deadendmind Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 Καλησπερα, Τωρα τελευταια, ψαχνω να βρω μια resonator, μιας και εχω κολλησει με delta blues και slide.. Mιας και την θελω για slide και ανοιχτα κουρδισματα, εχω καταληξει πως θελω μια three-cone brass resonator με μαγνητη για ηλεκτρικο παιξιμο. Το πρόβλημα ειναι... τι εταιρεια??? Oι National που ειναι μια standard λυση αλλα ειναι απλησιαστες, ειδικα τα μοντελα που με ενδιαφερουν. Προσπαθησα να επικοινωνησω με την εταιρια Amistar της Τσεχιας αλλα φαινεται να με αγνοουν... Εχετε ακουσει για καποια αξιοπιστη εταιρια( η ακομα καλυτερα αν εχετε παιξει με καποια συγκεκριμενη κιθαρα).. Το budget ειναι κοντα στα 1000 e... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 Αγαπητέ συνάδελφε εδώ και ένα μήνα αγόρασα από τη Γερμανία http://www.taranaki-guitars.de/cnt/asp/default.asp (και μάλιστα ο τύπος μου την έστειλε χωρίς να την έχω πληρώσει και λέγοντάς μου ότι εάν δεν μου άρεσε να του τη γυρίσω πίσω!!!)-σου αντιγράφω το mail του όταν τον ρώτησα πως ξέρει ότι δεν θα του φάω τα λεφτά "Give something good and you will get something in return. This policy works very well for me. And a personal contact helps too."...μια Eastwood Delta-6. Made in China με πολύ καλό φινίρισμα, 3 κιθάρες σε μία ακουστική, ηλεκτακουστική με ένα piezo και ηλεκτρική με ένα P90...400 ευρώ. Δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 Καλα ενταξει το εξαντλησε το "gentle-thing" policy και αυτός.... Χαρας το κουράγιο του.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 και γω ψαχνομαι για resonator αυτην την εποχη. (three cone & μεταλλικο σωμα σωστος :wink: ). με €1000 ψαχνε στα ebay και περιμενε θα βρεις σιγουρα ευκαιρια. κοιτα και στα μαγαζια με μεταχειρισμενα στην αθηνα κατι παιζει κατα καιρους.. (€1000 = $1300 εισαι στα ορια για να βρεις καμμια national φτηνη). εχει ενας πρωην συγκατοικος μου μια και ειναι..... αααχ... :roll: :twisted: YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 Θα παω Παρισι τον October που ερχεται και μαζευω λεφτα μπας και βρω εκει τιποτα, εχει πολλους με folk ινστρουμεντς... Εμενα ο ερωτας μου ειναι αυτη: Aκομα περιμένω απαντηση για τιμη...Kαταραμενες tri-cones... To Hawaian engraving μου φαινεται kitsch...Αντιθετα αυτο το θεμα, η ακομα τα chrysanthemum, lily of the valley και μερικα ακομα θεματα τα σπανε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 Ισως η πιο όμορφη resonator που έχω δει. Τιμή δεν ξέρουμε, ε? Οχι ότι θα την έπαιρνα βέβαια... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 Για amistar πέρνα απο του Κουρμπή που τις φέρνει, είναι εξαιρετική επιλογή. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 ωραια, οταν κατεβω αθηνα, αν δεν μου χουν απαντησει οι Τσεχοι, θα παω να δω τι μπορει να γινει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Θες από δευτέρα να πάω για σένα; Ούτως ή άλλως θα κατέβω για κάτι δουλειές, οπότε δε θα είναι κόπος. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 thank γιου μπουκα...Αν μπορεις πηγαινε γιατι εγω θα μαι αθηνα στα τελη σεπτεμβρη... Ρωτα τον για μια 3cone με χαρακτηκα πανω και εναν μονο μαγνητη ποσο παει περιπου... Το μοντελο λεγεται Aged Electric three cone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση