Nestoras Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Επίσης http://www.youtube.com/watch?v=0XYi4sEVrD4 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δεν ξερω αν κολλαει αυτο που θα πω αλλα εμενα μεχει βολεψει πολυ το mxr distirtion III...και φτηνο και ποιοτικο.... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rodney Toady Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Μπορεί να ακουστώ λίγο μπανάλ, αλλά αφού θέλεις overdrive/distortion γιατί δεν δοκιμάζεις το ...overdrive/distortion της BOSS (αν δεν το έχεις ήδη κάνει); Είναι φτηνό και αρκετά ευέλικτο (όσον αφορά το ηχόχρωμα τουλάχιστον). Εμένα με εξυπηρέτησε πολύ για μία οκταετία περίπου και το έχω ακόμη στην πεταλιέρα μου. Για τον ήχο που λες μου φαίνεται μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Μπορεί να ακουστώ λίγο μπανάλ, αλλά αφού θέλεις overdrive/distortion γιατί δεν δοκιμάζεις το ...overdrive/distortion της BOSS (αν δεν το έχεις ήδη κάνει); Είναι φτηνό και αρκετά ευέλικτο (όσον αφορά το ηχόχρωμα τουλάχιστον). +1 απόλυτα λογικό Δοκίμασε βέβαια κ dr. distorto line-6. Αλλά γενικά,πήγαινε μια βόλτα κέντρο αθήνας και απλά δοκίμασε 20 πετάλια. Όλο και κάποιο θα σου κάνει! :) Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Πρόσεξε κανείς ότι ο ΟΡ ζητούσε OD/Dist τον Αύγουστο του 2007? Μάλλον όλο και κάτι θα έχει βρει... λέω εγώ τώρα... ::) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 SCORPIONS,BON JOVI,ALICE COOPER,μαλλον για OVERDRIVE ΠΕΤΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ http://www.digitech.com/products/Pedals/BadMonkey.php EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Πρόσεξε κανείς ότι ο ΟΡ ζητούσε OD/Dist τον Αύγουστο του 2007? Μάλλον όλο και κάτι θα έχει βρει... λέω εγώ τώρα... ::) Δεν πειράζει, όλο και κάποιος άλλος θα επωφεληθεί από τη κουβέντα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση