panagiotis Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Oχι δεν είμαι βάζελος.Το 13 είναι ο τυχερός μου αριθμός.Και σιγά μη κάτσουμε να ανοίξουμε thread για να ''πλακωθούμε'' με το Λαμπρο.Ελεος δηλαδή.. Sirah να σου φέρω άλλα 5-6 thread των 10 σελίδων που γίνανε ''μπουρδέλο'' για τον ίδιο λόγο από το ίδιο άτομο? Πάντως για να μη σβηστεί το thread προτείνω να το κάνουμε διαγωνισμό για ring girls και στο τέλος να ψηφίσουμε κιόλας.Τι λέτε? να ήταν μόνο τόσα καλά θα ήταν.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλε si_rah προφανώς πιστεύω να έχεις καταλάβει ότι στο συγκεκριμένο thread ούτε εγώ ούτε και ο odis13 είχαμε σκοπό ή όρεξη να κάνουμε καυγά με τον λάμπρο, πράγμα που δεν συνηθίζουμε γενικότερα στο φόρουμ όπως θα έχεις παρατηρήσει, πιστεύω. Το πρόβλημα και ο λόγος που ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο μέλος του φορουμ, είναι ότι οι απόψεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς, μπορούν να οδηγήσουν κάποιον αρχάριο στον χώρο σε λάθος συμπεράσματα και αγορές, και είναι κρίμα να διαιωνίζονται κάποιες αποδεδειγμένα λάθος αντιλήψεις. Ο σκοπός των περισσοτέρων συζητήσεων στο noiz πιστεύω ότι είναι η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών των μελών-συνομιλητών με απώτερο σκοπό την πληρέστερη πληροφόρηση και γνώση σε θέματα περι μουσικής τεχνολογίας, και όχι να δέρνουμε τον κάθε λάπρο που λέει τα δικά του κατα καιρούς. Ο λόγος λοιπόν που ανέχτηκα να συμμετέχω στη συγκεκριμένη συζήτηση, ήταν να βοηθήσω στο να μην περαστεί μία συγκεκριμένη λάθος αντίληψη και κανάνας άλλος. Το συγκεκριμένο θέμα με τον Λάμπρο για εμένα έχει λήξει. Από εκεί και πέρα τα λαχταριστά κοριτσάκια στα ρινγκ μπορούν να μονοπωλήσουν αυτό θρεντ. edit: Τώρα πρόσεξα πως αυτοί στην πρώτη σειρά έχουν αποβλακωθεί με τον κώλο της γκόμενας! :lol: :lol: :lol: (καλά και εγώ μαλλον ετσι θα κοιταγα...) Ακόμα και η χοντρή ξανθιά!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ε ρε οφθαλμόλουτρο που σας ετοιμάζω με μπασίστρια σε μερικές μέρες... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ε ρε οφθαλμόλουτρο που σας ετοιμάζω με μπασίστρια σε μερικές μέρες... Τις έχεις βγάλει εσύ τις φωτογραφίες?? Αν ναι πρέπει να συνοδεύονται και από review... :wink: :wink: :wink: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 MA!!! ... Mα τι λες!!! Όχι, είναι κάτι καλύτερο, θα είναι στο You Tube... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 si_rah οι κοκορομαχίες δεν επιτρέπονται απο τους κανονισμούς μας. Πόσο μάλλον όταν προβοκάρονται. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ έφερα ολόκληρη ομάδα.. 8) 8) 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Round 1! Round 2! Round 3! -odis13: "...και όταν τον στριμώξεις στην γωνία..." -Vrass: "Ναι ρε, ξέρω, ξέρω." Εσείς οι δύο μετά τον αγώνα στο γραφείο μου. Χωρίς τον καράφλα. Βλέπε #5. Boukaw7, να σου τυλίξω την ξανθιά... ...ή παραμένεις παραδοσιακός; Make some NOIZ!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Round 1 Round 2 Round 3 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 .... Εσείς οι δύο μετά τον αγώνα στο γραφείο μου. Χωρίς τον καράφλα. .... Και οι καραφλοί έχουν ψυχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση