george4peris Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Ξέρετε αν ταιριάζει το ribbon controller του Kurzweil που το δίνει σαν ανταλλακτικο στο Korg TR???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Πως θα το συνδέσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george4peris Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Μου είπαν ότι συνδέται με midi και ότι λογικά κάνει αλλά επειδή δεν ξέρω θέλω να μάθω αν ξέρει κανείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Mε midi έχεις πολλές πιθανότητες οτι θα δουλέψει. Σκέψου οτι δεν είναι κάτι παραπάνω απο έναν controller. To TR έχει σίγουρα την υποδομή να αναγνωρίσει ribbon μέσω midi (αν δεν κάνω λάθος γιατι δεν έχω το όργανο μπροστά μου αυτή τη στιγμή - αν κι έχω το le όχι το tr - νομίζω αναφέρεται στο cc#16 Ribbon. To θέμα είναι αν θα αναγνωρίσει τον συγκεκριμένο της Κurzweil. Mήπως έχεις κανα link να δω για ποιον μιλάμε συγκεκριμένα? Νίκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george4peris Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 link δεν έχω αλλά το είδα σε έναν περσινό κατάλογο του bon studio.από εκεί ξεκίνησε η όλη συζήτηση και μου έχει μείνει η απορία.... αν βρω link ή φωτό θα την περάσω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Μήπως είναι κάποιο από τα παρακάτω; http://www.kurzweilmusicsystems.com/products.html?Id=436 http://www.synthesizers.com/expressionmate.html Νομίζω ότι το δεύτερο κάνει για όλα τα synths... :roll: Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george4peris Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δυστυχώς για μένα ήταν το πρώτο και οικονομικότερο...Το δευτερο θα τα ΄χει τα λεφτάκια του... Καποια στιγμή είχα δει κάτι ανάλογο με το δεύτερο αλλά είχε μια 300 περίπου και δεν τα διαθέτω τώρα... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον alchemist... σνιφ...και είχα μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση