kramer8 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Απειρες απο maiden foreigner-urgent ozzy osbourne-no more tears και πολλες αλλες... hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Antifender Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Εκτός από το runnaway που ανέφερε συνάδελφος πριν και το chicken που παίζει ο Jaco με το Scofield και το Dennard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yves Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 National Anthem & Up on the ladder από Radiohead Γενικά πολύ έξυπνος και "χαμηλών τόνων" μπασίστας. Πέρσι στο Werchter που τους είδα μου έκανε πιο πολύ εντύπωση από όλους...έπαιζε μπασογραμμές από διάφορα τραγούδια τους μέσα σε άλλα και έδινε απίστευτο ύφος...άσε που ήταν σαν να ακούσαμε όλη τη δισκογραφία :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yves Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Α! Ξέχασα τον "θεό".....................................Skid (Love/Hate) Παιχταράς και τα "έγραφε" και όλα...και όταν λέμε όλα...ΟΛΑ! Μουσική,στίχους,μελωδίες φωνής,τα σόλο του κιθαρίστα...δικτάτορας! :P Ειδικά ο δίσκος Wasted in America...Yucca man, Happy hour...πάναγιά μου! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Μου θύμισε ένας φίλος το Spaceman, των Babylon Zoo από κάτι αιώνες πριν, το οποίο έχει εξαιρετική μπασογραμμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω αν εχει αναφερθει προηγουμένως αλλά τρελλό σκάλωμα είναι η μπασογραμμή που έγραψε ο Oldfield για το Tubular Bells. Eιδικά έτσι όπως ανοιγει τη συναυλια The Millenium Bell στο Βερολινο (νομιζω). Ακους τα μέτρα που παιζουν πιανο-μπασο-κιθαρα και χαμογελας Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 king for a day απο faith no more. Απλά πανέμορφο μπάσο. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Ωραία όσα αναφέρθηκαν. Μέσα ;) Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι η κορυφαία μπασογραμμή που υπάρχει δεν γράφτηκε για μπάσο αλλά για basso continuo ;D http://www.youtube.com/watch?v=d8h-hxI94z0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floating Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Καλησπερα και απο εμενα! Ειμαι νεος στο noiz και μπορω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολους για την βοηθεια σε πολλα θεματα!!! Στο θεμα μας τωρα κορυφαιες μπασογραμμες για 'μενα εχουν και οι Eloy απο το Ocean σχεδον ολα τα τραγουδια αλλα και απο το floating επισης!!! Klaus-Peter Matziol ο μπασιστας τους απο το 1976 και μετα αν δεν κανω λαθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kenny46n2 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 F-illegal των Autumn Machinery (http://www.myspace.com/autumnmachinery). Εντάξει, μπορεί να μην είναι η αγαπημένη μου αλλά όταν την πρωτοάκουσα "αρρώστησα". Έχει περάσει καιρός αλλά ακόμα επισκέπτομαι το προφίλ τους για να ακούσω αυτό το κομμάτι. Σκίζει. Support your local scene. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση