Evilnye Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Οκ τώρα είναι όλα ένα θέμα. Θα διαβάσω μετά ποιες έγραψα στα άλλα θέματα, αλλά πάντα θυμάμαι τα message in a bottle, so lonely από police Από cure πολύ πράμα με το play for today ίσως μεγάλο μου κόλλημα. Από Stevie Wonder έχω συνέχεια σε μελέτη το master blaster. Stratus - Billy Cobham... Μπορώ να γράφω ώρες πιάνοντας ένα ένα γκρουπ που μ αρέσει, τι ακούω τώρα, τι θυμήθηκα χτες. Μπάσο να ναι και καλά είναι :D Α ναι... και μου έχουν λείψει απίστευτα τα ωραία straight όγδοα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Αν θυμάμαι καλά, και οι Level 42 είχαν σαν frontman έναν πολύ ωραίο μπασίστα. RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Να ξαναβάλω τα δικά μου... Πρώτο και με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά: Kαι μετά: Black Sabbath - N.I.B. 1970 (High Quality) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Αν θυμάμαι καλά, και οι Level 42 είχαν σαν frontman έναν πολύ ωραίο μπασίστα. http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_King_%28musician%29 Αν κάνεις κ αναζήτηση έχει συζητηθεί κ σε κάποιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 τα τελευταία χρόνια μου άρεσε πολύ αυτό ... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Ο Μητσαρας........ 8) ;D Σκόνη πέτρες λάσπη - Δημήτρης Πουλικάκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Οι βασιλιαδες του rock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Clash - Guns of Brixton Nick Cave and the Bad Seeds - Up Jumped the Devil Radiohead - Weird Fishes Last Drive - Every Night Girls against boys - Άπαντα. Ενδεικτικώς αναφέρω το super fire Στέρεο Νόβα - Ευδοκία the xx - shelter nightstalker - mad prophet flaming Lips - Worm Mountain the earthbound - straight from the heart the temptations - papa was a rolling stone tom waits - hoist that rag the beta band - i know the flaming stars - kiss tomorrow goodbye Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Το τραγούδι που έβαλα από Kyuss στην εισαγωγή δεν έχει μπασογραμμή αλλά... κιθάρα. Ήθελα να βάλω αυτό που όντως έχει μπάσο, και μάλιστα πολύ χαρακτηριστικό (ακουστικό): Kyuss - Space Cadet Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Το τραγούδι που έβαλα από Kyuss στην εισαγωγή δεν έχει μπασογραμμή αλλά... κιθάρα. Ήθελα να βάλω αυτό που όντως έχει μπάσο, και μάλιστα πολύ χαρακτηριστικό (ακουστικό): Kyuss - Space Cadet Nα πω την αληθεια, απορησα πως δεν εβαλες το space cadet :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση