Προς το περιεχόμενο

Fender Classic Player

haryy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΜΗ βάλεις pearl pickguard σε αυτό το vintage κουκλί!!!!

ΒΑΛΕ,ΒΑΛΕ!! :lol:

Μεγαλυτερη αηδια απο το single ply pickguard δεν υπαρχει (ασε που παντα στραβωνει !!! :twisted: )

Και ενα tortoise shell ή mint green θα πηγαιναν πολυ...ετσι να σπασει η sunburstιλλα.... :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 108
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μεγαλυτερη αηδια απο το single ply pickguard δεν υπαρχει (ασε που παντα στραβωνει !!! )

Υπερβαλεις λιγο νομιζω...

Δεν ξερω γιατι αλλα γουσταρω πολυ το στραβωμενο pickguard!!! Μηπως ειμαι σαπιος τελικα? :lol:

Υ.Γ Αυτο βεβαια δεν αναιρει το προηγουμενο ποστ μου, περλα και τα μυαλα στα καγκελα!

΄Ετσι λέτε; Για να μην χαλάσει το "κατά εικόνα και ομοίωση" του 50; Ή γιατί αντιπαθείτε το pearl γενικότερα; Για εξηγείστε.

Oχι περλαααααααααααααααααα.................μου θυμιζει απαισια αισθητικη country, ή λευκους ραπερ με τονους χρυσαφικα επανω τους.... :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

2 things are infinite:the universe&human stupidity

To μπλοκ είναι από πρεσσαρισμένο ατσάλι.

Είσαι σίγουρος? Δοκίμασες να δεις αν κολλάει μαγνητάκι πάνω του...

Έπειτα από κατηγορίες που δέχτηκε η Fender, ότι έλεγε ψέμματα διαφήμιζοντας τις συγκεκριμένες κιθάρες ότι έχουν steel block, πλέον το αφαίρεσε από τα specs της στο επίσημο site της και πλέον γράφει:

Bridge: Vintage Style 2-Point Synchronized Tremolo with Stamped Steel Saddles

:roll: :roll:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Αηδία, ε; Kαι μένα μου φαίνεται φτήνια, αλλά δυστυχώς έτσι ήταν και τότε... Mε τυραννάτε. Ο SF δεν υπερβάλλει, σήμερα μάλιστα μου ήρθε τυχαία ένα φλας κι έκανα ένα βήμα πιο μπροστά στο να καταλάβω το ύφος του. Όταν γράφει μια λέξη, πχ. "ΑΗΔΙΑ" με κεφαλαία, είναι σαν να σου χαμογελάει όταν στο λέει. Δηλαδή δεν εννοεί ΑΗΔΙΑ

31256540_2fecf84a97-748847.jpg

αλλά... αηδία!

GreenStrat.jpg

Ελαβντου η κιθάρα είναι για σετάπ τώρα και δεν ξέρω τι κάνει το μπλοκ. Τον λατρεύω τον Βέλγο μαγαζάτορα... όπως σας έχω πει είναι μικρό μαγαζάκι και κάνει τιμές καλύτερες από το Θωμά, κι όχι μόνο αυτό αλλά καλλιεργεί μια απίστευτη ατμόσφαιρα που σε κερδίζει αμέσως.

Πχ: μου δίνει δωρεάν καινούργιες χορδές για τη strat, τις βάζω, μου την παίρνει για σετάπ, θα βάλει άλλες hybrid slinky που μου αρέσουν περισσότερο πάνω της, θα μου την ξανακάνει σετάπ σε δυο βδομάδες ("όταν θα έχει κάτσει το όργανο"), θα μου ξανααλλάξει χορδές, κι όλα αυτά δωρεάν. Μου δίνει και πετάλια (καινούργια!) να τα δοκιμάσω στον χώρο μου γιατί "εκεί θα δω αν θα μου αρέσουν", με επιστροφή μετά από... μέρες, και το φοβερό: μου πρότεινε, μετά από παίξιμο με την 60s strat, να δώσω πίσω την 50s που ΗΔΗ είχα αγοράσει και να πάρω την 60s σαν να μην τρέχει τίποτα... κι αν αργούσε κανά δίμηνο να έρθει η 60s όπως πίστευε, θα την έπαιρνε ΠΑΛΙ πίσω αν ήθελα. Και είχε πάρει πίσω και τον Hot Rod Deluxe που δεν μου άρεσε.

Την επόμενη φορά που θα τον δω θα του πω ότι αν και τα άλλα μαγαζιά ήταν σαν κι αυτόν, όλοι οι Θωμάδες του κόσμου θα έπεφταν έξω...

ΥΓ. Αρχίζει να κυκλοφορεί πολύ η άποψη "sonic blue της 60s με το απαράμιλλο μπράτσο της 50s", λογικά θα την ακούσετε κι εσείς.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Πολύ καλή περίπτωση αυτό το μαγαζί που λες.

Μόλις τη λάβεις, κάνε το test με το μαγνητάκι στο tremolo block ;)

θα μου την ξανακάνει σετάπ σε δυο βδομάδες ("όταν θα έχει κάτσει το όργανο")

Αυτό ποτέ μου δε το κατάλαβα...Τι θα πει "κάθεται/στρώνει" κλπ το όργανο...?

Ευχαριστώ Αποστόλη!!! ;)

ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :D:D:D:D

Ανταποδίδω εδώ:

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=139455#139455

ευχαριστώ! :wink:

Να το δείξεις το κορίτσι, να το δείξεις! Απ' ό,τι κατάλαβα, το μισό νόιζ έχει πάρει CP, οπότε δεν θα τη ματιάσουμε! :lol: :lol: :lol: Μεγειές!

ΥΓ: οφείλω ένα μεγάαααααααααλο ευχαριστώ στο Superfunk, που την περίοδο που έψαχνα για κιθάρα, με.... μπρίζωσε καταλλήλως!!! :wink:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου