Προς το περιεχόμενο

my second RELIC propaganda strat...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ ωραία έγινε!!! Εχω αρχίσει και τρώω κόλλημα με το συγκεκριμένο στυλ. Ισως όταν (αμα, όταν που δεν...) φτιάξω κανενα κιτάκι να προσπαθήσω και εγώ να το κάνω έτσι αντι να το βαψω. Μαλλον σk@t@ θα το κάνω όμως... :cry: :cry: :( :lol:

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πλάκα πλάκα δεν κάνεις 1 σαν άρθρο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων να εξηγείς κάπως την όλη διαδικασία;

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Εγώ θα έλεγα ότι όλη αυτή η κατηγορία (DIY) θα πρέπει να είναι ένα ξεχωριστό θέμα για να βρίσκουμε πιό εύκολα τις προτεινόμενες λύσεις ( τι λές Yameth?)...deadendmind φίλε μου η δουλειά σου είναι καταπληκτική. Θα σας δώσω και εγώ ένα tip για όσους ασχολούνται...έχω βρεί ένα καταπληκτικό χαρτί για αυτοκόλλητα νερού (όπως κάναμε μικροί με τα συναρμολογούμενα...) για δημιουργία logos και γενικά μικρά γραμματάκια που κάνουν το όλο αποτέλεσμα 100% επαγγελματικό. Δουλεύει με laser printers και το έχω δοκιμάσει με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το παρήγγειλα από Αμέρικα (12 $) σε 2 εβδομάδες ήταν εδώ...

http://www.papilio.com/hps/product.php?productid=16610&cat=267&page=1

και όποιος θέλει του δίνω 1-2 χαρτιά για δοκιμές...σύντομα θα σας δώσω ένα δεύτερο κουφό tip για εντυπωσιακό βάψιμο κιθάρας...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

• Moderator

Ναι ρε παιδιά....λίρα είναι... και η τρύπα περνάει από το μάτι της queen....ανατριχιαστικό.... :lol:

... και της βιδωσα μιση αγγλικη λιρα με την μουρη της Queen.

...

Ωραίο το αποτέλεσμα... :wink:

Εκείνο το αυτοκόλλητο CE στο neck plate, βγάλ'το Α-ΜΕ-ΣΩΣ :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου