Προς το περιεχόμενο

my second RELIC propaganda strat...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλά εσύ δεν φαγώθηκες (εντάξει όχι ακριβώς) ότι δεν σου έκατσε καλά η στρατ και ότι το επόμενο προτζεκτ θα ήταν τελε; Πάντως θα ήταν και πιο ενδιαφέρον, σαν ποικιλία. Ξες 2 διαφορετικές κιθάρες κι έτσι.

Edit: Καλά ο μπόζος τώρα είδα ότι πάει σε φίλο, οπότε άκυρο. Αν και θα μπορούσες να του έδινες την στρατ και να έφτιαχνες 1 τελε

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

P1010118-1.jpg

P1010117-1.jpg

P1010116-1.jpg

P1010115.jpg

P1010113-1.jpg

P1010111-1.jpg

P1010110-1.jpg

P1010107-1.jpg

η κιθαρα ηταν μια american vintage RI του 2003, χρωματος arctic white..Την κιτρινισα, την εδεσα πισω απ την βεσπα μου και πηγα μια βολτα (πλακιτσα), της εκανα το κολλαζ, την βερνικωσα ξανα, την εκανα ρελικ και της βιδωσα μιση αγγλικη λιρα με την μουρη της Queen. Σκεφτομαι μηπως της ζωγραφισω κατι αλλα μου φαινεται ηδη μια χαρα...Παντως το αρχικο νιτρο της κιθαρας ηταν απιστευτα λεπτο και ομορφο, σε αντιθεση με αυτο της Jaguar μου που ειναι καπου στα 10 χιλιοστα παχος! :D

Καλά εσύ δεν φαγώθηκες (εντάξει όχι ακριβώς) ότι δεν σου έκατσε καλά η στρατ και ότι το επόμενο προτζεκτ θα ήταν τελε; Πάντως θα ήταν και πιο ενδιαφέρον' date=' σαν ποικιλία. Ξες 2 διαφορετικές κιθάρες κι έτσι.

Edit: Καλά ο μπόζος τώρα είδα ότι πάει σε φίλο, οπότε άκυρο. Αν και θα μπορούσες να του έδινες την στρατ και να έφτιαχνες 1 τελε[/quote']

ηταν δικια του η κιθαρα, μια αμερικανα RI και απλα ηθελα να του την φτιαξω.. Και πες πως του την εδινα, 4 τελε μετα?:D:D:D:D

Σε λιγο θα τις ανεβασω σε καλυτερη ποιοτητα γιατι οι φωτο ειναι τελειως σκατα..

Ετσι, μιση! Το εχω δοκιμασει σε τελε το propaganda pickguard δεν ειναι ομορφο...Αυτο που παιζει ειναι clear plexiglass pickguard και απο κατω προπαγανδα... Βλεπωμεν...

Έπρεπε να βάλεις και ένα σταυρόλεξο πάνω!

Να έχεις κάτι να κάνεις βρε παιδί μου στο στούντιο όταν ο ντράμερ θα γράφει τύμπανα:lol:

εβαλα σκακι..! Ετσι και αλλιως το σκακι το λυνεις πιο αργα απ το σταυρολεξο... Μαλλον λοιπον επρεπε να βαλω αλλο ενα σκακι..Κανα sudoku, κανενα καλο βιβλιο...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου