panagiotis Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Ποια είναι αυτά για εσάς; Ξεκινώ εγώ.... Acid Death - Random 's Manifest Fragile Vastness - A Tribute to Life Aphrodite 's Child - 666 Socrates - Phos Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Septic Flesh - Sumerian Daemons Nightstalker - The Ritual EP Rotting Christ - Non Serviam Rotting Christ - Γενεσις Marauder - 1821 (γιατί είναι βαρια η ****** του τσολιά) και πολλά άλλα που δε θυμάμαι τώρα Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Horizon's End - Sculpture on Ice και Concrete Surreal. Πολύ όμορφο progressive metal, από την πιο τεχνική ελληνική μπάντα που έχω ακούσει. Και στα live εξίσου άπιαστοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nizz Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Για αρχή... Septic Flesh - A Fallen Temple Rotting Christ - Sleep Of The Angels Rotting Christ - A Dead Poem Deus X Machina - Signs υποθέτω πως μιλάμε για αγγλόφωνα συγκροτήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Πάλι θα απαντήσω πολύ βιαστικά γιατί το κεφάλι μου είναι καζάνι και από αύριο πρωί πρωί πάλι στην πρέσσα... Nightstalker - Use Make Believe - Playground Honeydive - Frail Common Sense - Sun Comes Up Διάφανα Κρίνα - τα 3 πρώτα Τρύπες - Εννιά Πληρωμένα Τραγούδια Αρνάκια - Στο Στόμα Του Λύκου Τώρα θα πει ο SF ότι στο στούντιό του ηχογραφήθηκε κάποιο από τα ανωτέρω και θα βάζω πάλι φατσούλες 8O 8O 8O ... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Το μόνο ελληνικό rock/metal album που μου αρέσει πραγματικά είναι από Ξύλινα Σπαθιά το "Πέρα απ'τις Πόλεις της Ασφάλτου". Από metal οι Chaostar και οι Septic Flesh ήταν καλοί, αλλά όχι στο στυλ μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Fragile Vastness - A Tribute to Life Septic Flesh - DNA Sound Of Silence - Spiritual Journey Rotting Christ - Sleep of the Angels Rotting Christ - A Dead Poem Rotting Christ - Triarchy of the Lost Lovers Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidhoh Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Acid death - randoms manifest heathendom - nescience horizons end - concrete surreal ta demo deceptor.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosthemaster Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Οι fragile vastness μου εχουν αφησει απο τις καλυτερες εντυπωσεις....a tribute to life Οι wastefall αν και εχουν διαλυσει τωρα ηταν απο τα καλυτερα σχηματα εβερ!soulrain 21 Aoshi Shinomori...Πολυ μπροστα ο τυπος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μόνο σε μένα δεν είπε τίποτα το tribute to life? Πάντως προσωπικά θεωρώ το τελευταίο των τρυπών εκπληκτικό άλμπουμ, μαζί με την Αγρύπνια και το δεύτερο των Φόβων του Πρίγκηπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση