Vrass Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 Εεεεεεεεε ρε ζημιά που πάθαμε βραδιάτικα... Με γειες παιδιά, καλόπαιχτες. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 σλουρπ' date='σλουρπ,μουμπλε,μουμπλε,σλουρπ,κλαψ :cry:[/quote'] Δε θα μπορούσα να είχα εκφραστεί καλύτερα :D ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! More gas for my G.A.S. 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2007 Μιλάμε για άγρια GASίτιδα που πλήττει το φόρουμ! Έτσι, για να γίνουμε πολλές! (λένε οι Classic Player strats...) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Εδώ θέλω να επισημάνω, σχετικά με κάποια "προβληματάκια" που είχε η Classic Player του Eλαβντου, ότι η δικιά μου είχε ελαττωματικό volume pot. Έγινε κι ένα μικρό σήριαλ... Μου το αλλάζουνε, χαλάει αμέσως, τους την πάω πίσω ψιλοαγανακτισμένος, μου το ξανααλλάζουν, και συντετριμμένος ο Βέλγος μαγαζάτορας (για τα προηγούμενα επεισόδια διαβάστε πιο πάνω) μου δίνει και δώρο ένα απίστευτο καλώδιο Κlotz Titanium με Neutrik χρυσά βύσματα, αξίας σχεδόν 60 ευρώ... κι όλα αυτά για την ψυχική οδύνη. Και μετά ακολουθεί και η εξής απίστευτη συζήτηση: Eγώ: Aυτό το custom wiring με το tone στον bridge μαγνήτη με βολεύει πολύ. Το έχει και η Εric Johnson strat. Aυτός: Nαι, έχεις δίκιο. Αλλά είναι πολύ ακριβή. Έχω δυο και δεν τις παίρνει κανείς. Και σήμερα μου ήρθε και μια κανονική Custom Shop 50s. Aλλά εσύ πήρες καλύτερη. :!: :!: Τεσπα Ελαβντου, μπορεί απ'τις πολλές τεκίλες να τους ξεφεύγει κάτι αλλά είναι εντελώς ασήμαντο. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Εδώ θέλω να επισημάνω' date=' σχετικά με κάποια "προβληματάκια" που είχε η Classic Player του Eλαβντου, ότι η δικιά μου είχε ελαττωματικό volume pot. Έγινε κι ένα μικρό σήριαλ... Μου το αλλάζουνε, χαλάει αμέσως, τους την πάω πίσω ψιλοαγανακτισμένος, μου το ξανααλλάζουν, και συντετριμμένος ο Βέλγος μαγαζάτορας (για τα προηγούμενα επεισόδια διαβάστε πιο πάνω) μου δίνει και δώρο ένα απίστευτο καλώδιο Κlotz Titanium με Neutrik χρυσά βύσματα, αξίας σχεδόν 60 ευρώ... κι όλα αυτά για την ψυχική οδύνη. Και μετά ακολουθεί και η εξής απίστευτη συζήτηση: Eγώ: Aυτό το custom wiring με το tone στον bridge μαγνήτη με βολεύει πολύ. Το έχει και η Εric Johnson strat. Aυτός: Nαι, έχεις δίκιο. Αλλά είναι πολύ ακριβή. Έχω δυο και δεν τις παίρνει κανείς. Και σήμερα μου ήρθε και μια κανονική Custom Shop 50s. Aλλά εσύ πήρες καλύτερη. :!: :!: Τεσπα Ελαβντου, μπορεί απ'τις πολλές τεκίλες να τους ξεφεύγει κάτι αλλά είναι εντελώς ασήμαντο.[/quote'] Σωστός ο Βέλγος ;) Πού μπορούμε να βρούμε το wiring της 50's για να το δοκιμάσω στη δική μου? Η Fender δε το έχει στο site της ... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Ο Fenderiarhs είχε γράψει ότι η μετατροπή είναι εύκολη. Και τα άλλα παιδιά ίσως ξέρουν. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Μου το αλλάζουνε, χαλάει αμέσως, τους την πάω πίσω ψιλοαγανακτισμένος, αμ,για αυτο δεν φταιει η Fender αλλα η CTS που τα ποντεσιομετρα της απο οτι φαινεται εχουν προβλημα....(τα ιδια φορανε ολες οι Fender απο μεξικανες του κιλου μεχρι CS)...... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Μου το αλλάζουνε' date=' χαλάει αμέσως, τους την πάω πίσω ψιλοαγανακτισμένος,[/quote'] αμ,για αυτο δεν φταιει η Fender αλλα η CTS που τα ποντεσιομετρα της απο οτι φαινεται εχουν προβλημα....(τα ιδια φορανε ολες οι Fender απο μεξικανες του κιλου μεχρι CS)...... Ναι μωρέ Νίκο, προφανώς και είναι πρόβλημα του προμηθευτή (CTS) αλλά και αυτοί στη fender ... θα μπορούσαν να τα ελέγξουν πριν (ή αφού) τα τοποθετήσουν. Αν αγοράσεις Mercedes και σου καεί ο "εγκέφαλος" ( :lol:) την πρώτη βδομάδα θα είσαι έτοιμος να ακούσεις από την αντιπροσωπεία τη δικαιολογία "Φταίει η Bosch" ? Ακόμη κι αν φταίει... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Για να προλάβω τη γκρίνια.... :lol: :lol: Ναι, παραμένουν οι αγαπημένες μου κιθάρες οι fender κι ας ετοιμάζομαι για τη "λαδιά" :lol: . Αλλά σε fender έχω δει πολλές φορές κάποιες προχειροδουλειές που αν τις έκανε εταιρεία χωρίς τόσο βαρύ όνομα μπορεί και να είχε φουντάρει. :wink: Απλά τους αγαπάμε και τους σχωρνάμε. :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Πού μπορούμε να βρούμε το wiring της 50's για να το δοκιμάσω στη δική μου? Η Fender δε το έχει στο site της ... Λοιπον μη γελασει κανεις με το wiring diagramm μου τον εφαγα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......Τα μεσα που διαθετω ειναι πενιχρα (στο paint το εφτιαξα ελπιζω να καταλαβαινετε.........) Η ιδιαιτεροτητα της CP50 ειναι στη θεση 4 το neck+bridge αντι του κλασσικου neck+middle. Eπιπλεον η CP50 ερχεται με το super switch.......κατα συνεπεια το wiring θα εχει ως εξης: Σημειωση: επειδη στη δικια μου εχω αλλαξει το wiring δεν θυμαμαι πως ηταν wired τα ποτενσιομετρα του τονου στην αυθεντικη. Ακολουθησα λοιπον σε αυτο οτι λενε τα specs της fender για την CP50 ενα TONE για τον NECK και ενα TONE για τον MIDDLE. Αν δεν ειναι ετσι μια αλλαγη ειναι ευκολη αρκει να μου θυμισετε πως ηταν...... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση