tb303 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 κανενας με korg z1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giwrgos Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Γράφε ελληνικά, είναι κανόνας του forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Μακάρι να το είχα φίλε μου... Εξαρτάται τι θέλεις να ρωτήσεις, αν θες ήχους δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά αν θες βοήθεια στο editing ίσως μπορώ να φανώ χρήσιμος διότι διαθέτω ανάμεσα σε πολλά όργανα το extreme με την επέκταση moss που δεν είναι παρά ενα Ζ1 μέσα στο extreme. Έχουν τα ίδια menu. Νίκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tb303 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 οχι απλα ανταλλαγη ηχων αποψεις, το ξερω το synth καλα 5 χρονια το εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pogue Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2007 έλα αδερφέ εδώ fellow-z1-er !!! μή μου λες για z1 είναι μια από τις μεγάλες μου αγάπες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση