Vrass Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 ........κατα προτιμηση χωρις floyd(Δε νομιζω οτι θα καταφερω να το συνηθισω) και non-statocaster like style.ΠΑρεπιπτοντως παιζω Metal και Hard Rock...Ευχαριστω προκαταβολικα... Mου αρέσει ρε παιδιά που ο άνθρωπος στο πρώτο του ποστ διευκρινίζει ότι κατά προτίμηση δε θέλει floyd και strat ή superstratσχήμα και τον πλακώσατε με δύο σελίδες για RG' date=' Schecter κτλ. Οσο για τα παρακάτω... .......Οι gibson καλοί μου άνθρωποι δεν είναι για μέταλ... Οι περισσότεροι που παίζουν μέταλ προτιμάνε άλλες μάρκες και για να το κάνουνε' date=' θα υπάρχει λόγος. ESP, Jackson, Ibanez...[/quote'] Εντάξει θα το εκφράσω αλλιώς: "Αν θες να παίξεις μέταλ' date=' προτίμησε ESP, Jackson ή Ibanez από τις Gibson ή Fender"[/quote'] ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! ΤΙ ΛΕ' ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Πήγαινε σε κανα μαγαζί και παίξε με καμιά Les Paul Classic καρφί σε λαμπάτο Marshall, Boogie, Randall, Engl κτλ και αφού μαζέψεις τα αυτιά σου από το πάτωμα (όπως έκανα και εγώ όταν είχα αντίστοιχες με τις δικές σου απόψεις) ελα και πες αν κάνει ή δεν κάνει για μεταλ. Ελεος με τα τρεμολα και τους EMG (το λέω και ας έχω ESP με floyd και EMG). Sorry αν είμαι λίγο επιθετικός, αλλά δεν την παλεύω με κατι τέτοια. Δεν ξέρω τι λέτε' date=' ενας φίλος μου έδωσε 1600 ευρώ για να πάρει την SG την special (το κλασικό ταυράκι) Δεν λέω όμορφη, ήχος κάτι παραπάνω απο τέλειος (αν και στην βρώμα δεν φτάνει την EMGίλα) αλλά παίξιμο... Από τις πιο χάλια που έχω πιάσει. Εχει παει 2 φορες για σετάρισμα και προκοπή δεν έχει. Το παίξιμο της είναι σαν να παίζεις κλασική κιθάρα... Δλδ έλεος. Μια cort των 200 ευρώ έχει καλύτερο παίξιμο. Ενώ ESP, Jakson και Ibanez με jumbo τάστα, έχουν τέλειο Feeling. Πρέπει να παραδεχτείτε, ότι το 1\3 της τιμής Gibson και Fender πάει στο ΟΝΟΜΑ Gibson. Εγώ για το ταυράκι (επειδή το έχω παίξει) δεν θα έδινα πάνω απο 600-800 ευρώ.[/quote'] Εδώ πάντως οφείλω να συμφωνήσω (με εξαίρεση την παρένθεση με την EMGίλα) εν μέρει... Αυτό το κουπί που λέγεται SG Special μαζί με το μαδέρι που φέρει το όνομα Les Paul Studio δεν θα έπρεπε να φέρουν το όνομα Gibson στο headstock. Αυτά τα κούτσουρα είναι κατά τη γνώμη μου γκάφες της Gibson (που πουλάνε περιέργως), και δίνουν λάθος εντυπώσεις σε αρχάριους ή περιστασιακούς με το σπορ, που δεν έχουν πιάσει μια σωστή Gibson ακόμα. Συγγνώμη και παλι για το επιθετικό στυλ και το Ας γυρίσουμε στο αρχικό θέμα... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παίξει άλλη gibson εκτός από αυτή. Είναι όμως απο τα αντιπροσωπευτικότερα και πιο γνωστα (και σε πωλήσεις) μοντέλα της Gibson σήμερα. Ασε που μυρίζει και πλαστικούρα... Ίσως να κάνω λάθος για τη βρωμα, αλλα όσο να ναι η active έχουν ένα πλεονέκτημα... Vrass αν δεν την θές την ESP εδώ είμαι! Που να τη βρώ τη σωστή gibson? Αυτα είναι ακριβά σπορ... http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παίξει άλλη gibson εκτός από αυτή. Είναι όμως απο τα αντιπροσωπευτικότερα και πιο γνωστα (και σε πωλήσεις) μοντέλα της Gibson σήμερα. Κάνεις λάθος. Αντιπροσωπευτικές θα έλεγα τις standard... Ασε που μυρίζει και πλαστικούρα... Δεν διαλέγω κιθάρα με τη μύτη. Προτιμώ να κρίνω με τα αυτιά και τα χέρια μου. Αν και καμία Gibson ή άλλη κιθάρα δεν μου έχει μυρίσει περίεργα ως τώρα... Μαλλον κάτι της έκανε ο φίλος σου... Ίσως να κάνω λάθος για τη βρωμα' date=' αλλα όσο να ναι η active έχουν ένα πλεονέκτημα...[/quote']Λάθος.... Vrass αν δεν την θές την ESP εδώ είμαι! Μπα' date=' είναι πολύ καλή κιθάρα για να χαραμίζεται μέσα από πεταλίδια Zoom με το gain στο τέρμα... Που να τη βρώ τη σωστή gibson? Αυτα είναι ακριβά σπορ... Θα τις βρεις στα περισσότερα μαγαζιά. Η δοκιμή είναι τσάμπα... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παίδες οι schecter δεν βγαίνουν μόνο σε στρατοκαστεροειδές σχήμα και οι dean δεν βγάζουν καν τέτοιο σχέδιο! και odis13 εννοείται ότι δεν συγκρίνω goldtop gibson με P90, αλλά τις διάφορες κατά πολύ υποδιέστερες studio και stander σε σχέση με την eclipse. Είπα δεν καταστράφηκα και τόσο ακόμα! :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παίξει άλλη gibson εκτός από αυτή. Είναι όμως απο τα αντιπροσωπευτικότερα και πιο γνωστα (και σε πωλήσεις) μοντέλα της Gibson σήμερα. Κάνεις λάθος. Αντιπροσωπευτικές θα έλεγα τις standard... Δεν είναι η standar είναι η special. Ασε που μυρίζει και πλαστικούρα... Δεν διαλέγω κιθάρα με τη μύτη. Προτιμώ να κρίνω με τα αυτιά και τα χέρια μου. Αν και καμία Gibson ή άλλη κιθάρα δεν μου έχει μυρίσει περίεργα ως τώρα... Μαλλον κάτι της έκανε ο φίλος σου... Δεν της έκανε τίποτα' date=' απο την πρώτη μέρα μυριζε έτσι κ πολυ περισότερο απ ότι τώρα. Προφανώς έχει να κάνει με την μάπα λάκα-βαφή ή ό,τι άλλο είναι, που έχουν βάλει απάνω. Μια φορά έπαιζα πάνω σε πλαστική καρέκλα, κ τρίφτήκε λίγο στο χερούλι και άφησε σημάδι... Vrass αν δεν την θές την ESP εδώ είμαι! Μπα' date=' είναι πολύ καλή κιθάρα για να χαραμίζεται μέσα από πεταλίδια Zoom με το gain στο τέρμα...[/quote'] ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ να παίζεται η ESP... Στείλε μου τη σπίτι! :D Που να τη βρώ τη σωστή gibson? Αυτα είναι ακριβά σπορ... Θα τις βρεις στα περισσότερα μαγαζιά. Η δοκιμή είναι τσάμπα... Δεν ήξερα να γυρίζω τα μαγαζιά σαν τον διακονιάρη και να πρήζω τους καημένους τους πωλητές, εφόσον δεν πρόκειται να αγοράσω κάτι. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 α ρε lambrosgg μετά θα φταίει ο bloody αν πεταχτει από καμιά γωνιά... Και για βαρύ ήχο δεν βάζεις τέρμα το γκειν. Αλλά είπαμε εσ'υ δεν ακούς μεταλ, οπότε τσάμπα και η εσπ "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ την esp δεν την θέλω ούτε για βαβούρα, ούτε για να παίξω μεταλ. Τη θέλω για το άνετο και ξεκούραστο παίξιμο που έχει. Αμα είναι να παίζω μια κιθάρα και στο μισάωρο να έχει πιαστεί το χέρι μου, να λείπει. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε λαμπρο μου θυμίζεις όταν δούλευα σε ένα στούντιο, με ρωτάγαν κάποια από τα παιδιά που ερχόντουσαν και με πετυχαίναν να ψιλοπαίζω πως κανω τον ήχο να κάνουν τίποτα παρόμοιο. Τους άφηνα τον ενισχυτή όπως τον είχα (δεν βάζω πεταλια αναμεσα συνήθως) και αυτοί κολλάγαν επάνω τις πεταλιέρες και μετά μου λέγαν ότι ακούγεται σκατά και ότι δεν είναι καλή η κιθάρα τους. Τους έδινα τη δικιά μου (την esp) και μετά λεγαν ότι έχει πρόβλημα ο ενισχυτής. ελεος. Το συμπέρασμα είναι ότι αν κάποιος είναι ανεπίδεκτος, δεν έχει νόημα να ασχολείται κανείς μαζί του. Απλά τον κλείνεις κάπου με καλή ηχομόνωση... Ελπίζω το δωμάτιο που παίζεις να έχει τέτοια... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Vrass + όσο θες (ειδικά στην 2η παράγραφο). Ξεκούραστες οι μπουζουκοκιθάρες (αν και τελευταία πολύ ορθώς ξεφεύγει από αυτήν την λογική η εσπ).... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε λαμπρο μου θυμίζεις όταν δούλευα σε ένα στούντιο' date=' με ρωτάγαν κάποια από τα παιδιά που ερχόντουσαν και με πετυχαίναν να ψιλοπαίζω πως κανω τον ήχο να κάνουν τίποτα παρόμοιο. Τους άφηνα τον ενισχυτή όπως τον είχα (δεν βάζω πεταλια αναμεσα συνήθως) και αυτοί κολλάγαν επάνω τις πεταλιέρες και μετά μου λέγαν ότι ακούγεται σκατά και ότι δεν είναι καλή η κιθάρα τους. Τους έδινα τη δικιά μου (την esp) και μετά λεγαν ότι έχει πρόβλημα ο ενισχυτής. ελεος. Το συμπέρασμα είναι ότι αν κάποιος είναι ανεπίδεκτος, δεν έχει νόημα να ασχολείται κανείς μαζί του. Απλά τον κλείνεις κάπου με καλή ηχομόνωση... Ελπίζω το δωμάτιο που παίζεις να έχει τέτοια...[/quote'] Τωρα μου έκανες τη μούρη κρέας... Δεν θα ξαναπαίξω μετά απο αυτό. Εγω αρχίζω γκολφ απο σήμερα. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση