Προς το περιεχόμενο

Αρχαριος με την απορια των μαγνητων!

leond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
....

Ρε συ Χαρίλαε' date=' δε γράφεις...Paper..:lol:

Στον τζίτζη μιλάς! Τι peak, αποκρίσεις, φίλτρα, και κουραφέξαλα του τσαμπουνάς...

Μίλα με πιο απλά ελληνικά...BZZZ, πάνω, κάτω, πολλά, λίγα κλπ κλπ :lol:[/quote']

¶ν και έχω βάσιμες υποψίες ότι ο τζιτζιλάμπρος τα ξέρει αυτά, θα ρίξω και μία μετάφραση:

Λοιπόν ο μονός πάει:

ζζζζζζζζζζζζζζζζζΤζίνννννννννννννζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Ενώ ο διπλός

mmmmmmmmmmmΝτοννννννννννννmmmmmmmmmmmmm

:lol: :lol: :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 47
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ενδιαφερουσα η προσεγκηση σου φιλε Χαριλαε... Πως θα ηταν ομως οι υπολοιπες θεσεις?

Αν ήταν ακριβώς στη μέση θα ήταν:

ΤΖΙΙΙΙΙΙΝ ΝΤΟΝΝΝΝΙΚ

• Moderator
ενδιαφερουσα η προσεγκηση σου φιλε Χαριλαε... Πως θα ηταν ομως οι υπολοιπες θεσεις?

Αν ήταν ακριβώς στη μέση θα ήταν:

ΤΖΙΙΙΙΙΙΝ ΝΤΟΝΝΝΝΙΚ

Όχι... η θέση 4 κάνει: Γκλίινννννν και η 2 κάνει Γκλόονννννν

¶ν ο μεσαίος δεν είναι RWRP βάλτε και ζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Τα αυτιά μου έτσι λενε χρόνια τώρα...

Σαράντα χρόνια φούρναρης' date=' έεεεεεεεεχω κάψει... :lol:

Τεσπα, για να γυρίσουμε στο παιδί που πρωτοέγραψε (και που τώρα θα έχει πελαγώσει!) :

Kαταρχήν καλώς ήρθες! Η πρότασή μου είναι να μας πεις τι μουσική θα σου αρέσει να παίζεις με την κιθάρα που θες να πάρεις, και τα συνολικά χρήματα που μπορείς να δώσεις. Μην αγχώνεσαι αν νομίζεις ότι δεν είναι αρκετά, μιας και μπορείς να κανεις θαύματα και με πραγματικά ελάχιστα χρήματα. Σύμφωνα με αυτά, θα σου προτείνει το noiz (όλο το Noiz, αν κρίνω από την απόκριση!) κάτι, λέγοντάς σου τα συν και τα πλην, οπότε πας σε ένα μαγαζί με 2-3 τελικές προτάσεις, τις ακούς και προχωράς... (προσοχή, [b']2-3 τελικές προτάσεις,[/b] όχι 800).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Καλως σας βρηκα.Αποτι βλεπω θα εχει ενδιαφερον η συνεχεια γιατι ολοι διαθετοθν γνωσεις κ χιουμορ.με την κιθαρα θαθελα να παιζω ροκακια κ οταν με πιανει η τρελα κ ειμαι στα πανω μου(αφου μαθω ν την χηριζομαι πρωτα) να τα χωνω κιολας.τι να πω ρε μαγκες.ειμαι λιγο μπερδεμενος.παντως ο ηχος που εβγαλε ο ενισχυτης οταν επαιξε για λιγο της χορδες ηταν πολυ καθαρος κ πραγματικα ενθουσιαστηκα.ΑΥΤΟ που θα κανω τωρα ειναι να ξαναπαω στο μουσικομαγαζο κ να μαθω καποιες λεπτομεριες για την κιθαρα ωστε να σας στις πω κ αναλογα να απαντησετε.Ευχαριστω για το ενδιαφερον ρε. :D

¶ραξε στα κυβικά σου και μη μου τη βγαίνεις στο αλλιώς γιατί μου ανάβεις τα λαμπάκια και φλιπάρω δικέ μου...

Τσουυυυ ρε (Χαρι)Λάκη ...:lol:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου