nathanlyk Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Έχω δει φοβερές προσφορές στο ebay! Δεν ξέρω όμως αν τα προιόντα είναι εντάξει. Έχω βρει (π.χ.) ένα σετ μονιτορ. Τι γίνεται αν τα παραλάβω και το αριστερό δεν δουλεύει;Η κάποιο άλλο πρόβλημα;; Αυτή είναι η απορία μου.. www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Τι γίνεται αν τα παραλάβω και το αριστερό δεν δουλεύει;Η κάποιο άλλο πρόβλημα;; Αυτή είναι η απορία μου.. Μπορείς να ρωτήσες τον πωλητή. Αυτός είναι αρμόδιος (εννοώ δες αν ΚΑΙ ΤΙ return policy έχει). Επίσης μπορείς να ελέγξεις την αξιοπιστία του από το feedback score. Μπορείς να διαβάσεις τον οδηγό για ασφαλείς αγορές στο ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Ειναι οσο αξιοπιστο ειναι και το να μπαινεις και σε ενα μαγαζι της γειτονιας σου.......αν ξερεις πως να ψωνιζεις, τι να προσεχεις και τι προφυλαξεις να παιρνεις........ 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 ......αν ξερεις πως να ψωνιζεις' date=' τι να προσεχεις και τι προφυλαξεις να παιρνεις........[/quote'] Αυτό που σου είπε ο fenderiarhs να το θυμάσαι nathan.... :wink: Ισχύει και σαν απάντηση αν ποτέ ανοίξεις θέμα "Αγοραίος 'Ερωτας: Είναι ασφαλής?" :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Το ebay εχει ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ "οδηγιες χρησης" για οσους θελουν να τις διαβασουν,οσοι ΔΕΝ τις διαβαζουν την πατανε μονο :wink: Μαθε λοιπον για να μην παθεις. :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Για ασφάλεια στο σεξ, προφυλακτικά ΠΛΑΣΤΕΞ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Για ασφάλεια στο σεξ' date=' προφυλακτικά ΠΛΑΣΤΕΞ.[/quote'] oxi ομως τα τελευταια 10 δευτερολέπτα.. καρδια παθαινω. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση