black_sheep Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 καλησπερα ξεσκονισα το δωματιο μου και βρηκα ενδιαφερων πραγματα επιδει σκεφτομαι και για αγορα η κατασκευη μονιτορ 8ελω να μου προτεινεται ενα setup , εαν μπορω να χρησιμοποιησω με καποιο σχεδιο ολα τα παρακατω γιατι δε ειμαι και ηχολιπτης :P να τα κρατησω η να τα κατεβασω στη αποθικη :lol: :lol: εχουμε και λέμε Ενυσχιτης nec 130 w καθως και 2 ηχεια που θα αντικατασταθουν μαλλων απο 2 μονιτορ . και η πισω μερια ενα cd player φετα με τις εξης υποδοχες απο την πισω μερια ενα usb μιχτη hercules με ενσωματομενη καρτα 24μπιτ οπου ειναι συνδεμενο με το λαπτοπ και ενα συστημα 5.1 απο την την πισω-μπρος μερια [/url] [/url] [/url] επισης εχω ενα σετ ασυρματα :P και 3 ηχεια και ενα γουφερ απο αλλο 5.1 συστημα [/url] [/url] πραγματικα εχω πελαγωσει :P :P επιπλεων εχω 2 desktop το ενα με μια sound blaster :? μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 Οχτάχορδε άμα ξεσκονίζεις και βρίσκεις εξοπλισμό, έλα να ξεσκονίσεις και το δικό μου δωμάτιο μπας και βρεθεί κανένας MESA BOOGIE και αγιάσω ο άνθρωπος :lol: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 α βρηκα και ενα λαμπατο ρε φιλε 5 watt ibanez v. :) μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 Το ozaki είναι 100% απόσταγμα?? :lol: http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 του κουτιου ουτε το βγαλα πωλειτε χαχαχα μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 oxtaxordos ¶χ με έκανες να νοσταλγήσω τα παλιά και τις εξιστορήσεις της μάνας μου με αυτό.Φυσικά μιλάω για τον NEC που τον ξετίναζα αναλόγως με την ηλικία μου.(κ με περπατούρα και πιτσιρικάς) 25 χρόνια το σαλόνι του σπιτιού.Ο πατέρας μου είχε όλο το σέτ της Nec στην εποχή του μοντέλου αυτού και έκανε και λάιβ ντιτζειλίκια με όλο αυτό και τα 4 ηχεία του. Δεν έχει πολύ καιρό που τον διώξαμε αλλά όπως και νά χει η φέτα έχει την τιμή της στην καρδιά μας. Τώρα κάθετε ένα άχαρο compact στην θέση του θηρίου και κάθε τόσο αναβοσβήνουν κάτι χαζά λαμπάκια,έχει και ένα βλαμένο χειριστήριο.¶ρε αναλογικούρα και διακοπτάκια στη σειρά.................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 φιλε και εγω ειχα το σετακι πικαπ - κασσετοφονο με το εκουαλαιζερ :P αλλα χαλασε η φετα ειναι του θειου μου απο μια παλια καφετερια επισης εχω μονο τα 2 απο τα 4 ηχεια παντως πολυ δυναμη ο nec.. :lol: μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2012 ο nec υπαρχει ακομα και επιδει μουσικη ακουω απο τα studio monitor και δεν την παλευω λεω αντι να παρω hi-fi να αγορασω 1 eq φετα και ενα cd player μαζι με 2 ηχεια , θελω να το χρησιμοποιησω κυριως για να ακουω μπασσογραμές μπορει να με βοηθισει καποιος με τι πραγματα θα χρειαστω ισως κατι οχι πολυ extreme γιατι μενω σε γκαρσονιερακι 35 τμ2 ειναι το σαλονι μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2012 Για να ακούς μουσική και να βλέπεις καμιά ταινία μια χαρά είναι. Για παραπέρα πράγματα μίξη, recording, κτλ τα μόνα χρήσιμα είναι ο ενισχυτής NEC και η κάρτα ήχου σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι καλά παθητικά 8" μόνιτορς... αν και δεν είναι ότι καλύτερο γιατί θα σου χρωματίζει ο ήχος με τον ενισχυτή.... τεσπα, εντάξει δουλειά κάνεις. Σιγά σιγά μπορείς να προσθέτεις ανάλογα το τι χρειάζεσαι (ή να αφαιρείς για πούλημα ότι δεν σου κάνει 8)). 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2012 υπαρχει converter για ψηφιακο-αναλογικο μηπως γνωριζεις τιποτα και κανα καλο ηχειο μεχρι 200 ευρώ ? μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση