iassael Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν βρίσκομαι σε διήλημα μεγαλο... Στην αρχή ήθελα να πάρω κάρτα ήχου για ηχογραφήσεις και τέτοια από το μπάσο μου. (EMU 0202 USB) Μετά όμως άρχισε να μου αρέσει η M50B της BOss σαν πεταλιέρα.... Στο τέλος βρήκα και την B2.1U της zoom που τα συνδιάζει και τα 2... Δεν ξέρω τι μου προτείνετε? Αυτό που σκευτόμουν είναι πως αν πάρω κάρτα ήχου τα εφέ τα κάνω από το Live (ableton) με το AMPEG και κάνενα 2 αντίστοιχα.... Η ΖΟΟΜ είναι χάλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Φυσικά και θα πάρεις κάρτα ήχου!! Το Ampex SVX είναι φανταστικό πρόγραμμα και αν το ψάξεις λίγο μπορείς να βγάλεις απίστευτους ήχους! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Συγγνώμη, μπάσο παίζεις μόνο μπροστά στο pc, μόνος σου; Για παίξιμο με γκρουπ έχεις εναλλακτική; Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 παιζω και στα 2 :P με την προυπόθεση ότι σε "σοβαρή" πρόβα θα πάρω το laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 τελικά να πάρω κάρτα ήχου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Πάρε και το ένα και το άλλο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 δες 13 φεβρουαρίου εχω γενέθλια μπορείς να μου το παρεις εσυ :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Πρόβα με λαπτοπ, πολύ χάι τεκ μπασίστας ρε παιδάκι μου! :P Παρ΄ 'ολα αυτά εσύ ξέρεις τι σου χρειάζεται περισσότερο, εγώ μια παράμετρο επισήμανα... :D Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Πάρε την πεταλιέρα που πουλάω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 ειναι για κιθάρα θα έχω λίγο παράξενο ήχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση