Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρική Για Metal(μεχρι 1700)

mustaine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καινουριος στο forum θα ηθελα να καταθεσω την εντυπωση μου και την προταση μου περι αγορας μεταλλοκιθαρας.

Αγορασα μεταχειρισμενη πριν κανα 2μηνο μια Jackson soloist usa δεκαετιας 80 φτιαγμενη στο custom shop της Jackson.Ενας μονος dimarzio neck ενας humb. duncan στη γεφυρα με διακοπτακια για σπλιταρισμα κλπ.Neck through μαονι,εβενο ταστιερα.

Το οργανο παιζει απιστευτα και οχι μονο metal οπως εχω αντιληφθει.Αν μπορει να δοκιμασει καμια αμερικανικη Jackson το παιδι που ψαχνει θα καταλαβει για τι ποιοτητα μιλαμε.

Εχουν trem βεβαια...

tiLlBoRn ViRtUe

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 92
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Θα φτιαχτούν μόνο 150 τέτοιες κιθάρες και με βάση το pdf με τις προτεινόμενες τιμές από το site της Dean θα έχει 5.888$... Λίιιιγο πάνω από το budget μας δηλαδή.

http://www.deanguitars.com/dean_winter_07/DeanUSAPrice2007.pdf

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Αμερικάνικες Jackson υπάρχουν και χωρίς τρέμολο, αλλά είναι σπάνιες να τις πετύχεις γιατί φτιάχνουν πολύ λίγες και πάνε σε όσους τις έχουν ήδη παραγγείλει. Οι τιμές τους όμως αρχίζουν από 2500-3000¤ καινούργιες και ανεβαίνουν... Μια king V σαν αυτή που έχεις δε νομίζω να τη βρεις καινούργια κάτω από 3000¤. Είναι πάντως απίστευτες κιθάρες από κάθε άποψη.

Αμερικάνικες Jackson υπάρχουν και χωρίς τρέμολο' date=' αλλά εΜια king V σαν αυτή που έχεις δε νομίζω να τη βρεις καινούργια κάτω από 3000¤. Είναι πάντως απίστευτες κιθάρες από κάθε άποψη.[/quote']

Soloist ειναι...Για την τιμη εχεις δικιο εκει παιζουν γιαυτο καλο θα ηταν να ψαξει και μεταχειρισμενες.

20 χρονια οργανο ειναι και αν δεις την κατασταση δεν θα το πιστευεις.

tiLlBoRn ViRtUe

Έστειλα mail στο Θωμά και μου απάντησαν ότι η DEAN VMNT θα είναι διαθέσιμη στα 1000 Ευρά μάλλον από τέλος Οκτωβρίου...κρίμα γιατί ήθελα να μου κάνω ένα μικρό δωράκι τώρα μέσα Σεπτεμβρίου που έχω γενέθλια :D

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Πιθανόν να καταλήξω στη dean mustaine αλλα δεν ξερω οι μαγνητες της αξιζουν?Που ειναι παρασκευασμενη?Τι θα κανατε στη θεση μου θα παιρνατε αυτη και θα τα ριχνατε και σε τιποτα αλλα καλουδια(πεταλακια κτλπ) η καποια αλλη πιο ακριβη? Soz Για τον καταιγισμο ερωτησεων!

Οι μαγνήτες είναι ο κλασσικός συνδυασμός Seymour Duncan Jazz/JB σε active μορφή (dave mustaine signature livewires). Με το απλό σετ Jazz/JB έπαιζε εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι πολύ πολύ πολύ ωραίο σετ. Η Schecter C1 Classic έχει το σετ Jazz/JB άμα θες να το δοκιμάσεις εδώ Ελλάδα.

Πρέπει να είναι Κορεάτικα τα VMNT1.

Ρε φίλε εδώ εγώ πριζώθικα και μα τον Τουτάτη θα το είχα παραγγείλει ήδη αν ήταν διαθέσιμο γιατί θέλω να μου κάνω δώρο γενεθλίων όπως είπα και πιο πάνω 8)

Αν σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη θα'λεγα περίμενε να βγει να γίνουν τίποτα reviews και να μπει κανένα βιντεάκι στο youtube να βγάλεις συμπεράσματα.

Πάντως εκ πρώτης όψεως φαίνεται κουκλί 8)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Χτύπα την λεμεεεεεεεεεεεε... Πάρε και έναν λαμπάτο ενισχυτή με τα ρέστα να γουστάρεις ποιοτικά και ολοκληρωμένα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου