Vrass Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Πολύ ωραία έγινε!!! Εχω αρχίσει και τρώω κόλλημα με το συγκεκριμένο στυλ. Ισως όταν (αμα, όταν που δεν...) φτιάξω κανενα κιτάκι να προσπαθήσω και εγώ να το κάνω έτσι αντι να το βαψω. Μαλλον σk@t@ θα το κάνω όμως... :cry: :cry: :( :lol: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 οτι θες παντως, πες μου να σε βοηθησω..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Πλάκα πλάκα δεν κάνεις 1 σαν άρθρο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων να εξηγείς κάπως την όλη διαδικασία; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Εγώ θα έλεγα ότι όλη αυτή η κατηγορία (DIY) θα πρέπει να είναι ένα ξεχωριστό θέμα για να βρίσκουμε πιό εύκολα τις προτεινόμενες λύσεις ( τι λές Yameth?)...deadendmind φίλε μου η δουλειά σου είναι καταπληκτική. Θα σας δώσω και εγώ ένα tip για όσους ασχολούνται...έχω βρεί ένα καταπληκτικό χαρτί για αυτοκόλλητα νερού (όπως κάναμε μικροί με τα συναρμολογούμενα...) για δημιουργία logos και γενικά μικρά γραμματάκια που κάνουν το όλο αποτέλεσμα 100% επαγγελματικό. Δουλεύει με laser printers και το έχω δοκιμάσει με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το παρήγγειλα από Αμέρικα (12 $) σε 2 εβδομάδες ήταν εδώ... http://www.papilio.com/hps/product.php?productid=16610&cat=267&page=1 και όποιος θέλει του δίνω 1-2 χαρτιά για δοκιμές...σύντομα θα σας δώσω ένα δεύτερο κουφό tip για εντυπωσιακό βάψιμο κιθάρας... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 και το τελικο αποτελεσμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Tι είναι αυτό το "κουμπί" στην τελευταία φωτό; one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Νομιζω πως είναι αγγλική λίρα..... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Ναι ρε παιδιά....λίρα είναι... και η τρύπα περνάει από το μάτι της queen....ανατριχιαστικό.... :lol: ... και της βιδωσα μιση αγγλικη λιρα με την μουρη της Queen. ... Ωραίο το αποτέλεσμα... :wink: Εκείνο το αυτοκόλλητο CE στο neck plate, βγάλ'το Α-ΜΕ-ΣΩΣ :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 ίσως και παλιά ελληνική δεκάρα Edit: φτου λάθος "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 ;) eddie style! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση