Vrass Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2007 Καλά εννοείται ότι θα δοκιμάσει πρώτα. Για να δεις τους randall, mixlad41, πήγεινε στον Διαμαντόπουλο που είναι και ο αντιπρόσωπός τους. Εκεί λογικά θα δεις και Peavey (φέρνει αρκετά κομμάτια), ενώ για Engl πας στο Λογοθέτη. Για το στυλ που παίζεις, (Haunted,Arch Enemy,Carcass κτλ) πιστεύω ο Randall και ο Engl θα σου αρέσουν περισσότερο. Ειδικά η Randall είναι εταιρία που "ειδικεύεται" σε ενισχυτές προσανατολισμένους στο metal. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Αφού θές metalies και hard rock μία είναι η λύση! Κάποιο από τα πετάλια της σειράς g της zoom (g2 g7 g9). ΠΟΛΥ καλές βρωμιές' date=' ανεκτότατα εως καλά καθαρούλια, ΑΘΟΡΥΒΑ (δεν κάνουν καθόλου βόμβο, είναι τελείως ψηφιακά) και είναι και audio interface αν γράφεις στον υπολογιστή. Εγώ έχω το g2 1.u κ είμαι πανευτυχής και απόλυτα ικανοποιημένος.[/quote'] Eχει Zoom και δεν τον ικανοποιεί και του προτείνεις να πάρει Zoom? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση