Προς το περιεχόμενο

100 μερες που άλλαξαν την μουσική

sotoman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί δεν διάβασα πουθενά το όνομα Pink Floyd?

Μήπως δεν το πρόσεξα??

Oι Beatles άλλαξαν τον ρου της μουσικής(βιομηχανίας?) την ημέρα που κυκλοφόρησαν το sgt.Pepper's,το 1967.

feel da FUNK blast

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Γιατί δεν διάβασα πουθενά το όνομα Pink Floyd?

Μήπως δεν το πρόσεξα??.

89. July 6, 1977

Roger Waters spits at a fan during a Pink Floyd show

The incident would inspire Waters to write The Wall, a masterpiece of rock–star alienation and anomie.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Πάει, τελείωσες Χαριλατρόνιο! Απ΄τη στιγμή που τόλμησες να μιλήσεις για... τρίχες! Και μάλιστα χωρίς να έχεις το απαραίτητο μπακγκράουντ! Ούτε ένα paper δεν μπορείς να βρεις που να λέει ποια λακ είναι καλύτερη για το hair metal!

282.jpg

Ούτε μια μικρή βιβλιογραφία για το ποιο ρουζ φαίνεται καλύτερα στα εξώφυλλα των δίσκων. Oύτε ένα πρακτικό από συνέδριο για το ποιο eyeliner υπογραμμίζει ωραιότερα το θεληματικό βλέμμα. Τσκ, τσκ, τσκ...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

απορώ με τι ασχολείστε και στεναχωρίεστε ...

είναι ίδια γελοία λίστα με αυτήν :

http://www.rollingstone.com/news/story/5937559/the_100_greatest_guitarists_of_all_time/

ALOHAAAAAAAAAA

61 June 3, 1992

Bill Clinton blows his sax on Arsenio Hall

For the first time, a member of the rock & roll generation is on his way to the White House.

Δεν καταλαβαίνω, εφόσον ένας πλανητάρχης είναι στη λίστα ο Μπουγάς γιατί λείπει :?: :lol:

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Καλα ρε playloud προσπαθησα πολυ να κρατηθω,γιατι φοβαμαι οτι θα με παρεξηγησεις,αλλα δεν αντεχω.ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ οτι ο τυπος δεν εχει κανει ποτε περμαναντ;Ειλικρινα το εχω απορια.

61 June 3' date=' 1992

Bill Clinton blows his sax on Arsenio Hall

For the first time, a member of the rock & roll generation is on his way to the White House.

Δεν καταλαβαίνω, εφόσον ένας πλανητάρχης είναι στη λίστα ο Μπουγάς γιατί λείπει :?: :lol:[/quote']

όταν λέμε ότι δεν αξίζει μία το σαιτ αυτό εννοούμε.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

¶λλαξαν δηλαδή το ρου της παγκόσμιας μουσικής οι beatles με 'κείνο το πώς το λένε.....εκείνη την πίπα μωρε.....α ναι το sgt peppers lonely hearts club band και αγνοούν παντελώς τις ασύλληπτες δισκάρες του Τάσου..... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ανιστόρητοι λέμε.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βass is a state of mind...

απορώ με τι ασχολείστε και στεναχωρίεστε ...

είναι ίδια γελοία λίστα με αυτήν :

http://www.rollingstone.com/news/story/5937559/the_100_greatest_guitarists_of_all_time/

εεε...

Που είναι ο Satriani? Που είναι ο Vai? (Αντε και ο malmsteen σε παρένθεση)

Εγώ πάντως χαίρομαι που δεν τα βάζετε μόνο μαζί μου.

Για να είμαι ειλικρινής' date=' και εγώ εκνευρίζομαι κάθε φορά που κάποιος (δημοσιογράφος συνήθως) ταυτίζει την έννοια "μουσική" με την έννοια "ροκ παράδοση". Αλλά το έχω συνηθίσει: σε τελευταία ανάλυση, αν ο άλλος είναι ανιστόρητος τι με κόβει εμένα;

Το μόνο που θεωρώ ασυγχώρητο είναι το ότι αυτή η νοοτροπία έχει εμποτίσει τους πάντες, σε τέτοιο βαθμό ώστε στην Ελλάδα (π.χ.) που δεν υπάρχει καμία ροκ παράδοση, πάλι οι νέοι θεωρούν τη ροκ μουσική ώς ισότιμη του όρου "μουσική".

Υπάρχουν πάμπολλες μουσικές παραδόσεις που ούτε είχαν, ούτε έχουν, ούτε πρόκειται να αποκτήσουν καμία σχέση με το ροκ, οπότε αυτό που γράφεις στην τελευταία παράγραφό σου mech δεν ισχύει. Απ' την άλλη, αυτό δε σημαίνει ότι - στα πλαίσια της ροκ μουσικής παράδοσης - αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι θεοί: και μόνο ότι καθόρισαν και διεύρυναν αυτή την υπόθεση είναι κάτι μοναδικό.[/quote']

Συμφωνώ ΑΠΟΛΫΤΑ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Mάλλον ειμαι ο μοναδικός που πήρα τελείως διαφορετικά το ολο θεμα:

για μενα, ειναι απλα να δεις και να θυμηθεις καποια πραγματα (πως βαζει η ΝΕΤ το "σαν σημερα", κατι τετοιο ενα πραμα... :P )

νομιζω οτι, αν μου επιτρεπετε, πολυ σοβαρα το πηρατε το ολο θεμα..

οσο για το αν οι beatles ηταν τελικα πιο σημαντικοι απο τους rolling stones, τον elvis ή δεν ξερω ποιον αλλον, δηλωνω ευθαρσως :P οτι για μενα δεν ειναι, αλλα ποιος ειμαι εγω να αμφιβαλλω για την σημαντικοτερη ποπ ροκ μπαντα ολων των εποχων; :wink:

στην τελικη δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι υπαρχει αλλο γκρουπ που να εχει επηρεασει τα μουσικα δρωμενα της ποπ ροκ οσο οι beatles..

like it or not, αυτη ειναι η αληθεια πιστευω..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου