boukas Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 fleamail' date=' κανε κατι.[/quote'] Sorry Απλά εννοούσα να ανοίξει νέο θέμα, όχι σε αυτό! Φίλοι; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Ξέρω κάτι 20άρηδες που χαλάνε τόσα λεφτά σε ένα χρόνο για ποτά....χαλάλι του. :wink: Aν τα λεφτα για αυτα που επινα στην ευαισθητη ηλικια των εικοσι τα μαζευα για κιθαρες τωρα θα ειχα les paul του 59 και tele του 1821 :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 fleamail' date=' κανε κατι.[/quote'] Sorry Απλά εννοούσα να ανοίξει νέο θέμα, όχι σε αυτό! Φίλοι; Πω πω, ουτε μια πλακα δεν μπορεις να κανεις χωρις χαμογελακι;; :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Bloody sunday, εισαι ασφαλιτης? Scanαρε μου την ταυτοτητα σου, στειλ την με email και θα σου απαντησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Μπορεί να είναι εφοριακός. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 α) Κάτω από το "deadendmind" το Noiz σου γράφει "addict"!!! Συμπάσχω με όσους έχουν GAS (Gear Acquisition Syndrome ή ελληνιστί ΨΥΣΑΕ, Ψυχαναγκαστικό Σύνδρομο Απόκτησης Εξοπλισμού), όμως η καλλιτεχνική σου πρόοδος με 12 κιθάρες μόνο σε 7-8 μήνες δεν σου φαίνεται κάπως... απότομη; Ναι ειναι πολυ αποτομη και, για 19χρονος, ειμαι πολυ περιφανος για αυτο. Αντιθετα με την δικη σου που φαινεται να ειναι στασιμη για πολλα, πολλα χρονια. β) Το μικρό σου είναι Αδιεξοδόμυαλος αλλά το επίθετό σου μήπως είναι... Βαρδινογιάννης; :lol: Ναι, για αυτο προσεχε τα λογια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Ωχ βρωμάει τζαστ κουλ μποϊζ "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Ναι ρε, αράχτε, πλάκα κάνουμε. Peace men! Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Kάνω edit. Μου αρέσει όμως να μιλάω με στοιχεία: Aλλά η καλλιτεχνική μου πρόοδος... μπα, άστο. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Oou!!Αραξτε χοντρη παρεξηγηση προκυπτει... Τελειωστε το θεμα εδω.Νομιζω οτι ο bloody sunday προσπαθωντας να κανει κανει αστειο post του βγηκε σε επιθετικα φλεγματικο.Μη δωσετε συνεχεια παιδια ειναι κριμα και απο τα αλλα post σας ειναι παραπανω απο εμφανες οτι δεν εισαστε λαμπρουκοι.Peace. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση