cos_dr Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2007 http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.130.htm Αν θέλετε να κρατήσετε τα xp σας αλλά σας αρέσει το layout των vista , θα έλεγα να το κάνετε Εγώ το έκανα και πράγματι εφτασα πολύ κοντά στα vista εμφανισιακά και ηχητικά, Είναι πιο cool ! Ιδιαίτερα το ψευδοαέρο εφφε στις καρτέλες ακόμα και αν δουλευετε μουσικά προγράμματα θα σας εντυπωσιάσει, Ρυθμίστε το!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2007 Μπα άστο καλύτερα, θα γονατίσει τον πέντιουμ 3 μου. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2007 Αν τον δεις σαν banana woman μπορεί και να σου αρέσει. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2007 Εγώ τρέχω vista και τα απεχθάνομαι σε ένα notebook.Αν υπάρχει κάτι να τα κάνει να μοιάζουν με ΧΡ το χειροκροτώ απο τώρα... :( Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2007 Αν ψάξεις μπορεί να υπάρχει και αυτό, και αν δεν υπάρχει θα το κάνουν σίγουρα. Παντως δεν είναι και τόσο βαρύ και ρυθμίζoνται τα εφφε για πιο light Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giwrgos Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Και μένα μαρέσουν τα θέματα των vista, το θέμα ειναι αν αρέσουν και στο cpu μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 επισης υπαρχει και το vista transformation pack που ειναι το καλυτερο ολων γιατι "μετατρεπει" τα windows xp σε windows vista!!δλδ οχι μονο επιφανειακα θεματα κτλ αλλα ειναι ενα προγραμμα πληρους μεταμορφωσης χωρις να εχει ιδιαιτερες επιπτωσεις κυριως στη RAM του υπολογιστη!!δοκιμαστε το!!ενα ακομη καλο trans pack ειναι το Vista inspirat!!Try!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Επίσης, μία άλλη καλή λύση είναι τα ίδια τα Vista, τα οποία κάνουν τα Windows να δείχνουν σαν vista, καλύτερα απ' ότιδήποτε άλλο. :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Επίσης' date=' μία άλλη καλή λύση είναι τα ίδια τα Vista, τα οποία κάνουν τα Windows να δείχνουν σαν vista, καλύτερα απ' ότιδήποτε άλλο. :) :)[/quote']Κι έλεγα, πότε θα βρεθεί ένας χριστιανός να το προτείνει; :lol: :wink: Αφού όλοι γουστάρουν τόσο τα Vista, γιατί δεν τα βάζουν να τελειώνουν once and for all; 8) Υ.Γ. Εγώ τα δουλεύω εδώ και λίγο καιρό στο νέο μου laptop αλλά δεν είμαι τόσο εντυπωσιασμένος... Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2007 Υ.Γ. Εγώ τα δουλεύω εδώ και λίγο καιρό στο νέο μου laptop αλλά δεν είμαι τόσο εντυπωσιασμένος... Μπααα....Εγώ τα χρησιμοποιώ στο laptop της μανας μου και μου φαινεται πολύ καλά....Και δεν μιλάω για το gui...Πολλά features του ειναι πολύ χρησιμα...και μου φαινεται αρκετα ασφαλεστερα απο τα προγενεστερα.... Τωρα σχετική με μουσική τεχνολογία δεν ξέρω κατα πόσο ειναι σταθερο ενα συστημα μα Vista.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση