Vrass Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Τωρα μου έκανες τη μούρη κρέας... Δεν θα ξαναπαίξω μετά απο αυτό. Εγω αρχίζω γκολφ απο σήμερα. Θα σου πρότεινα την πασιέτζα στον υπολογιστή. Με το γκολφ διατρεχουν κίνδυνο οι γύρω σου. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλε ο,τι και να λές ξέρεις που σε γράφω... Απο κει να καταλάβεις τι κουμάς είσαι εσύ ο ίδιος. Κρινεις το παιξιμό κάποιου απο τί? Απο τ ότι δεν έχει παίξει ποτέ του καλή Gibson? σε λαμπάτο Marshall? Για να αναγνωρίσει την ανωτερότητα? Μήπως αυτό σημαίνει ότι δεν είχα εύκαιρα 5000 ευρώ πάνω μου ή έστω πλούσιους γνωστούς? Σε επαρχιακή πόλη 10.000 κατοίκων τι περιμένεις? Που είναι οι administrators τώρα να δούν αυτά τα προσβλητικά post σε προσωπικό επίπεδο? Μετά trollάρω εγώ εδω μέσα... http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Ξέρω που γράφεις και εμένα και όλους όσους έχουν προσπαθήσει να σου εξηγήσουν 2-3 σωστά πράγματα κατα καιρούς εδώ στο νοιζ. Κανείς από όσους ασχολούμαστε με αυτό το φορουμ δεν κρίνει το παίξιμο του άλλου. Απλά προτείνουμε λύσεις και ιδέες, όπως πχ να πάει καποιος σε μαγαζί να παίξει με μια Gibson, εναν Μarshall, Boogie, και πάει λέγοντας. Αν αυτό εσένα σε προσβάλλει, τι να πω... Κατα τ'άλλα εγώ και όλοι οι γνωστοι μου δεν είχαμε ποτέ 5000¤ στην τσέπη, ή πλούσιους φίλους. Ορεξη για να μάθουμε έχουμε η οποία ήταν αρκετή για να μάθω-μαθουμε να σετάρω-ουμε τον ήχο μου-μας στην πόλη των 10000 κατοίκων που έμενα. Και με μια βόλτα στην Αθήνα (όπου είναι και ο τόπος διαμονής σου απ'ότι γράφεις και έχει περισσότερους από 10000 κατοίκους) δοκιμάζαμε πολλές και διαφορες κιθάρες και ενισχυτές για να μάθουμε τι παίζει με το κάθε όργανο και να βρούμε τι μας κάνει. Αυτά. :wink: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Το συμπέρασμα είναι ότι αν κάποιος είναι ανεπίδεκτος' date=' δεν έχει νόημα να ασχολείται κανείς μαζί του. Απλά τον κλείνεις κάπου με καλή ηχομόνωση... Ελπίζω το δωμάτιο που παίζεις να έχει τέτοια...[/quote'] Αυτό δεν είναι σχόλιο για το παιξιμο μου δηλαδη? Ούτε ένα χρόνο δεν είμαι στην Αθήνα και ούτε εδώ έχω γνωρίσει πλούσιους μουσικούς. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Οχι. Ειναι σχόλιο για την επιδεκτικότητα σε προτάσεις και ιδέες από άλλους που ασχολούνται για κάποια χρόνια (και ενδεχομένως σε επαγγελματικό επίπεδο) με το θέμα ήχος, μουσικός εξοπλισμός και σωστή χρήση του. Αν διαβάσεις όλα όσα γράφω πιστεύω ότι είναι προφανές. Και εδώ θα ήθελα να σταματήσει αυτή η ανευ ουσίας και σημασίας συζήτηση, γιατί το θέμα του thread είναι να ρίξουμε τις ιδέες μας για την επιλογή μιας κιθάρας με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και για συγκεκριμένο σκοπό, και όχι να λύσουμε ένα άσχετο θέμα που αναγεννάται κάθε τόσο σε διάφορα threads και παραμένει άλυτο. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Vrass τζάμπα παιδεβεσαι ρε φιλε..τα έχουμε πει χίλιες και μια φορές.Αστον να νομίζει ότι οι μπουζουκοκιθάρες είναι ξεκούραστες και ότι οι Esp παίζονται με το gain στο 12,δικαίωμά του.Και ναι δεν έχω ακουμπίσει ποτέ μα ποτέ ακριβή Gibson κιθάρα στη ζωή μου αλλά ξέρω να ακούω και να μη πετάω μπούρδες.Και ξες κάτι ,δε χρειάζεσαι 5000 ευρώ για να δοκιμάσεις όργανα.Οι σωστοί μαγαζάτορες ξέρουν ποιος μπαίνει στο μαγαζί για σοβαρή δοκιμή,έστω όχι αγορά,και ποιος μπαίνει για χαβαλέ.Αμα μπει ο πιτσιρικάς πάρει να δοκιμάσει μια strat και αρχίζει να παίζει κασέρια με το gain στο 10 λες να του ξαναδώσει ακριβό όργανο? Πάντως ρε Λάμπρο αυτό που δε καταλαβαίνω με σένα είναι το εξής: μέταλ ούτε ακούς ούτε παίζεις και έχεις μανία με τους Emg και τη βρώμα τους και με τις ESP κλπ.Αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 odis, συμφωνώ απολύτως και επαυξάνω! Ειδικά αυτό που λες για τις δοκιμές στα μαγαζιά το θεωρώ πολύ σωστο και μακάρι να το καταλάβουν και οι πελάτες και οι μαγαζάτορες βέβαια... Πάντως ρε Λάμπρο αυτό που δε καταλαβαίνω με σένα είναι το εξής: μέταλ ούτε ακούς ούτε παίζεις και έχεις μανία με τους Emg και τη βρώμα τους και με τις ESP κλπ.Αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. 8O 8O 8O 8O Δεν παίζει μεταλ???? Με αυτά που γράφει τόσον καιρό και με τον εξοπλισμό που (εχει πει οτι) εχει' date=' για μεταλλά τον είχα περάσει... Καμμία επαφή δηλαδη... 8O 8O 8O [img']http://www.clubfiesta.gr/forum/images/smilies/giggle.gif[/img] Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalash Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ!!! f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως ρε Λάμπρο αυτό που δε καταλαβαίνω με σένα είναι το εξής: μέταλ ούτε ακούς ούτε παίζεις και έχεις μανία με τους Emg και τη βρώμα τους και με τις ESP κλπ.Αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. 8O 8O 8O 8O Δεν παίζει μεταλ???? Με αυτά που γράφει τόσον καιρό και με τον εξοπλισμό που (εχει πει οτι) εχει' date=' για μεταλλά τον είχα περάσει... Καμμία επαφή δηλαδη... 8O 8O 8O [img']http://www.clubfiesta.gr/forum/images/smilies/giggle.gif[/img] Nαι ρε με αυτό έχω μεινει και εγώ άλαλος..Πανε σε εκείνο το τοπικ με το Buddy Guy εκεί δήλωσε ότι δεν ακουει μέταλ ούτε τίποτα βρόμικο παρόμοιο.Και έχει μεταλάδική κιθάρα στην οποία κότσαρε και άλλα 250 ευρώ για να βάλει τους πιο μεταλάδικους μαγνήτες της αγοράς, οι οποιοι ως γνωστών έχουν ΚΑΙ ΓΑΜΩ τα καθαρά .Αλλά είπαμε: περι ορέξεως κολοκυθόπιτα ακόμα και αν είναι κολοκυθόπιτα με τζατζίκι κέτσαπ και μερέντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 ..........Αλλά είπαμε: περι ορέξεως κολοκυθόπιτα ακόμα και αν είναι κολοκυθόπιτα με τζατζίκι κέτσαπ και μερέντα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: odis13, η φαντασία σου είναι πιο νοσηρή και από τον ιδρώτα από τις τέσσερεις μασχάλες του Goro... (Αυτουνού με τα τεσσερα χερια στο mortal kombat) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση