deadendmind Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 Αλλη μια ιδεα της στιγμης, που καταγραφηκε σε μια προχειρη ηχογραφηση... Πραγματικα προχειρη..! Κατοπιν εορτης, συνειδητοποιησα πως: α) Πρεπει να ξαναγραψω και να βαλω λιγο μπροστα την κιθαρα. β) Εκανα αρκετες φαλτσαδουρες. γ) Με χαλασε το Pan που εβαλα στο rhodes σε μερικα σημεια δ) Λογω του οτι με ειχε συνεπαρει το bitch bend του νεοαφιχθεντος M audio Axiom61 μου, δεν αντισταθηκα στον πειρασμο να το πειραξω σε μερικα σημεια. Θα φροντισω να βαλω μονοτικη ταινια απο πανω οταν το ξαναγραψω...! Καλη σας νυχτα..! edit: το λινκ, τι βλακας..! Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/deadendmind/blue.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Πραγματικά πολύ όμορφο κομμάτι. :wink: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 thnx παστελιε..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Εγώ στα είπα και prive... Respect mate! The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prang Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 φανταστικό το blue. έβαλα να το ακούσω και αν και δεν χαρακτηρίζεται από δύσκολες συνθέσεις ή πολύπλοκες μορφές είναι πολύ ωραίο. Θέλω να κάνω και εγώ κάτι τέτοιο. Βασικά, και χωρίς να υποτιμώ την δουλειά σου, ήθελα να το χρησιμοποιήσω σε μια ραδιοφωνική εκπομπή σαν χαλί (you know, η μουσικούλα που ακούγεται όταν μιλάμε). θα ήθελα να ακούσω και άλλες δουλειές σου deadendmind!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρισπέκτ!! http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Κάνω κλικ και μου λεει με μηνυμα το φορουμ οτι εχει προβλημα η σελιδα... :( Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 και εμενα.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Και δεν έχει και βραβείο :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Αν είχε, οι φατσούλες δεν θα ήταν έτσι :cry: :cry: :cry: , αλλά έτσι :P :P :P :lol: Τε σπα, ούτε εγώ μπορώ να το ακούσω. Θα δοκιμάσω αργότερα... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Κατοπιν εορτης' date=' συνειδητοποιησα πως: α) Πρεπει να ξαναγραψω και να βαλω λιγο μπροστα την κιθαρα. β) Εκανα αρκετες φαλτσαδουρες. γ) Με χαλασε το Pan που εβαλα στο rhodes σε μερικα σημεια δ) Λογω του οτι με ειχε συνεπαρει το bitch bend του νεοαφιχθεντος M audio Axiom61 μου, δεν αντισταθηκα στον πειρασμο να το πειραξω σε μερικα σημεια. Θα φροντισω να βαλω μονοτικη ταινια απο πανω οταν το ξαναγραψω...! [/quote'] Δεν ξαναβαζεις το λινκ να τα ακουσουμε ολα αυτα :) :) Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση