online79 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Γεία χαρά σε όλους! Έπεσε κατα λάθος στα χέρια μου μια ηλεκτρική κιθάρα ZZ Top Stage Series! Από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι άσχετη και άγνωστη μάρκα. Γνωρίζει κανείς αν αξίζει τον κόπο να την φτιάξω (Στραβό μπράτσο κλπ) ή είναι για πέταμα? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Αν τις θυμαμαι καλα (που μαλλον τις θυμαμαι) ειναι για πεταμα. Θα μπορουσες ομως να την δωρισεις σε καποιον που δεν εχει καθολου κιθαρα και θα ηθελε πολυ να μαθει. Απ το τιποτα.... Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ανέβασε καμιά φωτό ή δώσε τουλάχιστον μια περιγραφή μπας και καταλάβουμε τίποτα... το μόνο σχετικό που βρίσκω στο νετ είναι οι ZZ Ryder: http://www.zzryder.com/ Μήπως κάνεις λάθος στο όνομα; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Τι μου θύμισες ρε φίλε τώρα!!!! Διαφημίσεις του Αρμάου στο Metal-Hammer περασμένων δεκαετιών! Ο Αρμάος τις έφερνε δυστυχώς έλεγαν πολύ λίγα πράγματα και συμφωνώ με τον Playloud... Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kaisos Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ είχα μία κλασσική ZZTOP και όντως ήταν πολυ χάλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Παρολο που δεν εχω ιδεα για τι οργανα μιλατε-ΚΡΙΜΑ! μια κι8αρα με τετοιο ονομα 8α επρεπε τουλαχιστον να σπερνει...... Ως γνωστον ο Billy F.Gibbons ειναι master of the tone!!! Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ μόλις είδα τον τίτλο νόμιζα ότι βρήκε και πήρε κανείς εκείνη τη θεϊκή Dean με τη γούνα προβάτου! Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 ....μια κι8αρα με τετοιο ονομα 8α επρεπε τουλαχιστον να σπερνει...... Για την ακρίβεια οι κιθάρες αυτές μπορεί όλοι να καταλαβαίναμε ότι θέλαν να λέγονται ZZTop όλοι όμως διαβάζαμε ΖΖΓοp.... Αυτό έγραφε το λογότυπο.... Δυστυχώς δεν έσπερναν ούτε στάρι…. Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
online79 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Απο ότι κατάλαβα μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθώ με αυτή την κιθάρα! Πάντως ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε μια κιθάρα όσο κουπί και αν είναι πάντα χρησιμεύει. ¶μα βρεθείς σε ποτάμι για καγιάκ θα αποτελέσει πρώτης τάξεως...κουπί :D Σοβαρά τώρα, είναι ότι πρέπει για hobbying και για να κάνεις διάφορες αλχημείες που δεν θα τολμούσες το ίδιο εύκολα σε μια αμερικάνα strat ή μια les paul των 1000+ Ευρώ :wink: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση