Προς το περιεχόμενο

Λαμπάτος και λάμπες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον αυτα δεν τα ειχα σκεφτει, γιατι εχω τσεκαρει τις μπριζες μου για γειωση και επισης δεν ειχα αλλη φορα τετοιο προβλημα.

Ομως μου εχετε βαλει ψυλλους στα αυτια και θα παω να το κοιταξω :D

Αφου το ... πρωτο χερι δεν ειχε τετοιο θορυβο, τοτε λογικα ο ενισχυτης και οι λαμπες του ειναι οκευ.

Παντως μια φορα τον ειχα παει σε στουντιο και νομιζω οτι εκανε τον ιδιο θορυβο. Δεν ειμαι 100% σιγουρος

Οσο για τις μπριζες θα τα τσεκαρω ολα μολις παω σπιτι.

Ο ενισχυτης ειναι πανω σε ενα πολυμπριζο (η μπριζα δεν θυμαμαι τωρα πως ειναι) στο οποιο εκτος απο τον ενισχυτη εχω:

μετασχηματιστη για πεταλια

2ο ενισχυτη

DSL router

βαση ασυρματου τηλεφωνου

Αυτο το σχολιο για την συχνοτητα μου εκανε εντυπωση. Αλλα νομιζω οτι τα 50hz του ρευματος θα επρεπε να ειναι συνεχομενος θορυβος και οχι να εχει αυτη την περιοδικοτητα. Ισως να εχει να κανει με την βαση του τηλεφωνου ; Θα το δω το βραδυ :D

Ευχαριστω πολυ

τσαμπα καιει η λαμπα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ο ενισχυτης ειναι πανω σε ενα πολυμπριζο (η μπριζα δεν θυμαμαι τωρα πως ειναι) στο οποιο εκτος απο τον ενισχυτη εχω:

2ο ενισχυτη

DSL router

βαση ασυρματου τηλεφωνου

ΜΟΝΟ αυτα ρε αρχηγε μου?

Βαλε ακομα το πλυντηριο,την τηλεοραση,την ηλεκτρικη κουζινα,το microwave ,το...θερμοσιφωνα και το satellite dish... :lol: :lol: :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

θα εβαζα και το στερεοφωνικο και τον υπολογιστη και το μονιτορ αλλα εχει και αλλη μπριζα στο δωματιο. :-)

τσαμπα καιει η λαμπα

• Moderator

Βάλε και μία κάρτα δικτύου στον peavey και θα πιάσει "ιντερνέτ". :lol:

Πέραν της πλάκας, -όπως είπαν και οι προηγούμενοι, μάλλον κάποιο από τα υπόλοιπα μηχανήματα τζιτζικίζει. :wink:

2ο ενισχυτη

DSL router

βαση ασυρματου τηλεφωνου

ΜΟΝΟ αυτα ρε αρχηγε μου?

Βαλε ακομα το πλυντηριο' date='την τηλεοραση,την ηλεκτρικη κουζινα,το microwave ,το...θερμοσιφωνα και το satellite dish... :lol: :lol: :lol:[/quote']

Βάλε ηλεκτρικό αλυσοπρίονο και ηχογράφησε τον ήχο που θα βγάζει. Μετά πειραματίσου να το πλησιάζεις και στους μαγνήτες της κιθάρας για πιο εξτρίμ κόλπα!!!

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Λοιπον, ητανε το ασυρματο τηλεφωνο

Εφυγε η βαβουρα εμεινε ολιγον απο hum. Θα τον βαλω σε αλλη μπριζα

Thank you ! :D

τσαμπα καιει η λαμπα

Λοιπον' date=' ητανε το ασυρματο τηλεφωνο

Εφυγε η βαβουρα εμεινε ολιγον απο hum. Θα τον βαλω σε αλλη μπριζα

[/quote']

Το hum το έχεις και με ασύνδετη την κιθάρα?

Μήπως στο κάνει με τη strat μόνο? Γιατί αυτό είναι λογικό (σε φυσιολογικά επίπεδα τουλάχιστον...)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Ηλια το κανει και χωρις κιθαρα το hum. Αλλα στην ενταση που παιζω δεν ειναι εμφανες. (μενω σε πολυκατοικια) Μονο αν ανοιξω το volume

Το αλλο που παρατηρησα ειναι οτι και σε αλλη μπριζα να το βαλω παλι τα ιδια. Απλως πρεπει να αποσυνδεω το τηλεφωνο οταν θελω να παιξω :-)

τσαμπα καιει η λαμπα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου