chriskar Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 ..το τελευταιο σταδιο... http://www.miniature-guitar-outlet.com/ ΑΥΤΕΣ ειναι τιμες!!!! 8) ..εγω παντως παρηγγειλα... :lol: μολις ηρθαν οι δικιες μου!μολις 7 μερες μετα την παραγγελια!! πηρα 4 μπρελοκ, συνολο 16 δολαρια.. καλα ειναι για το κοστος τους, αν και δεν εχουν πολυ λεπτομερια σε αυτο το μεγεθος.. Squier Tele CV 50's Ibanez SAS36FM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Μιας και διόρθωσα το θέμα με τις φωτογραφίες με το κινητό μου, δέστε και το μπασάκι σε φωτογραφία :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aplomenos_traxanas Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 λοιπον εγω συνολικα εχω 1 ηλεκτρικη με το εξωφυλλο του master of puppets και διαφανο (!!) pickguard strat style, μια λευκη strat (αχχ σαν αυτη που θελω να παρω) και μια κλασσικη η οποια εχει και hardcase και σταντ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Εγω ειχα απο δωρο μια στρατ μινιατουρα ιδια με την πλας ντιλουξ μου, αλλα δεν ηταν μπολτ ον, εσπασε το μανικι και δεν ξαναβιδωνεται :P Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση