pericles Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2013 Πάντως ο Περικλής καλά τα είπε προχθές. Εγω παντως εχω να μπω μεσα πανω απο 10 μερες .Εκτος και υπαρχει αλλος !! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2013 Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε ότι η επικείμενη ανάληψη της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων θα ωφελήσει την χώρα. Ακούω γνώμες. Να τους πάρουμε ή όχι? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2013 Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε ότι η επικείμενη ανάληψη της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων θα ωφελήσει την χώρα. Ακούω γνώμες. Να τους πάρουμε ή όχι? Θα μας βγει ο κούκος αϊδόνι. Να δεις που θα μας καταστρέψει οικονομικά μετά από λίγα χρόνια η ανάληψη. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2013 Εγω παντως εχω να μπω μεσα πανω απο 10 μερες .Εκτος και υπαρχει αλλος !! ;D Όχι εσύ μαέστρο. Ο άλλος, της Ασπασίας. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2013 Όχι εσύ μαέστρο. Ο άλλος, της Ασπασίας. Πήρε το τέθριππο ο Περίκλας ,έβαλε και την Άσπα δίπλα και ανηφόρησαν το λόφο. Ο Τζιμ εκείνο το βράδυ είχε τρελό κέφι ,ο δε Ρέι καβάλησε τα κίμπορντς και τραγούδαγαν ως το πρωί για το πατέρα στρατηγό του Τζιμ που τάκανε σαλάτα . Ήταν μια υπέροχη βραδιά ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Έγινε η συναυλία; ; ; ; Γμτ την έχασα... Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση