deadendmind Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Στο σετ των μαγνητων για την στρατ μου, τα χαρακτηρηστικα που μου εβαλε ειναι: tru space polepieces: καθε polepiece εχει διαφορετικη διαμετρο, ετσι ωστε να ειναι καθε χορδη ακριβως κατω απ το polepiece. Staggered polepieces Slightly overwound Loose wounds for vintage feel extra treble. Υποτειθεται πως ηταν μια μοντιφικαρισμενη version των μαγνητων που φορουσαν οι πρωτες στρατ το 50. Εχω ακουσει και το Vintage set που ειναι ουσιαστικα reproduction των fat 50's, και το tru space σετ (και το big mag αλλα ειναι τελειως ασχετο με τα αλλα 2, εντελως διαφορετικος ηχος) και το σετ μου ειχε τελειως διαφορετικο ηχοχρωμα. Κατ αρχας ειναι η πρωτη κιθαρα που ειναι οσο πριμα...την θελω..! Και επιπλεον ο Haussel ειπε στον Ντουκα πως ηταν τοσο ευχαριστημενος απ την αποδοση των μαγνητων που σκεφτεται να το κανει standard σετ. Περα απο αυτα, ακομα και αν ειχε ενα ετοιμο σετ, που πιανει στην περιπτωση μου το 95% αυτων που του ειπα, μαγκια του..τι να πω! @Εlavd: αν ευκαιρησεις πηγαινε στον Σταυρο να ακουσεις την στρατ, μεχρι την τεταρτη-πεμπτη θα ειναι εκει. Αν εξαιρεσεις το οτι ειναι πολυ πριμα, νομιζω πως θα σου αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2007 Χωρίς πλάκα' date=' υπάρχει κανένας διπλός που να σπλιτάρεται και να ακούγεται κατά 90% σαν μονός; [/quote'] Όχι, γιατί τότε θα παραήταν μεταλλάδικος όταν θα ήταν σε σειρά τα δύο του πηνία (δλδ διπλός). Αλλά και πάλι, αν πάρεις εναν μεταλλάδικο μαγνήτη, σε split mode θα ακούγεται κούφιος. Στο site της seymour Duncan υπάρχει μια ωραία μετατροπή, με την οποία έχεις σε ενεργοποίηση τον εναν μαγνήτη και με ενα ποτενσιόμετρο προσθέτεις μέρος απο τον δεύτερο. Όχι τέλειο αλλά καλό... Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση