Vrass Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μου αρέσει και εμένα αυτό το low-buget tele project. Πάντα ένοιωθα μια ελξη προς τις τελε λόγω σχήματος και απλής (παναπλης) κατασκευής, αλλά επειδή δεν είναι και οι πλεον κατάλληλες κιθάρες για έναν καπρο σαν κι εμένα δεν προχώρησα ποτε... Σκέφτηκα και το ενδεχόμενο ενός φθηνού κιτ στο οποίο θα βάλω έναν γκαζωμένο humbucker στη bridge θέση (sorry sf, ξέρω ότι σου πληγώνω την αισθητική αλλά το θελω, το θελω, το θέλω...), όμως δεν βρήκα τιποτα σε ευρωπαϊκό μαγαζί. Βρήκατε πουθενά φτηνά σώματα και μπράτσα τελε? Μη μου πειτε για Rockinger, το λυπάμαι να το καφρίσω. Μεχρι στιγμής η μόνη εφικτή λύση μου φαίνεται η αγορά μιας squier και η μετατροπή της, αλλά αυτό στερεί τη χαρα της δημιουργίας... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nio16 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ανοίγει σε λίγες μέρες καινούργιο μαγαζί στο κέντρο . Κάτι σαν ALL-PARTS. Περισσότερα δεν λέω μην βγούμε και διαφημιστές . Ετσι και αλλίως όσοι γυρνάνε θα το εντοπίσουν με την μία. ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ο μαγνητης της GFS που διαλεξες ειναι εντυπωσιακος' date='τον χρησιμοποιω σε ολες τις low budget tele που φτιαχνω για φιλους :)[/quote']Βζζζζζζζζζζ κάνει;;;(Τείνει να γίνει ατάκα τις τελευταίες μέρες στο forum...)62 vintage single coil ' date='λεει ο Γιαπωνεζος Αντε για να μην παθεις και τιποτα απο την πολυ συγκινηση , θα με κερασεις και μια μπυρα[/quote']Παγωμένη;;;Πέρα απ'την πλάκα,σ'ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου...Μέσα είμαι(αν και δεν είναι τόσο δίκαιη ανταλαγή μαγνήτες με μπύρα :lol: :lol: )Βέβαια,είχε αρχίσει να μου αρέσει το ενδεχόμενο να φτιάξω τον δικό μου μαγνήτη...προβληματίστικα τώρα... Θα στειλω πμ το βραδακι ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ανοίγει σε λίγες μέρες καινούργιο μαγαζί στο κέντρο . Κάτι σαν ALL-PARTS. Περισσότερα δεν λέω μην βγούμε και διαφημιστές . Ετσι και αλλίως όσοι γυρνάνε θα το εντοπίσουν με την μία. Ενδιαφέρον. Πάντως συνέχεια αναφερόμαστε σε μαγαζιά και μάρκες εδώ μέσα, δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα διαφήμισης. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά μόλις είδα αυτό!!!!!!!! http://www.thomann.de/gr/harley_benton_e_guitar_kit_t_style.htm Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά μόλις είδα αυτό!!!!!!!! http://www.thomann.de/gr/harley_benton_e_guitar_kit_t_style.htm όπως λέει: all you need is a Screwdriver ορίστε λοιπόν για να δούμε πως θα μας βοηθήσει ένα Screwdriver στη συναρμολόγηση :lol: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nio16 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ανοίγει σε λίγες μέρες καινούργιο μαγαζί στο κέντρο . Κάτι σαν ALL-PARTS. Περισσότερα δεν λέω μην βγούμε και διαφημιστές . Ετσι και αλλίως όσοι γυρνάνε θα το εντοπίσουν με την μία. Ενδιαφέρον. Πάντως συνέχεια αναφερόμαστε σε μαγαζιά και μάρκες εδώ μέσα' date=' δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα διαφήμισης.[/quote'] Για να το λες οκ . Θα είναι στην Σόλωνος λίγο πιο κάτω απο τον Νάκα . Όνομα δεν ξέρω αλλά θα κάνει δυνατό μπαμ στα σχέδια μας !!! ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Θα είναι στην Σόλωνος λίγο πιο κάτω απο τον Νάκα . Όνομα δεν ξέρω αλλά θα κάνει δυνατό μπαμ στα σχέδια μας !!! Ξέρουμε τι parts θα φέρνει? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nio16 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Απ΄οτι ξέρω κιτ STRATO , TELE , LP. Επίσης εκτός απο τα κιτ θα έχει και τα πάντα απο parts και home studio & recording . ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 ορίστε λοιπόν για να δούμε πως θα μας βοηθήσει ένα Screwdriver στη συναρμολόγηση :D ε τώρα... ενα screwdriver παντού βοηθά!!! :D learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση