vangelisorfas Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Τρελλο! Το έχω, αλλά με την Κ@#$δουλειά, δεν έχω προλάβει ακόμη να ασχοληθώ και πάρα πολύ! www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Η βίβλος του Έλληνα σκυλοπαραγωγού!!! :lol: :lol: :lol: Αν και δεν ισχύει μόνο γι αυτούς.... :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Nα σου πω την αλήθεια τα έχω βαρεθεί όλα αυτά, προτιμώ να ακούω φοβερούς μουσικούς με τα λαθάκια και τα λοιπά φαλτσάκια παρά αυτό το ρομποτισμό! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Η βίβλος του Έλληνα σκυλοπαραγωγού!!! :lol: :lol: :lol: Αν και δεν ισχύει μόνο γι αυτούς.... :lol: :lol: :) φυσικά και δεν ισχύει. Με το Melodyne πέρα από διόρθωση των φωνητικών,μπορείς να φτιάξεις εύκολα και αρμονίες...πχ παίρνεις το 1ο layer με τα original φωνητικά και φτιάχνεις ένα 2ο με τις φωνές σε τρίτες. Ένα άλλο ωραίο είναι: 1ο layer τα original φωνητικά (αρκεί να είναι καλό take) και 2ο layer διορθωμένο μέσα από το Melodyne. Γλιτώνεις τα άπειρα takes για layring κλπ...και τα νεύρα σου (βλ post Superfunk, περί εγγραφή φωνητικών σε άλλο thread) Τέτοια "τρικ" παίζουν γενικά στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία... @fleamail: Πάλι καλά που το χρησιμοποιούν...αλλιώς ο σχιζοφρενής δολοφόνος θα δολοφονούσε και τα ηχεία μας πέρα από τα αυτιά μας :D :D :D Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Πάντως έχω 1 αρχείο με τελείως λάθος χρήση του, που το αποτέλεσμα είναι τραγικότατο. Δεν ξέρω αν μπορώ να το σηκώσω, καθώς δεν είναι δικιά μου δουλειά... Οπότε αν δεν ξέρεις να το δουλεύεις, όσο καλό και να είναι, αγγούρια θα πάρεις. :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Η βίβλος του Έλληνα σκυλοπαραγωγού!!!Nα σου πω την αλήθεια τα έχω βαρεθεί όλα αυτά' date=' προτιμώ να ακούω φοβερούς μουσικούς με τα λαθάκια και τα λοιπά φαλτσάκια παρά αυτό το ρομποτισμό![/quote'] πες τα ρε παρη!+100000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Καλά παίδες αυτό δεν είναι για τα όποια φαλτσάκια, που όλοι μας πιστεύω ότι τα γουστάρουμε, αλλά για τραγικές περιπτώσεις ατάλαντων που αυτοαποκαλλούνται τραγουδιάρηδες-καλλιτέχνες (my bloody arshe in england tonque) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Το εντυπωσιακό στο Melodyne είναι ότι σου επιτρέπει πρώτα να γράψεις τη μουσική σου και μετά να βάλεις τα φωνητικά. Ακούστε ένα δείγμα που έκανα έτσι, και το Melodyne έφερε τα φωνητικά samples στο σωστό pich και tempo...ΕΥΚΟΛΑ! Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/marathon/Ethno_3%201.mp3 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Marathon μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το κομμάτι σου!!! ;) Εύγε!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Orient orld και midi κιθάρες elavd φίλε μου...έχω την εντύπωση ότι το μέλλον ανήκει στις προσομειώσεις!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση