panagiotis Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 www.rocking.gr Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ξεμείνανε από λεφτά τα μαναράκι μου :) Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 και κάτι για black sabbath ακουσα... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 και κάτι για black sabbath ακουσα... το λέει πιο κάτω στο λινκ που έδωσα.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Καποια πραγματα δεν γινονται.... Ενα απο αυτα ειναι οι Zeppelin χωρις τον BONZO.... :roll: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 σωστός. λέει πήρανε τον γιό του, αλλά και πάλι... Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 -1 στο reunion :roll: ¶ντε Johnnie Walker από δω πέρα... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ξεμείνανε από λεφτά τα μαναράκι μου Με τιποτα.Ουτε σε 50 ζωες.... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 να δώ πόσο θα πηγαίνει το εισητίριο σε μια τέτοια συναυλία! learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτη η επανασυνδεση (Zep) "ψηνεται" εδω και (μη σας πω και) δεκαετιες αλλα ολο κολλαγε. Η Sabbath εχει γινει με τον "κοντο" Ronnie James Dio στα φωνητικα και με το ονομα Heaven and Hell (για να μην ζητανε οι ασχετοι το paranoid) και ηρθαν και Ελλαδα το καλοκαιρι. Κατα την γνωμη μου ομως η μεγαλυτερη επανασυνδεση αλλα και για μενα η μεγαλυτερη των ξεφτιλων ειναι η επανασυνδεση των Van Halen (για αλλη μια φορα) με τον David Lee Roth που ομως στο μπασσο δεν θα ειναι ο Michael Antony (φαινεται θα την πηρε χαμπαρι και θα ειπε ΤΣΟΥ) αλλα ο ΓΙΟΣ του Eddie, Wolfgang. Η μπαντα ΑΝ δεν εχει ξεκινησει ακομα περιοδεια (εννοειται Αμερικη) θα ξεκινησει λιαν συντομως καθοτι φιλος μου εχει κλεισει εισητηριο για Νοεμβριο. Για Ευρωπη ουτε λογος, εδω βολευομαστε με Blind Guardian :D :D :D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση