zirico3 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 ξέρετε να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα dj για το pc?το καλλίτερο freeware ,(αν υπάρχει) και το καλητερο software! Επίσης αν ξέρετε πως με κάποιο από αυτά τα προγράμματα μπορώ να χρησιμοποιήσω τις δυο κάρτες ηχου που έχω (μια onboard και μια κονωνική pci) χρησιμοποιώντας την ονβοαρδ για να ακούσω το επόμενο κομμάτι!ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 Είδα πρόσφατα το TRAKTOR DJ STUDIO της Native Instruments και ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα. Δεν είμαι του χώρου όμως :) Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zirico3 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 Πραγματικά φαίνεται εντυπωσιακός,από τα details που διάβασa όμως δεν μπόρεσα να καταλάβω αν μπορεί να χρησιμοποιήσει και τις δυο κάρτες ήχου που έχω!ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το demo και να το ψάξεις, αν δεν σε βοηθήσει κάποιος άλλος (κάποιος θα βρεθεί όμως). Εν τω μεταξύ, έχεις ενεργοποιήσει και τις 2 κάρτες με επιτυχία (χωρίς conflicts); Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zirico3 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 Για να πω την αλήθεια δεν το έχω κάνει ακόμα!σκέφτηκα πως θα ήταν καλλίτερο να βάλω πρώτα το πρόγραμμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από την ενεργοποίηση και των 2 καρτών και να ελέγξεις ότι παίζουν καλά μαζί. Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 Το συγκεκριμμένο πρόγραμμα της Native Instruments είναι από τα κορυφαία του είδους και γι αυτό και η σχετική τιμή. Υπάρχει επιλογή για να κάνεις pfl (pre fader listen) στο επόμενο κομμάτι φυσικά μέσα από δεύτερη κάρτα. Υπάρχουν πολλά προγράμματα (freeware και shareware) για όλες τις ανάγκες. Κάποια για live Dj και άλλα για radio dj. Ανάλογα με τις προτεραιότητες σου (πχ. λειτουργίες playlist, pitch-riding, κλπ) διάλεξε. Τα περισσότερα βρίσκονται εδώ: http://www.hitsquad.com/smm/cat/DJ_MIXING/ Καλό ψάξιμο! :wink: Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
triton Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 ena kalo free programmataki gia mixi dj to opoio mpwreis na swseis kai ayta poy tha grapseis einai to kramixer tis kramware. tha to vreis sto e-view.gr kalo mixarisma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zirico3 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2005 Thanks σε ολους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimosthe Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2005 Πριν κατεβάσετε το Kramixer θα πρέπει να γνωρίζετε ότι περιέχει adware ή και trojan, όπως αναφέρεται εδώ http://www.download.com/KraMixer-DJ-Software/3000-2139_4-10144851.html?tag=lst-0-1 Γενικά, τα δωρεάν προγράμμα θέλουν προσοχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση