Προς το περιεχόμενο

Τη γνώμη σας! Ηχογράφηση και Μίξη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η κιθάρα μου φάνηκε όντως με πολύ καλό ήχο σαν χροιά αλλά το rhythm μέρος πολύ μπροστά' date=' όχι τόσο στη μίξη αλλά στην παρουσία, στο expand... πώς να το πω;;; Όπως είπαν τα παιδιά, τα παναρίσματα θα ήταν ωραία αλλά ξεκινώντας από κεντρική στέρεο θέση... μια ωραία λύση θα ήταν να ηχογραφήσεις ξανά το ίδιο rhythm μέρος της κιθάρας (σαφώς καλύτερη λύση από ένα απλό copy paste του καναλιού), να φέρεις το υπάρχον λίγο προς το κέντρο χαμηλώνοντάς το και να μιξάρεις πολύ ελαφρά το καινούργιο με παναρίσματα.

Τα ντραμς μου φάνηκαν κάπως ψεύτικα, σόρι... και νομίζω ότι θα άλλαζα τον synth ήχο προς κάτι λιγότερο "cheesy" με κάποιον με περισσότερο attitude, τραβώντας περισσότερο την προσοχή του ακροατή και διεκδικώντας μεγαλύτερο ρόλο στο κομμάτι, προσοχή όχι σαν mixing level αλλά σαν ήχος. Η σύνθεση πολύ καλή! Δεν μας λες και το κιθαριστικό setup που ακούγεται;[/quote']

Γούστα είναι αυτά φίλε μου...

Όσο για το setup:

Guitar (Epiphone Les Paul Standard With Gibson USA PickUps)->Korg AX3000G->Art Tube MP.

KORGAX3000G Effects Loop: DOD YJM Overdrive...

Πόλυ απλό SETUP, τίποτα το ιδιαίτερο... 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Χμ αφού έχεις το Presonus Firepod, που έχει πολύ καλούς κονβέρτορες, με την χρήση του Art Tube MP είδες κάποια διαφορά;

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Χμ αφού έχεις το Presonus Firepod' date=' που έχει πολύ καλούς κονβέρτορες, με την χρήση του Art Tube MP είδες κάποια διαφορά;[/quote']

Η ηχογράφηση όλων των οργάνων εκτός των τυμπάνων καθώς και η μίξη έχουν γίνει με την M-Audio JamLab... Οπότε ναι είδα μεγάλη διαφορά...

Α να φανταστώ ότι την Presonus Firepod την είχε ο πληκτράς που είπες στην αρχή ε;

Λέω κι εγώ για μια στιγμή!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Πολύ καλό το κομμάτι. Πραγματικά πολύ καλό και κιθαριστικά και συνθετικά.

Στα ηχητικά...

Η κιθάρα μου ακούγεται πολύ μπροστά στα σχήματα. Το rhythm section μου ακούγεται εντάξει αλλά η κιθάρα ξεχωρίζει, υπό την έννοια ότι ξεκολλάει από το σύνολο και χαλάει το δέσιμο. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. Ίσως λίγο κομπρεσάρισμα;

Προς το τέλος, στα κοψίματα με τις φράσεις των keyboards, θα προτιμούσα ΣΙΓΟΥΡΑ έναν άλλο ήχο. Ιδίως στις σύντομες νότες μου θυμίζει λίγο 'farfisa' και αυτό δεν είναι καλό...

Αυτά. :-)

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δεν έχω ιδέα απο progressive αλλά το κομμάτι είναι τέλειο.Ο κιθαρίστας μου φαίνεται οτι ξέρει πολλά κιλά.¶κουσα τα σόλα κ απογοητεύτηκα ο αρχάριος πάλι.Τα παιξίματα όλων είναι τέλεια πάντως.

Στον ήχο που φαίνεται εκτός απο την κιθάρα το όλο κλίμα 80's ήχο έχει, ειδικά με τα πλήκτρα όπως είπαν οι απο πάνω μου κάτι πρέπει να γίνει.

Αν εξαιρεσεις τον ηχο της ρυθμικης στο σολο των πληκτρων, στα βασικα riff μου ακουγεται λιγο πισω. Πιστευω θελει λιγο ανεβασμα. Επισης η lead κιθαρα μετα των σολο των πληκτρων ειναι λιγο πιο χαμηλα απο τον γενικο ηχο της lead στο υπολοιπο το κομματι.

Κill the wise one!

Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια για το κομμάτι. Πολύ καλό συνθετικά, το υποστηρίξατε και άψογα στο παικτικό μέρος, μπράβο! :)

Τύμπανα και κιθάρες μου άρεσαν πολύ, καθαρά γραμμένα και με βαρβάτο ήχο για σπιτίσια παραγωγή, απλά θα ήθελα λίγο πιο "άγριες" τις ρυθμικές. Κατάλαβες, περισσότερος όγκος και ατάκα.

Τα πλήκτρα παίζανε πολύ έξυπνα θέματα αλλά:

1) Ήταν κάπως χαμένα μέσα στη μίξη νομίζω αλλά μάλλον φταίει το παρακάτω

2) Τζάμπα το Triton Extreme που χρησιμοποιήσατε με τον ήχο που άκουσα! Προσφέρομαι για keyboard tech! :lol:

Σε γενικές γραμμές (και υπολογίζοντας το home production), bravo kai pali bravo... :lol: :wink:

Yes it is!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου