cos_dr Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2007 Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω την δύναμη της Μοναδικής μου Λάμψης , για να ξεπερασω το γεγονός οτι είμαι αδαής χρήστης υπολογιστή, και μου ήρθε το όραμα, Έτσι κατάφερα να εγκαταστήσω τους τελευταίους drivers , και μετά να πάω απο την διαχείρηση συσκευών, οπου το έβλεπε ως Keystation midi αλλά και ως keystation usb και να κάνω manual εγκατάσταση των αρχείων .inf από το folder της m-audio που εγκαταστάθηκε. Απλά δεν μπορούσε ο wizard να το κάνει μόνος του , και μάλλον είναι πρόβλημα στο σύστημα, γιατι σε άλλο laptop ενός φίλου άλλης μάρκας το είδε αυτόματα απο τους drivers που έχουν τα windows , όπως και στο desktop μου, δεν χρειάζονταν κάν drivers, και αν τους ρίξεις απλά, δεν δουλευει Τώρα δουλευει κανονικά χωρίς εξτρά τροφοδοτικό. Εχασα πόσες ώρες έτσι. Αλλα το δάμασα. Το αναφέρω μήπως έχουν πρόβλημα και άλλοι φίλοι. Το κακό είναι οτι μου έμειναν άλλες 8 spawn λαμψης, και ο γέροντας μου είπε να τις χρησιμοποιώ μονο για ανάγκη για το κοινό καλό, και όχι για προσωπικό όφελος, αλλα δεν πειράζει, μια φορά το έκανα για εμένα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2007 Επίσης με τους asio μπορώ και παίζω χαλαρά, γιατι με τους wdm είχε απίστευτη καθυστέρηση και κλίπαρισμα Δεν τολμώ βεβαια να κάνω σοβαρό project με την realtek γιατι θα βγεί να με βαρέσει. Για παίξιμο, κάτι γίνεται Ευχαριστώ για την βοήθεια όλους Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2007 Βρε Κωστή, αφού η Λάμψη σου τα υπερνικά όλα! Υπήρχε περίπτωση να αντισταθεί ένα ρημαδο-keyboard; :) Ας το πούμε άλλη μια φορά, αυτός είναι ο άνθρωπος με τη Μοναδική Λάμψη... 8) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση