Fader Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 απλές και ωραίες: Bush - Cold Contagious Bush - Comedown NOFX - Eat The Meek NOFX - Reeko και πολλές άλλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Miles - so what Horace silver - Senor blues Michael Jackson - Billie Jean Incognito - Colibri ZZ Top - Blue jean blues :) Eart wind and Fire - Fantasy δεν μου ερχονται αλλα τωρα ... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
izzy_livin Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Έχω πολλές στο μυαλό μου αλλά θα βάλω μία που κόλλησα πρόσφατα και είναι πολύ killer! Στο 00:16 χώνεται. Greg Howe scares me.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 ίσως η καλύτερη στην Ελλάδα... https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TODORIS Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Jaco Pastorius-Come on come over!! http://www.youtube.com/watch?v=lWh8HzCxtOg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Last night a dj saved my life, Stratus, Sex machine, Good times...................κλπ Υ.Γ. Το μπάσσο που παίζει ο Βootsy Coolins στο Sex machine την εποχή που γράφτηκε είναι απλά πολύ μπροστά από την εποχή του. Να μην ξεχάσω Macca- Fixin a hole, J.P. Jones- Heartbreaker. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Last night a dj saved my life Χαχα, γεια σου ρε Νέστορα ακόλωτε. Βάλε και το "Wot" απ τον Captain Sensible. Και αρκετούς Madness πλιζ ;D Οτι και να λέμε, η ποπ των 80s έδωσε άλλον αέρα στον ρόλο του μπάσου. Και τα παραδείγματα είναι πολλά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Εισαι θεος!!! ;D δε λέω .. καλό μπασσάκι εχει το "...and justice for all" αλλά μετά από λίγο - είναι τόσο έντονος ο ήχος του - που με ψιλοκουράζει... και ο ήχος των τυμπάνων πάντως είναι πολύ καλός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 1) Χαχα, γεια σου ρε Νέστορα ακόλωτε. 2) Βάλε και το "Wot" απ τον Captain Sensible. 1) Εννοείτε! (Αν και έχω παχύνει και έχω κάνει λιγάκι ;D) 2) Φυσικά αριστούργημα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 the first,the one and only...the godfather of groove... και η πιο αγαπημενη μου...ανατριχιαστικη! http://www.youtube.com/watch?v=1tOpwgrqshU ....κι ολα με ΕΝΑ δαχτυλο!!! ο jaco ηξερε...;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση