cos_dr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Εχθές δεν πήγα για μπάνιο, βαρέθηκα τα μπάνια και το καλοκαίρι, και διακοπές πήγα , και μπάνια κάνω καθε μέρα, και ξεσάλωσα, και μαύρισα , και άδεια πήρα, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ξυπνώντας λιπόν μετά τον καφέ και τα cornflakes εχθές, είπα να συνθέσω κάτι, ω ναι , να γεμίσω το πρωινό μου με μουσική, για να συνηθίζω πάλι τους απο Σεπτέμβρη κλασσικούς ρυθμούς, δουλειά, συγκρότημα, γυμναστική, on line παιχνίδια, dvd κ.λ.π. δραστηριότητες που θα με συνοδευουν πάλι , με ελάχιστες διακοπές , μέχρι το άλλο καλοκαίρι. Συνέθεσα λοιπόν Τι να συνθέσω είπα...... ας ξεκινήσω με μια διαφορετική ιδέα, να συνθέσω έναν εθνικό ύμνο. Ωραίο θέμα, διαφορετικό. Και εβγαλα αυτό. ψιλοαυτοσχεδιασμός θα έλεγα, εγραψα την μελωδία σε μετρονόμο, και τα άλλα μετά Δουλευτηκε στο sonar χρησιμοποιώντας το edirol orchestral με lead όργανο το πολύ ωραίο patch oboe vibrato, και τα εγχορδα που συνοδεύουν είναι απο το triton le με την συνδρομή του arpegiator. Δεν διεκδικεί δάφνες ηχογράφησης γιατι σιγά μην κάτσω να κάνω σοβαρό editing καλοκαιριάτικα και για ποιό λόγο άλλωστε., Παντως ικανοποίησα το πρωϊνό μου παραλλήρημα , και δεν μου ακούγεται άσχημο τουλάχιστον συνθετικά, θα μπορούσε άνετα να είναι εθνικός ύμνος. Πραγματικά , φαίνεται οτι θα μπορούσα να ήμουν μεγάλος συνθέτης , αν ασχολιόμουν σοβαρά με την μουσική, αλλά τα παράτησα όπως έχω ξαναπεί για μια ποιό καθημερινή ζωή , που μπορεί να μην σου δίνει δόξα και αναγνώριση, αλλά απο την άλλη δεν κοπιάζεις και απολαμβάνεις την ρουτίνα του μέσου ανθρώπου. Που δεν είναι άσχημη, το να σπαταλάς τον χρόνο σου στην καθημερινότητα, στην αποπλήρωση των δανείων, στα παιχνίδια, στις γυναίκες, και απλά να δουλευεις μια καθημερινή δουλειά για να έχεις κανα μετρητό να κινείσαι, να έχεις το σπιτάκι,το αυτοκινητάκι, την μηχανούλα και να είσαι ο κανένας, δηλαδή ένας απλός 32χρονος εργένης είναι ενας ευχάριστος τρόπος ζωής. Ακούστε λοιπόν τον Εθνικό Ύμνο της φανταστικής χώρας των Μπακούρ. Δεν πιστεύω να θέλετε να σας περιγράψω πως φαντάζομαι να είναι η Χώρα των Μπακούρ, πληθυσμιακά, παραγωγικά, κοινωνικά στοιχεία της χώρας κ.λ.π. Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/cos_dr/Baku%20National%20Anthem.mp3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 ξεχασα να πώ οτι θέλω να με κρίνετε κυρίως σαν άνθρωπο, αν με κρίνετε! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Φοβερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Αν έλειπε ένα κομματάκι απ' την εισαγωγή και η ενορχήστρωση ήταν πιο "στρατιωτικη" (πρέπει να βρεις και μια Μέρα Μπακιανής Παλιγεννεσίας για να γιορτάζουμε) θα σηκωνόμουν απ' την καρέκλα από σεβασμό προς το ένδοξο Μπακού. :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Σαν κομμάτι ήταν πολύ αξιόλογο! Μου άρεσε πολύ η lead μελωδία καθώς η δομή και ο ήχος της, ταίριαζε σε κάτι μεγαλοπρεπές όπως είναι ο εθνικός ύμνος μιας χώρας. Όλο το υπόλοιπο όμως θα το περιέγραφα περισσότερο ως soundtrack σε κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας (κάτι τύπου Star Wars ας πούμε), μάλλον λόγω έλλειψης "στρατιωτικής" ενορχήστρωσης όπως είπε ο gangster. Overall, είναι αντάξιο της Μοναδικής Λάμψης του δημιουργού του... :wink: 8) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Ναι, ίσως είναι πολύ εκμοντερνισμένο , αλλά έχω λίγο το new age και το film μεσα μου και με παρασύρει ρυθμικά. Με πήγε πιο πολύ η ενορχήστρωση παρά την πήγα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Ωραίος! :wink: Αν η Μπακού έχει αυτό σαν Εθνικό ύμνο, τότε μάλλον αντί για στρατό έχει ορδες γυμνόστηθων παρθένων που θερίζουν μαργαρίτες σε δροσερές πράσινες πλαγιές δίπλα στο ποτάμι. Θα σου πρότεινα να πλησιάσεις τον πρόξενο της Μπακού και να του το πλασάρεις όχι για Εθνικό ύμνο, αλλά για soundtrack πολιτικής διαφήμισης του πρωθυπουργού που τον διόρισε. Και θα βγαίνει στα μπαλκόνια ο Bakuris και θα λέει πράγματα όπως "Μαζί, ενωμένοι, θα προχωρήσουμε για μία νέα Μπακού" και πριν αρχίσει να μιλάει, εν τω μέσω καπνών, πυροτεχνημάτων και laser, θα ακούγεται αυτό. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 εσύ harilatron φιλε, μαλλον με καταλαβαίνεις πιο βαθειά, lol bacuris!! Thanks για τα όσα καλά λόγια σας! Εμένα μου άρεσε προς το μέσο οι εβδόμες , που μου βγηκαν ενορχηστρικά τυχαία - αυτοσχέδια , εκεί πριν μείνει μόνο του το oboe στα major solo και παυουν τα strings. Ταιριαζε και με pattern των arpeggio των strings, που δώσανε ψιλές νότες και δίνουν μια αίσθηση συγκίνησης, Από τις λίγες φορές που ακούω φράσεις που έχω φτιάξει και να μου αρέσουν. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 BTW, μόλις συνειδητοποίησα ότι υπάρχει τόπος που λέγεται Μπακού, απλά δεν είναι χώρα! Συγκεκριμένα, θυμήθηκα ότι είναι η πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν. Μήπως να αρχίσει από τώρα η προώθηση του ύμνου στα εκεί μέρη; 8) Υ.Γ. Ελπίζω να μην είπα μ@λακία για το Αζερμπαϊτζάν, βαριόμουν να το κοιτάξω στο χάρτη! Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Βασικά , το Μπακού μου ήρθε απο το Star Trek την σειρά deep space nine, και όπως βλέπω και στο google , είναι πράγματι εκεί που λες Αντρέα! Ας πούμε , οτι είναι πως λέμε athens , georgia , us Το θέμα είναι μην μπεί κανένας απο εκεί στο noiz και μας κάνουν ένσταση οτι τους κλέβουμε το όνομα για νέο κράτος, και μας πιέσουν να το πούμε Πρώην Δημοκρατία του Μπακού, Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση