικα' τις κιθαρες σας. καλοπροαιρετα :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Καλά εσύ ειδικά τις ... παρα-"χαίρεσαι" τις κιθάρες σου ... πρόστυχε άντρα ... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 χαχχα χχα ;D ;D στην πενα τις εχω. τωρα αμα χτυπησει καμια πουθενα η παρει ξοφαλτσα κανενα σπιρτο....σημαδια απο τον πολεμο ειναι :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 αγορι μπανανα σου χουνε μείνει αποθυμένα ε? Τωαρα που θυμήθηκα κάποτε δεν είχες ενα αρθρο για το στουντιάκι σου?Τι γίνεται αυτό το προσέχεις και το φτιάχνεις καφρικα ετσι όπως μόνο εσύ ξέρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Αυτό το είχα ξεχάσει ΕΝΤΕΛΩΣ!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 υφίσταται ακόμα αυτό ? ;D ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Αμέ! ;D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση