takis Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 παιδια καποιο βιβλιο που μου προτεινετε να βρω που να εχει τα..5 με..7 κουτακια(patterns)απο τις σκαλες των 7 modes? με ενδιαφερει σε 3 notes per string! ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 λοιπον οτι το ξεθαψα απο την βιβλιοθηκη μου Frank gambale improvatiation made easier εχει ολα τα modes σε 7 διαφορετικες θεσεις το καθενα και 3 notes per string -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 εισαι θεος.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 To ΜΙ guitat soloing έχει τα major και minor scales σε 3 note per string,και τα 7 paterns.Δηλαδή μια ματζόρε ξεκινώντας από την πρώτη νότα, τη δεύτερη κλπ(modes).Για λυδικές και μιξολυδικές, δορικές έχει ξεχωριστο κεφάλαιο με 5 patterns την καθεμιά.Υπάρχει και δεύτερο τεύχος που νομίζω έχει και τα υπόλοιπα.Δες αν σου κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 To ΜΙ guitat soloing έχει τα major και minor scales σε 3 note per string' date='και τα 7 paterns.[/quote'] ναι ναι το ξερω αυτο γιατι το εχω κανει ολο αυτο το βιβλιο..απλα οπως ειπες εχει μονο σε major και minor..thanks.. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση