nathanlyk Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Ξέρετε πως γίνεται η φάση με το paypal και την πώληση cds; To χει κάνει κανείς σας; Μπορώ να φτιάχνω μόνος μου τη θήκη το εξώφυλο και τα λοιπά και να το πουλάω μέσω της paypal; Βασικά...ξέρετε αν η paypal αναλαμβάνει τη μεταφορά του προιόντος; Αμά κάποιος από την Αμερική για παράδειγμα, θέλει να αγοράσει το cd μου, η paypal θα στείλει το cd μου σε αυτόν, αφού εγώ πιο πριν θα έχω στείλει κάμποσα cd στην paypal....????(!!) :!: www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Το paypal "μεταφέρει" μόνο λεφτά. Είναι τρόπος πληρωμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Για την ακρίβεια κάνει τον μεσάζοντα μεταξύ πωλητή-αγοραστή, για να διασφαλιστεί η φερεγγυότητα και η ορθή πρακτική της online αγοράς. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Για την ακρίβεια κάνει τον μεσάζοντα μεταξύ πωλητή-αγοραστή' date=' για να διασφαλιστεί η [b']φερεγγυότητα[/b] και η ορθή πρακτική της online αγοράς. Από ότι αποδείχθηκε σε δική μου υπόθεση, δεν είδα κάποια φερεγγυότητα … :roll: http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=41011 ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Δεν βλέπω σε τι φταίει το PayPal.....για τον περιορισμό των 45 ημερών λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Όταν γράφτηκες στην paypal τους όρους τους διάβασες; Το όριο των 45 ημερών είναι από τα πρώτα που αναφέρουν. Σιγά δλδ να μην είναι σε υποτυπώδη ομηρία ο αγοραστής ή ο πωλητής, αναλόγως των ορέξεων του καθενός. Στην περίπτωσή σου έπρεπε να τους απειλήσεις αμέσως ότι θα τους αναφέρεις, αν δεν γινόταν τπτ (γιορτές-ξεγιορτές) να τους ανέφερες και μετά αν δεν υπήρχε περίπτωση απάτης θα τα βρίσκατε. ¶λλη φορά διαβάζουμε τους όρους. Είναι κάτι σαν διαδυκτιακό συμβόλαιο Οπότε Ιχνηλάτη, λάθος σου "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Ξέρετε πως γίνεται η φάση με το paypal και την πώληση cds; To χει κάνει κανείς σας; Μπορώ να φτιάχνω μόνος μου τη θήκη το εξώφυλο και τα λοιπά και να το πουλάω μέσω της paypal; Βασικά...ξέρετε αν η paypal αναλαμβάνει τη μεταφορά του προιόντος; Αμά κάποιος από την Αμερική για παράδειγμα' date=' θέλει να αγοράσει το cd μου, η paypal θα στείλει το cd μου σε αυτόν, αφού εγώ πιο πριν θα έχω στείλει κάμποσα cd στην paypal....????(!!) :!:[/quote']H cdbaby διανεμει και φυσικα cds.Η πληρωμη γινεται μεσο paypal Το θεμα ειναι οτι εχει ενα βουνο απο δισκους να μοιρασει. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 To λινκ που σας έλεγα είναι το www.tunecore.com . Κοιτάξτε πάλι τα ποστ μου πριν για να δείτε τι κάνει' date=' αλλά και το site είναι αρκετά σαφές. Πολύ καλή λύση και με ευνοϊκά σχόλια από μεγάλους καλλιτέχνες και συντελεστές.[/quote']Και ειναι δωρεαν απο οτι ειδα και δεν κραταει καθολου ποσοστα απο τις πωλησεις 8O .Δεν το ηξερα τοσο καιρο :( Ανακαλυψα και κατι αλλο http://magnatune.com/genres/newage/ αφου παιζει την μουσικη σου στο ραδιο αυτος που την ακουει και του αρεσει μπορει να την αγορασει.Οποιος το ψαξει σε βαθος ας μας πει περισσοτερα. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Όταν γράφτηκες στην paypal τους όρους τους διάβασες; Το όριο των 45 ημερών είναι από τα πρώτα που αναφέρουν. Σιγά δλδ να μην είναι σε υποτυπώδη ομηρία ο αγοραστής ή ο πωλητής' date=' αναλόγως των ορέξεων του καθενός. Στην περίπτωσή σου έπρεπε να τους απειλήσεις αμέσως ότι θα τους αναφέρεις, αν δεν γινόταν τπτ (γιορτές-ξεγιορτές) να τους ανέφερες και μετά αν δεν υπήρχε περίπτωση απάτης θα τα βρίσκατε. ¶λλη φορά διαβάζουμε τους όρους. Είναι κάτι σαν διαδυκτιακό συμβόλαιο Οπότε Ιχνηλάτη, λάθος σου[/quote'] Πρώτον δεν κάθομαι να διαβάσω κατεβατά με νομικουλίστικα τερτίπια. :x Δεύτερον για να διαβάσω και να ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ένα νομικό κείμενο στην αγγλική γλώσσα, χρειάζομαι βοήθεια, πράγμα δύσκολο. :roll: Τρίτον γαιτί το όριο να είναι μόνον 45 ημέρες :evil: Θέλω να αγοράσω έν κινέζικο όργανο αξίας 800 € το οποίο πρέπει να το πληρώσω με την παραγκελία και μου δίνουν 3 μήνες για αποστολή. Πράγμα που σημαίνει πως η PayPal δεν θα αναλάβει την ευθύνη, βουτάει όμως το ποσοστό της. 8O Τότε γιατί να την χρησιμοποιήσω, και να μην τα στείλω κατευθείαν με πληρωμή κάρτας, α γλιτώσω και την προμήθεια; :wink: Δεν σου φαίνεται «κάπως» το ότι θα εξέταζαν το πρόβλημά μου σε 180 μέρες; :x Μέχρι τότε, σου λέει, θα το έχει ξεχάσει ή θα έχει ξεθυμάνει … :wink: :evil: ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 ενα ναι' date=' για παραπανω μην ρωτας... :lol: :([/quote'] Πράγμα που σημαίνει πως κάποιοι αγόρασαν την μουσική σου. σωστά; ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση