nickel Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Είχα ακούσει και μια άλλη άποψη' date=' "παίξτο όσο πιο γρήγορα γίνεται,ακόμα και αν δεν μπορείς, και όταν το δοκιμάσεις στην κανονική του ταχύτητα θα σου έρχεται πιο άνετα" :?:[/quote'] Αυτό πιο πολύ σαν ζέσταμα μου ακούγεται. Η προσωπική μου εμπειρία έχει δείξει ότι όποια σημαντική (τεχνική) πρόοδο έκανα έγινε μετά από αργή μελέτη (κ παρατήρηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζω), αλλά δεν είμαι και απόλυτος, δεν είμαι κ δάσκαλος :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Το να προσπαθείς να παίζεις πολύ γρήγορα χωρίς να ξέρεις το pattern κλπ πιο πολύ κακό θα κάνει γιατί στο γρήγορο δεν ακούγονται καθαρά τα λάθη Όπως και να κάνεις ασκήσεις κλπ με distortion.Προσωπικά στην ηλεκτρική τις κάνω πάντα στο καθαρό γιατί αλλιώς μπορεί να μην πατάς καλά τις νότες αλλά να ακούγονται ωραία με τη βαβούρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 μεταλικα(master of puppets) Είχα ακούσει και μια άλλη άποψη' date=' "παίξτο όσο πιο γρήγορα γίνεται,ακόμα και αν δεν μπορείς, και όταν το δοκιμάσεις στην κανονική του ταχύτητα θα σου έρχεται πιο άνετα" :?:[/quote'] αυτο ειναι εν μερη αληθες... αν σε ενα παττερν εχεις φτασει σε ενα επιπεδο απο αργα εως καποιο τεμπο κ βλεπεις οτι δυσκολευεσαι να ανεβεις σε ταχυτητα και αφου το κατεχεις δοκιμασε να ανεβασεις το τεμπο απο αντι για 5bmp στα 20-25 παιχτο οσο πιο συγκεντρωμενα μπορεις για μερικες φορες κ ας μην βγει τελειο μετα αν ριξεις το μετρονομο σου στα +5bpm απο εκει που ειχες κολλησει πριν την αυξηση θα ειναι πιο ανετο στα χερια σου ΑΛΛΑ πρεπει πρωτα να εχεις μαθει τι παιζεις ΑΡΓΑ!!! -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 μεταλικα(master of puppets) Αυτό δεν είναι τίποτα' date=' κοίτα Trivium children Of Bodom, MachineHead(imperium) να σου βγουν τα μάτια έξω. :lol: Σοβαρά τώρα,το Master Of Puppets είναι πολύ καλό για άσκηση.Αν το βγάλεις και το παίξεις πολλές φορές θα δεις ότι το δεξί σου χέρι δεν κουράζεται καθόλου και ούτε σφίγγεσαι ούτε τίποτα.Το χω βγάλει αρκετό καιρό και το παίζω πολλές φορές πιο γρήγορα για να βελτιώσω ταχύτητα. [/quote'] Το παιζεις με alternative picking ή μονο downstroke? Γιατι με αλτερνατιβ ειναι ψιλογελοιο... ολη η φαση ειναι στο μονο downstroke.. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nicktgr15 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 αν σε ενα παττερν εχεις φτασει σε ενα επιπεδο απο αργα εως καποιο τεμπο κ βλεπεις οτι δυσκολευεσαι να ανεβεις σε ταχυτητα και αφου το κατεχεις δοκιμασε να ανεβασεις το τεμπο απο αντι για 5bmp στα 20-25 Αλλωστε το λέει και ο petrucci στο rock discipline. Οποτε, δεν μπορει παρα να ειναι ....σωστο. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Nα ξέρεις ότι όσο πιο αργά, τόσο πιο δύσκολα.. :wink: Θέλει υπομονή το πράγμα,το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις συμβουλές όλων των παραπάνω.Δεν είμαι κιθαρίστας,αλλά κάποιες αλήθειες είναι καθολικές :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 αν σε ενα παττερν εχεις φτασει σε ενα επιπεδο απο αργα εως καποιο τεμπο κ βλεπεις οτι δυσκολευεσαι να ανεβεις σε ταχυτητα και αφου το κατεχεις δοκιμασε να ανεβασεις το τεμπο απο αντι για 5bmp στα 20-25 Αλλωστε το λέει και ο petrucci στο rock discipline. Οποτε' date=' δεν μπορει παρα να ειναι ....σωστο. :D[/quote'] Από εκεί το ξέρω και εγώ. Το δοκίμασα και εγώ χθες και είναι μια χαρά,αλλά μόνο στην περίπτωση που ξέρεις το πάττερν σαν την παλάμη σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nicktgr15 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 Αληθεια SamTheRipper, στις χρωματικές που παίζει ο petrucci στην αρχη, μεχρι που φτάνεις; Ο petrucci πάει μεχρι 200bpm απ ότι θυμάμαι. Το δικο μου παιξιμο παντως αρχίζει να "χανει" μετα το 150-160 και νομιζω πως το προβλημα απο κει κ περα ειναι το αριστερο και οχι το δεξί χερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 βασικα παιζω ενα χρονο και με down stroke μου βγαινει πιο ευκολα. 8O και το ποδι που θα μου παει απλα ειναι οτι με μπερδευει...ασε που πιανεται μετα απο λιγο. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 βασικα παιζω ενα χρονο και με down stroke μου βγαινει πιο ευκολα. 8O και το ποδι που θα μου παει απλα ειναι οτι με μπερδευει...ασε που πιανεται μετα απο λιγο. :lol: Same here! :D Αυτον τον μηνα εκλεισα ενα χρονο παιξιματος! Θα το συνηθισεις το ποδι καποια στιγμη και θα σου βγαινει και μονο του.... Προσπαθω να βγαλω το whiplash με downstroke τωρα αλλα δεν μου βγαινει ρε γαμωτο.... :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση