Προς το περιεχόμενο

Περί ανέμων, υδάτων και φωτιών...

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ajo_the_one κι εγώ μαζί σου. Μούτζα.

Κι ας λέτε ότι θέλετε. Καλό το παραμυθάκι τους για συμμετοχή στα κοινά και για λαϊκή εντολή, αλλά όταν δούνε ότι τους ψηφίζουν μόνο οι υποτακτικοί τους και έχουν ένα ποσοστό άκυρων γύρω στο 60%, τότε να δεις πως θα χεστούν, και τι θα μας κάνουν γονατιστοί.

ΓΙατί όπως και να το κάνουμε ρε παιδιά, δεν τους ψηφίζουμε για να καθορίσουν τις τύχες μας. Αλλά για να τις διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο. Κι αν σφάλουν, να φύγουν εντελώς. Όχι μόνο για 4 χρόνια και μετά ξανά με τα ίδια πρόσωπα (λες κι αλλάζει ο λύκος χούι).

Δεν είναι όλοι οι αηδιασμένοι με τα πολιτικά-επικοινωνιακά παιχνίδια και ασυμμετοχοι (αμέτοχοι ήθελα να πω, αλλά αφήνω το μαργαριτάρι μου σε κοινή θέα). Απλά κάποιοι δε συμφωνούμε με τους υπάρχοντες όρους συμμετοχής.

Τι να σε κάνω κύριε μου με τις δηλώσεις σου κοστουμαρισμένος στα αποκαϊδια? Πάρε ένα φτυαρι και

σβήσε καμμιά φωτίτσα. Ή κάτσε στο κέντρο και συντόνισε.

Επικοινωνιακα παιχνίδια και μόνο. Καμμία ουσιαστική πολιτική. Από την εποχή του Τρικούπη ακόμα.

Ε λοιπόν μουτζα. Και ένα κωλοδάχτυλο. Με την ελπίδα αυτή η μούτζα να έρθει επιτέλους σε επαφή με τις χοντροφατσες τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 299
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ειπαμε να μην το πολιτικοποιησουμε αλλα δεν κρατιεμαι...

Λοιπον ........

Απο τη στιγμη που οι κυβερνωντες προερχονται απο τα ΑΣΤΙΚΑ & ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΚΑ κοινωνικα στρωματα καθε κουβεντα για "κοινωνικη οργανωση"' date='"κοινωνικη δικαιοσυνη" & "σωστο κρατος" καθισταται αυτοματα ΑΚΥΡΗ .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση οι ΖΑΠΛΟΥΤΟΙ αστοι οι οποιοι εδω και 100 χρονια κυβερνανε αυτη τη χωρα ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ και ενα ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ του χρονου τους για να ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ "ΣΩΣΤΟ" .

Στα ΤΕΤΟΙΑ τους κυριοι! (ειτε ονομαζονται ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,ειτε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ειτε ΠΑΓΓΑΛΟΙ....)

Ειναι η ΦΥΣΗ τους και το να τους το ζητησουμε ειναι σα να ζηταμε απο τον λυκο να φυλαει τα προβατα (ΑΥΤΟ αλλωστε κανουμε ΚΑΘΕ φορα που τους ψηφιζουμε)

Ολο το δημοσιουπαλληλικο συστημα της χωρας μας σε ΑΥΤΗ τη νοοτροπια βασιζεται αλλωστε (γλυφουμε τον "ισχυρο" πολιτικαντη αστο για να μας βρει μια θεσουλα ωστε να γινουμε και εμεις καποτε "πλουσιοι" και "βολεμενοι" αστοι και ας τους "λαϊκους" & τους "χωριατες" να κουρευονται)

Κυριοι,ειμαστε ΟΛΟΙ συνυπευθυνοι (και εγω ΠΡΩΤΟΣ απο ολους που βολεμενος στο ωραιοτατο μεγαλοαστικο μου καταφυγιο κρινω τους "κυβερνωντες".....)

Και ΝΑΙ τιποτα δεν θα αλλαξει...εκτος κι αν γεννηθει καποτε σε αυτη τη χωρα ο ΗΜΙΘΕΟΣ που θα συνδιαζει την αποτελεσματικοτητα στην εκκαθαριση των παρασιτων που ειχαν ο ΜΑΟ & ο Σταλιν (απο εκει πρεπει να αρχισουμε βεβαια),την οργανωτικοτητα και την κοινωνικη ευαισθησια του ΟΥΛΑΦ ΠΑΛΜΕ,την αποφασιστικοτητα του ΤΣΩΡΤΣΙΛ & την συνδιασμενη οικονομικη διαννοια του Κaynes,Marx & Greenspan μαζι......[/quote']

Θεός.....+1000

Θα σχολιασω με λιγα λογια μονο:

Kυριολεκτικα, εχουμε 2 κομματα να διαλεξουμε για να μας κυβερνησουν(μακαρι να αλλαζε αυτο). Τα περι ανθρωπων που ενδιαφερονται για το ποιος θα τους κυβερνησει τα ακουω φερετζε. Αν ενδιαφερονταν, δεν θα χαμε δικομματισμο. Ή απλα ειναι πολυ λιγοι αυτοι που ενδιαφερονται για το ποιος θα τους κυβερνησει. Αρα same shit. Mακαρι να γινουνε/με πολλοι αυτοι που ενδιαφερονται για το ποιος θα μας κυβερνησει, αλλα πολυ φοβαμαι οτι σε 19 μερες θα εχουμε την ιδια απαντηση που ειχαμε εδω και 34 χρονια. Και μετα η ευκαιρια ειναι παλι σε 4 χρονια. Οσες 4ετιες και αν εχουν περασει, οσο κακιες να τα οι κυβερνησεις που ειχαμε, τα παντα μεναν ιδια. Με τον εναν απλα να ειναι χειροτερος απο τον αλλον.

Τελικα ειπα λιγα παραπανω.

Παντως αυτο με τους δημοσιους υπαλληλους που συγκεντρωνουν τα πυρα ολων με εκνευριζει λιγο(στην οικογενεια μου ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι δημοσιος υπαλληλος). Λες και στον ιδιωτικο τομεα δεν συμβαινουν τα ιδια σκατα. Λες και εκει αν δεν εχεις μια γνωριμια δεν θα ανοιξουν πορτες. Και πες οτι εκει δουλευεις περισσοτερο. Αυτο δεν ισχυει για ολες τις επιχειρησεις, οπως επισης για να σκεφτουμε ποσες επιχειρησεις ιδιωτικες εχουν κυριξει πτωχευση τα τελευταια χρονια, αφου πρωτα ρουφηξαν χρηματα απο το δημοσιο. Για να σκεφτουμε ποσοι απο τους ιδιωτες μικρο-μεγαλο-επιχειρηματιες εχει κανει κατι καλο για την χωρα στην οποια ζει και τρωει απο αυτην(μονο τις καφετεριες να βαλεις και ΤΙ φορο πληρωνουν, δεν χρειαζεται κατι αλλο).Κατα τ αλλα για τα παντα φταινε οι δημοσιοι υπαλληλοι.

Κill the wise one!

superfunk , neeq +10000

H κατάσταση που ζούμε αυτές τις μέρες είναι από τις μαύρες σελίδες στην ιστορία μας σαν Ελλάδα,και πάνω απ'όλα είναι υπεύθυνοι αυτοί οι λαμόγιοι μπάσταρδοι.

Δεν υπάρχει ίχνος ανθρωπιάς μέσα τους.

Μόνο μηδενικά..Όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά.

Σαν πολύ τους ανεχτήκαμε...

feel da FUNK blast

• Moderator

....εκτος κι αν γεννηθει καποτε σε αυτη τη χωρα ο ΗΜΙΘΕΟΣ που θα συνδιαζει την αποτελεσματικοτητα στην εκκαθαριση των παρασιτων που ειχαν ο ΜΑΟ & ο Σταλιν (απο εκει πρεπει να αρχισουμε βεβαια)' date='την οργανωτικοτητα και την κοινωνικη ευαισθησια του ΟΥΛΑΦ ΠΑΛΜΕ,την αποφασιστικοτητα του ΤΣΩΡΤΣΙΛ & την συνδιασμενη οικονομικη διαννοια του Κaynes,Marx & Greenspan μαζι......[/quote']

Έλα, με φωνάξατε? Παιδιά δεν μπορώ να κατέβω σε αυτές τις εκλογές...έχω δουλειά. 8) 8) 8)

Δε νομίζω ότι φταίει τόσο το "αστικό κατεστημένο" , όσο η ραγιάδικη νοοτροπία του Έλληνα υπήκοου (και όχι πολίτη) , η οποία τα περιμένει όλα από το κράτος και δεν οργανώνεται σε τοπικό επίπεδο.

Σε όλη την Ευρώπη "αστικά κατεστημένα" έχουν, αλλά τέτοιο μπάχαλο δε νομίζω ότι μπορείς να ξανασυναντήσεις.

Empty Rooms

Απο τη στιγμη που οι κυβερνωντες προερχονται απο τα ΑΣΤΙΚΑ & ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΚΑ κοινωνικα στρωματα καθε κουβεντα για "κοινωνικη οργανωση"' date='"κοινωνικη δικαιοσυνη" & "σωστο κρατος" καθισταται αυτοματα ΑΚΥΡΗ .

Ειναι η ΦΥΣΗ τους και το να τους το ζητησουμε ειναι σα να ζηταμε απο τον λυκο να φυλαει τα προβατα (ΑΥΤΟ αλλωστε κανουμε ΚΑΘΕ φορα που τους ψηφιζουμε)

Κυριοι,ειμαστε ΟΛΟΙ συνυπευθυνοι (και εγω ΠΡΩΤΟΣ απο ολους που βολεμενος στο ωραιοτατο μεγαλοαστικο μου καταφυγιο κρινω τους "κυβερνωντες".....)

Και ΝΑΙ τιποτα δεν θα αλλαξει...εκτος κι αν γεννηθει καποτε σε αυτη τη χωρα ο ΗΜΙΘΕΟΣ που θα συνδιαζει την αποτελεσματικοτητα στην εκκαθαριση των παρασιτων που ειχαν ο ΜΑΟ & ο Σταλιν (απο εκει πρεπει να αρχισουμε βεβαια),την οργανωτικοτητα και την κοινωνικη ευαισθησια του ΟΥΛΑΦ ΠΑΛΜΕ,την αποφασιστικοτητα του ΤΣΩΡΤΣΙΛ & την συνδιασμενη οικονομικη διαννοια του Κaynes,Marx & Greenspan μαζι......[/quote']

SF δε συμφωνώ (όχι σε όλα δηλαδή, σε ορισμένα ναι :)). Πρώτα απ'όλα θεωρώ τρομακτικό ρατσισμό να λέμε ότι λόγω (μεγαλο)αστικής προέλευσης είναι όλοι αδιάφοροι για το λαό. Κατανοώ ότι όταν βγαίνεις να κυβερνήσεις την Ελλάδα έχεις 5 οικογένειες που ΠΡΕΠΕΙ να εξυπηρετήσεις, αλλιώς bye bye, αυτό όμως δε θα πει ότι δε μπορεί να ενδιαφέρεσαι και για την πρόοδο της χώρας και την ευημερία του λαού.

Επιπλέον, όχι δεν είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι και πρώτος απ'όλους εσύ. Ένας άνθρωπος που ψηφίζει συνειδητά, δεν πετάει σκουπίδια, δεν κάνει ρουσφέτια, είναι ακέραιος και προσπαθεί να βοηθήσει όπου μπορεί ΔΕΝ είναι συνυπεύθυνος. Ας μην υπερβάλουμε. Είναι δικαίωμά μας να κρίνουμε (δικαίωμα που εν μέρει χάνουμε όταν εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε σωστοί και ενεργοί - αλλά κάποιοι είμαστε ρε γαμώτο, μην τα μηδενίζουμε όλα!). Ας είμαστε αντικειμενικοί. Δεν είπαμε ποτέ ότι ο Γερμανός δεν έχει δικαίωμα να μιλάει γιατί είναι συνυπεύθυνος. Κι αυτός ψηφίζει μια κυβέρνηση που κάνει λάθη και $%#% όπως όλες. Δεν του αφαιρεί όμως αυτό το δικαίωμα να έχει άλλη γνώμη και να την εκφράζει.

Το τελευταίο το θεωρώ επίσης α) υπερβολικό β) και πάλι ούτε καν αρκετό. Υπερβολικό με την έννοια ότι δε χρειάζεται ηγέτης τέτοιου βεληνεκούς. Ανεπαρκές με την έννοια ότι ακόμη κι αυτός ο ηγέτης δε θα έκανε τίποτα χωρίς παιδεία. Η έλλειψη παιδείας είναι τραγική ρε γμτ! Εκεί αρχίζουν όλα. Η παιδεία μας και η κουλτούρα μας είναι αυτή της αποποίησης ευθυνών.... Εκεί είναι το θέμα.

Σε όλη την Ευρώπη "αστικά κατεστημένα" έχουν' date=' αλλά τέτοιο μπάχαλο δε νομίζω ότι μπορείς να ξανασυναντήσεις.[/quote']

Ακριβώς ;)

Πρώτα απ'όλα θεωρώ τρομακτικό ρατσισμό να λέμε ότι λόγω (μεγαλο)αστικής προέλευσης είναι όλοι αδιάφοροι για το λαό.

επειδη εχω μεγαλωσει σε μεγαλοαστικο περιβαλλον (ναι με τα γαλλικα μου,το πιανο μου και το μπαλλετο μου :lol: ) επετρεψε μου να σου πω οτι ΕΤΣΙ ειναι και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ..... οχι απλως ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ αλλα ΜΙΣΟΥΝ (συνειδητα ή ασυνειδητα δεν κανει διαφορα) οτιδηποτε εχει σχεση με τον "λαο"...πιστεψε με .... :cry:

ακομα και τωρα αντιμετωπιζουν τους κατακαμενους αυτους ανθρωπους σαν τους "καημενους τους χωρικους...." δεν το βλεπεις..?

τα 10 "τζακια" που οριζουν τη χωρα εδω και 100 χρονια επιζουν απλα και μονο γιατι εχουν απο κατω τους αλλα 10.000 μικροτερα "τζακια" τα οποια τα στηριζαν,τα στηριζουν και θα τα στηριζουν εις τον αιωνα των αιωνων αμην.....

και πιστεψε με, ολοι μας απο τη στιγμη που ζουμε στο καταναλωτικο μικροκοσμο μας ειμαστε συνυπευθυνοι και ας μη κανουμε συνειδητα κακο,στην τελικη ομως κανουμε...... :cry:

Σε όλη την Ευρώπη "αστικά κατεστημένα" έχουν, αλλά τέτοιο μπάχαλο δε νομίζω ότι μπορείς να ξανασυναντήσεις.

Συμφωνω αλλα σε ολη την Ευρωπη και στην Αμερικη και στην Ιαπωνια εχουν κατι που ΚΑΝΕΙΣ Ελληνας δεν εχει: ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

εκτος κι αν γεννηθει καποτε σε αυτη τη χωρα ο ΗΜΙΘΕΟΣ που θα συνδιαζει την αποτελεσματικοτητα στην εκκαθαριση των παρασιτων που ειχαν ο ΜΑΟ & ο Σταλιν (απο εκει πρεπει να αρχισουμε βεβαια),την οργανωτικοτητα και την κοινωνικη ευαισθησια του ΟΥΛΑΦ ΠΑΛΜΕ,την αποφασιστικοτητα του ΤΣΩΡΤΣΙΛ & την συνδιασμενη οικονομικη διαννοια του Κaynes,Marx & Greenspan μαζι......

Σωστότατο.Αυτή είναι η προσδοκία μου εδώ και κάμποσα χρόνια.Να ξεφυτρώσει ένας ηγέτης με ένα πολιτικό σύστημα που θα αποτελείται από τα καλά ΟΛΩΝ των παρελθόντων συστημάτων (ναι,ναι και του εθνικοσοσιαλισμού) και θα γνωρίζει πως θα τα εφαρμόσει όλα αυτά προς ώφελος της κοινωνίας γενικά αλλά και του ανθρώπου ατομικά.

Α,και να ξέρει τέλεια την απλοποίηση της αριθμητικής.

Α,και να ξέρει τέλεια την απλοποίηση της αριθμητικής.

ΦΥΣΙΚΑ!

Εννοεις βεβαια σε στυλ: "εχω 300 βουλευτες..εκτελω δημοσια στην πλατεια Συνταγματος τους 299 και μας μενει ενας,αυτον τον στελνω να γλυψει με τη γλωσσα την πλατεια Ομονοιας γυρω γυρω και μετα τον κρεμαω στην Ακροπολη ...αρα ποσοι βουλευτες μας μεινανε παιδακια??"' :lol: :lol:

σωστος!

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου