spiegate7 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Ρε αλάνια πολύ 80's ελληνική ταινία βρωμάει η κατάσταση να'ούμε...Ο Πετρόχειλος θα σκάσει σε λίγο(μαζί με Ντούζο να προσκηνάμε...) 8O :lol: :lol: Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoll Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 @harilatron-elavd..Το δούλεμα πάει σύννεφο..Κάποια πράγματα κάνουν μπαμ από μακρυα,αλλά συγκρατηθείτε λιγουλάκι.. :D :wink: If the house is rocking,don't bother knocking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 @harilatron-elavd..Το δούλεμα πάει σύννεφο..Κάποια πράγματα κάνουν μπαμ από μακρυα' date='αλλά συγκρατηθείτε λιγουλάκι.. :D :wink:[/quote'] Έχεις δίκιο δικέ μου. Εγώ από εδώ και στο εξής κάνω μόκο και αράζω στα κυβικά μου...:D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 http://www.prsguitars.com/513/index.html 8O Μαμά ερωτεύτηκα μια PRS! Πολύ μανουλομάνουλο δικέ μου τα'χω παίξει! Μωρό μου τη δίνεις είσαι να τη βρούμε; :lol: :lol: :lol: 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 http://www.prsguitars.com/513/index.html 8O Μαμά ερωτεύτηκα μια PRS! Πολύ μανουλομάνουλο δικέ μου τα'χω παίξει! Μωρό μου τη δίνεις είσαι να τη βρούμε; :lol: :lol: :lol: 8) Nα σου πώ τώρα τη τιμή ή θες να λιποθημήσεις αργότερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 http://www.prsguitars.com/513/index.html 8O Μαμά ερωτεύτηκα μια PRS! Πολύ μανουλομάνουλο δικέ μου τα'χω παίξει! Μωρό μου τη δίνεις είσαι να τη βρούμε; :lol: :lol: :lol: 8) Μανεκέν η δικιά σου... Καβάλησε τη χιλιάρα σου και πήγαινέ τη βόλτα στη ντίσκο, για τη βρείτε...:lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Ψήνεσαι jase ,ψήνεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Είδα φίλε odis13 από 3,400 μέχρι 3,900 Ευρώπουλα στου Θωμά το...Κουτούκι :lol: Έ οι PRS είναι φτηνιάρικες... Αυτή θα την αποκτήσω στο στυλ του θρεντ: -Έχω κόψει μια XRα και ενα RD τριαμισάρι, μιλάμε για βρωμόγκαζα και οι άλλοι στο φανάρι. -Λες γι'αυτά τα δύο έξω απ'το πατινάζ; -Ναι ρε μ@λ. -Τα κλέβεις και τα χώνω στης γριας μου το γκαράζ. Για μας η ζωή είναι ένα παιχνίδι γιατί είμαστε παιδιά του Γιάννη Δαλιανίδη :lol: :lol: :lol: clopyright ΗΜΙΖ 1999 Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nio16 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Είχε μια ο Ζοζέφ στο πατάρι της Τρικούπη μέχρι πρίν 3 μήνες . Πιο μελαχρινή όμως . Απλά σκοτώνει !!! ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 ¶ραξε στα κυβικά σου και μη μου τη βγαίνεις στο αλλιώς γιατί μου ανάβεις τα λαμπάκια και φλιπάρω δικέ μου... Τσουυυυ ρε (Χαρι)Λάκη ...:lol: πρεπει να εχεις δει πολυ Πανο Μιχαλοπουλο εεε???? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση