cos_dr Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Ο ¶νθρωπος Αυτός έχει προοπτικές, ανατρέπει το hip - hop και την αισθητική των ελληνικών βιντεοκλίπ όπως την γνωρίζουμε σήμερα. Στα χνάρια του Μεντζέλου του παλιού. Δεν ξέρω αν έχει βάλει ήδη κάποιος το link στο noiz, αν ναι ας το σβήσουν οι αναγεννησιακοί mods μας Δεν ξέρω αν το link που δίνω παραβαίνει ήθη και κανόνες του noiz, αν δεν είμαστε έτοιμοι σαν μουσική κοινωνία του noiz να το δεχτούμε, αν είναι ακόμα ευπεπτο . Αν είναι έτσι ας το βγάλουν πάλι οι mods και να με συγχωρέσei o admin Αλλά είναι πραγματικά καλλιτεχνική έκφραση, είναι ενα ανερχόμενο αστέρι, ενας απίστευτος μουσικός Εξάλλου έχει κανονικά live στο ενεργητικό του, συντομα και στην Αττική http://uk.youtube.com/watch?v=wv2lWqbFLIY ......... ελπίζω να είμαι ο πρώτος που το έβαλα στο noiz........ δεν είδα κάτι Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Πειράζει που εγώ δεν είδα κάτι το ανατρεπτικό??? Δε λέω κάνει προσπάθεια το παιδί και φένεται να το'χει, αλλά από κει και περα... Δυστυχώς η ευτυχώς στην Ελλάδα με αυτήν τη θεματολογία δεν νομίζω να του βγάλει δίσκο και να τον προωθήσει κανενας, λόγω του ψευτοπουριτανισμού και ψευτοκαθωσπρεπεισμού που μας διακατέχει ως λαό. Για τον ίδιο λόγο τα πρώτα κομμάτια του Μεντζέλου (σε κάποια συμμετείχε και ο Μυθριδάτης και άλλοι γνωστοί) καθώς και πάαααααααααααααααααααααααααρα πολλών άλλων έμειναν και κυκλοφόρησαν underground. Από κει και πέρα τα περι πρωτοτυπίας και ανατρεπτικότητας δεν νομίζω ότι ισχύουν, αφού σχεδόν όλοι οσοι ανήκουν στο χώρο του hip hop Ελληνες και ξένοι έχουν καταπιαστεί αρκετά με τη συγκεκριμένη θεματολογία, και σε πολύ μεγαλύτερο βάθος μάλιστα από τον φίλο μας... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 μα δεν έχεις δίκιο, είναι ο έλληνας shaggy, ο άνθρωπος, δεν το βλέπεις? κανείς δεν το αποδίδει όπως αυτός, δίνει μια γελοιότητα στη φάση, αυτό είναι ανατρεπτικό Ασε τωρα, είναι μεγάλος καλλιτέχνης Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 μα δεν έχεις δίκιο' date=' είναι ο έλληνας shaggy, ο άνθρωπος, δεν το βλέπεις? κανείς δεν το αποδίδει όπως αυτός, δίνει μια γελοιότητα στη φάση, αυτό είναι ανατρεπτικό Ασε τωρα, είναι μεγάλος καλλιτέχνης[/quote'] Οι χιπ-χοπαδες την γελοιότητα την έχουνε στο αίμα τους, η σάτιρα τους είναι άχρηστη. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 μα δεν έχεις δίκιο' date=' είναι ο έλληνας shaggy, ο άνθρωπος, δεν το βλέπεις? κανείς δεν το αποδίδει όπως αυτός, δίνει μια γελοιότητα στη φάση, αυτό είναι ανατρεπτικό Ασε τωρα, είναι μεγάλος καλλιτέχνης[/quote'] Οι χιπ-χοπαδες την γελοιότητα την έχουνε στο αίμα τους, η σάτιρα τους είναι άχρηστη. Δε θα τολμούσα να το πω εγώ, αλλά ίσως και να συμφωνω :wink: :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Tus κεμπαπ - κεμπάπ , γαρδούμπα!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Οι χιπ-χοπαδες την γελοιότητα την έχουνε στο αίμα τους' date=' η σάτιρα τους είναι άχρηστη.[/quote'] α να γεια σου.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Ενώ Κώστα οι μεταλλάδες ξεχειλίζουν από σοβαρότητα! :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Ενώ Κώστα οι μεταλλάδες ξεχειλίζουν από σοβαρότητα! :lol: Oι περισσότεροι τολμώ να πω πως ναι....ή μάλλον πιο πολύ από κάποιους άλλους...... Βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις.....αλλά φαινόμενα του στυλ "άντε γραμμήσου" "πάρε μου μια πίπα" "πόσο μαλάκας είσαι" "ντου από παντού" "θέλω σεξ στο αεροπλάνο" προς στιγμήν δεν εχουμε συναντήσει..... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση