Moderator harilatron Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 ...Μπα! Το χειρότερο είναι να βλέπεις ταλεντάρες με κιθάρες του λώλου και με ήχο για τα πανηγήρια! .. Να' σαι καλά.... Δουλεύω και λίγο πάνω στον ήχο μου τώρα και μετά θα είμαι έτοιμος για διεθνή καριέρα :lol: :lol: @Deadendmind, ρίξε λεπτομέρειες για την κιθάρα. Είμαι σίγουρος ότι ο bloody_sunday δεν ήθελε να σε προσβάλλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 Επειδή εγώ είμαι αυτός που άθελά μου ξεκίνησα αυτό το έντονο κλίμα με την ερώτησή μου, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη στον deadendmind για τη δύσκολη θέση που τον έφερε χωρίς να το θέλω και χωρίς βέβαια να φταίει κι ο ίδιος... Εξάλλου εγώ δεν μπορώ να τον κατακρίνω... Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλλέττω... HOW MANY GUITARS DO YOU NEED? .... 1 MORE!!!!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 deadendmind εκτός από και γ@μw τα άτομα δείχνεις ότι έχεις και φοβερό γούστο στις κιθάρες 8) ¶ντε με το καλό!!! Ψηφίζω natural aged! Όταν έρθει το σύνθημα είναι ένα: PICS & CLIPS! Όποιος έχει πρόβλημα με τις πολλές κιθάρες (και την πιθανή έλλειψη ταλέντου) ας μου πασάρει τις δικές του να απαλλαχτεί από το άγχος και την κοινωνική κατακραυγή γιατί I am the one Orgasmatron 8) Ήμαρτον, ρε ήμαρτον! Γεωργίου speaking... Υ.Γ. Μιας και ο elavd έβγαλε τις δικές του στο...κλαρί, ας βγάλω και γω τις δικές μου πάλι! Και έχω και λεφτά να πληρώνω guitar tech :lol: :lol: :lol: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 Οφειλω να πω πως το ποσες κιθαρες πραγματικα χρειαζομαστε ειναι ενα ενδιαφερον θεμα και νομιζω πως συμφωνω, εν μερει ομως, με τα οσα αναφερθηκαν προηγουμενως........Οσες μας αρεσει.......κανεις δεν διοριστηκε να ελεγχει το ποθεν εσχες του αλλου και το που δαπανα τα χρηματα που με κοπο εβγαλε η που ακοπα του χαρισαν, αφηστε δε που υπαρχουν 1000 λογοι για τους οποιους μπορει κανεις να αγοραζει κιθαρες............. Εκει που ομως μερικες φορες εχω προβλημα και οφειλω να πω πως δυσανασχετω ειναι στο πως χρησιμοποιει ο καθενας τις κιθαρες που εχει και αναφερομαι αποκλειστικα στους μουσικους(ενα συλλεκτης μπορει να τις εχει κρεμασμενες στον τοιχο του σπιτιου του η σε καποια τραπεζικη θυριδα και ουδεις τον μεμεφεται γι αυτο μια και εξ αρχης ο σκοπος κτησης τους ειναι αλλος......) Καθε αντικειμενο εχει καποιες σωστες και λιγοτερο σωστες χρησεις ειτε το θελουμε ειτε οχι. Ενα σακακι Αρμανι μπορει να φορεθει βεβαια σε ενα παιδικο παρτυ δεν ειναι αυτη ομως η ενδεδειγμενη χρηση. Μια porsche 911 οδηγειται και απο εναν οδηγο της Κυριακης που δεν γνωριζει τι σημαινει εμπρος η πισω κινηση και πηγαινει με 30χλμ στο αριστερο ρευμα της εθνικης οδου αλλα επισης δεν ειναι αυτη η σωστη χρηση......Και στη μια και στην αλλη περιπτωση διαπραττεται αυτο που ειναι γνωστο ως υβρις....... Κατα συνεπεια προτιμω να βλεπω καποιον να ¨αξιζει" να παιζει με μια ακριβη κιθαρα (....οχι δεν χρειαζεται να ειναι δεξιοτεχνης), παρα να βλεπω εναν πιτσιρικα να αναρωτιεται πως θα βγαλει ηχο metal απο την προσφατως αποκτηθεισα (αδιαφορο πως) huber του. Δεν ενοχλουμαι σε καμμια περιπτωση απο τον τροπο η το κοστος κτησης αλλα εχω το δικαιωμα της περιφρονησης απεναντι σε αυτον που δεν γνωριζει, δε σεβεται και δεν εχει την καλλιεργεια να αντιληφθει τι ειναι αυτο που εχει στην κατοχη του και ποια ειναι η αρμοζουσα χρηση του...... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 +1 fenderiarhs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 καλησπερα κι απο μενα. διαβαζοντας τη συζητηση χαμογελαω γιατι την εχω κανει τοσες πολλες φορες.. συνηθως με φιλους που μου τη λενε γελωντας για τις κιθαρες μου (εχω οχτω).. 8) τι να κανουμε παιδια εσεις αγοραζετε τηλεορασεις 83'' αυτοκινητα και home cinema.. :lol: :lol: για μενα ο νουμερο ενα λογος να παρω μια κιθαρα ηταν παντα οι δυνατοτητες στο παιξιμο που φερνει. αλλη μουσικη θα παιξεις με μια strat style κιθαρα, αλλη με μια gibson style, αλλη με shred machine, αλλη με μια ακουστικη, κλασικη, φλαμενκο, δωδεκαχορδη, resonator, σκαφος, 335-style(μισο σκαφος), και παει λεγοντας. αν τωρα σε καποια απ αυτα τα ειδη χρειαζεσαι κατι παραπανω, τοτε εχεις μαζεψει καμμια δεκαπενταρια κιθαρες για πλακα (αν υπαρχουν τα λεφτα). προσωπικα λυπαμαι να εχω κιθαρες που δεν τις παιζω, οποτε αν δω κατι τετοιο, η κιθαρα φευγει. αλλα και καποιον με δεκα ιδια οργανα να δω, βλεπω οτι εκτος απο το παθος για τη μουσικη, μοιραζομαστε και το παθος για τις κιθαρες (.. δικο μας παιδι.. :D απλα εμενα δε με παιρνει ΑΚΟΜΑ να παρω δευτερη strat - εδω δεν εχουμε tele :lol: :lol: ).. στο κατω κατω με τα €20.000 που κανει το αμαξι του μεσου ελληναρα και η 85'' τηλεοραση, παιρνεις πολυ πραμα απο κιθαρες... και βεβαια στην τελικη, ειτε με μια ειτε με πενηντα, ειτε με κιθαρα των €100 η των €50.000, αυτο που μετραει ειναι να υπαρχει η ορεξη να παιξεις, αυτο το κατι που σε τραβαει στην κιθαρα και σε κολλαει εκει. καλυτερα να το χω αυτο, κι ας παιζω παντα με Εκο.. p.s. 1.αν ειμαι απολυτος σε κατι, θα ειναι στο οτι, αν καποιος εχει 2-3 οργανα, ειναι κριμα να μην εχει μια ακουστικη. ακομα και extreme noise terror να παιζεις, κατι θα κερδιζες απο μουσικης αποψης.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Γιατι, τι εχουν οι EKO??????? :D:D:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Σχετικά με τα λεγόμενά μου κάτι σελίδες πριν: παρεξηγήθηκα οικτρά, και ότι διευκρίνιση κάνω θα αποβεί εις βάρος μου. Και επειδή δεν μου αρέσει η ρετσινιά της κατίνας του φόρουμ, παρακαλώ πολύ τον deadendmind ή κάποιον modulator να σβήσει και την παράθεση από όσα είχα γράψει. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Εγω δεν υπονοησα ποτε πως εισαι η κατινα του φορουμ. Γενικα φαινεσαι πολυ ενταξει "φορουμιστας" και για να σου πω, μου εκανε εντυπωση οταν διαβασα το ποστ σου. Εγω τουλαχιστον, θελω να το θεωρω ενα κακο ποστ σε μια κακη στιγμη. Ας σταματησει εδω αυτη η ιστορια, μιας και δεν εχει κανενα απολυτως νοημα να συνεχισει αυτη η κουβεντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση